Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!

Соцлидерката получава над 81% подкрепа за председател
Обновена: 13 сеп 2020 16:37 | 13 сеп 2020 16:37, Веселина Йорданова
222
Нинова: Всички внушения, че БСП се разцепва, приключиха!
Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова, която е получила над 81% гласове от прекия избор за председател на БСП, заяви, че изборите за председател са показали консолидирана и единна партия.

"Всички внушения, че БСП се разцепва, раздира се от противоречия, всеки момент ще се раздели, просто приключиха на вчерашния ден. Партията доказа, че е в удивителна кондиция, но това не е просто кондиция за един човек и единение зад един човек. Това е одобрение на курса, който БСП провежда в политиката в последните четири години и е желание той да продължи по същия начин", посочи тя.

Още по темата

Освен Нинова кандидатите бяха заместникът й в партията Кирил Добрев и депутатите Валери Жаблянов и Красимир Янков.

От Централната избирателна комисия за избора в партията обявиха, че всички с право на глас са около 80 900. Получени са над 50 жалби, като най-честите са: нарушаване на предварителните споразумения в някои от общините, изборните помещения и тяхната подмяна, което е довело до късното започване на изборния ден в дадени секции.

За 26 септември е насрочено заседание на 50-тия Конгрес на БСП, на което трябва да бъде избран Национален съвет и Общопартийна контролна комисия.

По думите на нинова членовете на партията са доказали, че БСП е най-демократичната, модерна, европейска, лява партия.

Сама, без професионална администрация, без заплащане, доброволно БСП направи показно как се правят избори, посочи тя. По думите й високата избирателна активност - близо 70 процента, е безпрецедентна за България във всички видове избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: БСПКорнелия НиноваЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
0
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
БСП е партията, която със сигурност ще участва в съставянето на следващото правителство. В ръководството на БСП има много млади хора. Нека им дадем шанс да покажат какво могат. Най-вероятно след изборите ще състави експертно правителство.А ГЕРБ вече ги видяхме. За три мандата докараха България до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Стига му толкова на Бойко.
193
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокоен съм,Нинова щом остава на поста си пак ще спечелим следващите избори. Тя ни носи щастие
192
0
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 години
ДОЛУ ГЕРВЪН БСП ОТ ПАРЛАМЕНТАНИНОВА ТОВА ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ГЕРБ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТИ ЩЕ УПРАВЛЯВАШ
191
0
 
7
 
! Отговори
Гуфу преди 3 години
Всеки има право на глас но мнозинството решава. Колко вярно. Мнозинството реши ГЕРБ да управлява с мандат 4 години. Защо не слушаш мнозинството?
190
9
 
2
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Долу борисов! Оставка ***!
189
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не казва колко членове на БСП са гласували за корнело
188
1
 
8
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?
187
1
 
6
 
! Отговори
АЙДЕ ЧЕСТИТО... преди 3 години
ЧЕСТИТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА БКП/БСП , ....БЕЗ АНЕКСИ И ИЗКУСТВЕНИ ЗАНИЖЕНИЯ НА ЦЕНАТА , КАТО НА "ТЕХНОИМПЕКСА"...ХА,ХА,ХАААААААКОЙТО НЕ СЛУШКА--ВЪН ОТ ПАРТИЙНАТА ГРУПА!ЖАБЛЯНОВ СЕ ОКОЗА АДСКИ ПРАВ..."БСП --ВЕЧЕ НЕ Е ПАРТИЯ"!
186
2
 
13
 
! Отговори
Рамщон преди 3 години
БСП направи голяма услуга на герберите с избора на приватизаторката на 90те Корни...
185
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същите като ГРОБ, може би малко по-скромни и с по-малки шепи и чекмеджета
184
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е последния началник на БСП. След нея такава партия няма да съществува.
183
1
 
14
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯТ ГЛАДОМОР преди 3 години
ОТ 1995Г/1997Г НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ ОТ НИКОГО- УРОКЪТ Е НЕ ДОПУСКАЙТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ДО ВЛАСТТА- ТЕ СА УНИЩОЖИТЕЛИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.
182
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кой слушате ДА БЕ НЕ НИ НАУЧИЛА НА НИЩО БСП- АМИ УРОЦИТЕ ОТ ГЕЧЕВ 1995Г/1997Г- 2600% ИНФЛАЦИЯ, МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ СРЕДНА 3/5 ДЛ, 1 ДЛ- 2965ЛВ, 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ДОПУСКАНЕ НА ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ, ЩЕДРО РЕКЛАМИРАНИ, КОИТО ДОВЪРШИХА НАРОДА- ВИЖ В ИНТЕРНЕТ- ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- В УКРАЙНА ГЛАДОМОР ПРЕЗ 19932Г- В БЪЛГАРИЯ ЧЕРВЕН ГЛАДОМОР 1995Г/1997Г- ТОВА НЕ Е ЛИ НАЙ ДОБРИЯТ УРОК ЗА БЪЛГАРИЯ- ДРЪЖ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ДАЛЕКО ОТ ВЛАСТТА.
181
2
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Госпожо Нянkова, бивка седесарка, демократка и Костовистка, а сега вече комунистка и другарка, не е нужно да се внушава, че БСП се разцепва. Нужно е само да умре като партия и да спре да съществува, за което ти се бориш особено успешно.
180
2
 
11
 
! Отговори
Ни нова преди 3 години
Ни нова, ни стара, все съм си същата гладна кокошка, дето просо сънува !
179
2
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
това беше присъдата на БСП за идващите избори
178
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БСП!
177
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тодор Живков каза, че няма такава партия БСП през 1997 в последното си интервю.Живков каза: това е БКП-няма никакво БСП. Стойчо Керев е записал всяка дума на видео.Всичко е било инсценирано, за да се подмени системата. Не строя-системета са сменили.Строят е едно-системата е друго.Накрали са се.Милиарди са откраднали и са ги записали като външен дълг на България.Подмяна е било.Същите тези, където сега искат отново да влезнат във властта, но през прозореца.През вратата чрез избори няма да успеят.
176
5
 
17
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
175
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до анонимен 183Всичките БКП-та по всички земни кълбета включва ли ГЕРБКП ?!