Какво е бъдещето на БСП след преизбирането на Корнелия Нинова?

Антон Кутев: Партията не трябва да излиза от парламента
14 сеп 2020 16:12, Анисия Иванова
47
Какво е бъдещето на БСП след преизбирането на Корнелия Нинова?
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Най-голямата опозиционна партия в парламента - БСП, гласува и преизбра своя лидер Корнелия Нинова. Снеха ли изборите съществуващото напрежение в партията?

"Безспорно има криза в БСП, което не значи, че е невъзможно партията да бъде в кондиция тепърва", коментира депутатът от БСП Антон Кутев в студиото на "България сутрин". Според него продължават да съществуват вътрешни противоречия в партията.

"Следващото, което Нинова трябва да направи, е да премахне линиите, които стоят в партията, а не да ги задълбочава", посочи Кутев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Депутатът сподели, че единственото му разочарование от изборната кампания за нов лидер, е в това, че реториката на партията трябвало да бъде на много по-задълбочено равнище.

Още по темата

"Нинова трябва да даде отговорите как ще променим живота на хората", подчерта Кутев.

По негови думи опитът да се направят вътрешни избори е бил добър. Социалистът добави, че БСП работи доста сериозно по отношение на своите избиратели.

"Със сигурност част от напрежението ще бъде разсеяно с ясното лидерство, в което няма съмнение. Ако Нинова промени напрежението в работата си, това може да бъде много добър старт за БСП", заяви депутатът от левицата и обяви, че е важно опозицията да даде ясна концепция как ще промени държавата.

"ГЕРБ е приключен политически проект по отношение на управлението в България", смята Кутев. Според него БСП би направила огромна грешка, ако излезе от парламента.

"БСП е силна, защото е парламентарно представена сила", коментира той, според когото сега е времето за реален парламентарен натиск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой ще им даде пари,кой ще ги издържа?питам!мълчите,позорно мълчите!с това ли искате да залъжете нашия народ?
17
4
 
23
 
! Отговори
123 преди 3 години
Другарю Кутев , БСП не е необходимо сега да излиза от парламента. В следващите 2-3 парламентарни избори ще останете 20-25 депутати, представители на "левите" новобогаташи-милионери
16
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е важно какво е бъдещето на БСП, то е ясно, а как преизбирането на Корнелия се отразява на България! Победа на опонентите и означаваше рахат за Греб и униние за протеста! Сега ще видим! Най добре Нинова да заяви достатъчно категорично, че в никакъв случай няма да става премиер и че подкрепя протеста безусловно! За да не спекулират тиквениците, че щяла пак да ви съсипва.
15
1
 
20
 
! Отговори
Народна поговорка преди 3 години
Преоблякъл се Илия,огледал се-пак в тия.Какво ще стане с БСП?Пинчеритена КН пак ще лаят,вътрешната опозиция пак няма да е съгласна,керванът пакще си върви.Многото зевзеци в платените проучвания ще сочат космическицифри за възхода на БСП,ще дойдат изборите и ... голямо нищо.
14
3
 
26
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
Хубавото в случая е че бъдещето на бсп няма да е свързано с бъдещето на нашата родина. С корнелия на чело това е положението!!!
13
3
 
34
 
! Отговори
Какво е бъдещето на преди 3 години
Закриване на партията.
12
3
 
27
 
! Отговори
мнение на наблюдател преди 3 години
според мен ще изтече в канализацията. жалко! сега на хартия уж са 80 000 членовете, утре ще са 80! там има свестни хора, но.....
11
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 80%-иидиотиПовече общо има с гласуващите за ГЕРБ ;)
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10ми това е чиста проба натурален мафиот!
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма бъдеще
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
каквото и миналото с нея! ще продължи да плюе по законното правителство и ще съсипе партийката! нейния заместник ще я довърши!
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдещето на БСП е да изчезне от хоризонта...
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна трагедия ги очаква,електората има се топи със дни.След 5 години ще наброяват 10 000 души.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много противна е тази женица...
4
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да е бъдещето има бъдеще, за разлика от анти-българската партия ГЕРБ, коалирана с турски диктатор, защитаваща негови интереси, без оглед на българските такива!!!Spiegel в Германия днес публикува разследване за връзките на Бойко с Ердоган и незаконно екстрадиране на политически активисти, въпреки международни закони и съдебни решения. Това ще бъде срам върху името на цяла България за десетилетия в най-добрия случай.НЕ ОСТАВКА - ТРИБУНАЛ!!!
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте се разтревожили за това БСП втора статия вече да не ви плащат от там.
2
4
 
24
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?
1
2
 
26
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Няма никакво бъдеще, електората на тази партия поизм.ря и резултатите логично са все по-плачевни от избори на избори.....