Цветанов прогнозира: ГЕРБ ще получи под 500 000 гласа

Бивши кметове напуснаха партията и го последваха в новата му формация
Обновена: 15 сеп 2020 09:35 | 15 сеп 2020 09:35, Петя Славова
164

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от новата формация на Цветан Цветанов. А доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

"Разговорите, които правя през последните няколко месеца, е да намеря съмишленици, които са за евроатлантическата насоченост на проекта, който правя. Водя разговори както с представители на ГЕРБ, които напускат партията, така и с хора от целия политически спектър - в център/дясно", каза Цветанов Цветанов в интервю за Bulgaria ON AIR.

По думите му в последните месеци хората получават сериозно разочарование.

Още по темата

"Много от тези хора, които са честни и с капацитет, представители на ГЕРБ в местната власт или в други области на страната, имат необходимите качества, но виждат, че всичко, което беше създадено през годините... за много кратък период ГЕРБ се превърна в най-мразената партия. Което е абсурдно и толкова голяма политическа грешка на тези, които днес управляват партията и тези, които управляват държавата", допълни бившият втори в ГЕРБ.

Според Цветанов тази грешка се дължи на загубата от реалността.

"През всичките тези години, участвайки активно в стария политически проект, аз бях човекът, който първо носеше отговорност, имах постоянно комуникация и решавах проблеми, които те поставят както на местно, регионално, но така и на хората, които са присъствали както на приемни дни като депутат, така и на срещите, които съм правил в цялата страна", подчерта той.

Бившият вътрешен министър коментира, че структурирането на една партия е много къртовска работа.

"Правителството изцяло се отклони от управленския си стил, който имахме в първия мандат и когато аз бях депутат в изпълнителната власт", категоричен е Цветан Цветанов.

"Процесът и спиралата, в която влезе ГЕРБ, тази промяна на поведението при тези обществени констатации и протестите отвън - партията ще загуби страшно много. Прогнозата, която аз мога да дам е, че те ще получат под 500 000 гласа. А колкото по-дълго управляват - те могат да паднат и доста под тези гласове", каза още основателят на "Републиканци за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Герб ще претърпят крах който може да се сравни с този на СДС. И колкото по яростно държи Бойко властта толкова е възмездието и реваншизма ще са по сурови. Дори и те да организират изборите пак ще загубят защото техните основни избиратели освен държавните служители са по про.стичките и бедни хора които днес са с вас утре против вас.Лесно си менят мнението ,както и самата ГЕРБ ги заблуди!!
64
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И този не е стока, но пък че гробаджиите ще се сринат, това си е чиста ПРАВДА! Това не е партия с идеология, това си е еднолично търговско дружество, на което "собственика" като се разкара, останалите КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ? Сами по себе си това са калинки, които за нищо не стават, ще трябва нанякъде да се преориентират! Ето ти защо и бягат......мишките напускат потъващея кораб!
63
0
 
11
 
! Отговори
смях преди 3 години
кажи му цвъ и точка. Ей цвъ, само да те питам бро, ако Бойко не ти беше бил шута за апартаментите и не те беше употребил като барек , щеше ли да ги пееш тия песни или щеше да повтаряш лафчетата за това, че "Радев е разединител", " добре оставка, а след това какво " и останалите опорки. Нека да направя 1 прогноза за теб. Не повече от 1% ще имаш и на следващите изобори ще говориш за обединение "център - дясно". Като прочетена книга си ясен. Имаш 10 мохабета и с тва си избута живота.
62
0
 
15
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
Погледни се, какиното, в огледалото с този брадясал и печален образ,и си кажи честно вярваш ли, че това е бил онзи човек отпреди? Нали се досещаш,че молитвените закуски в САЩ по нашите ширини се превръщат в молби за къшей политически хлебец. Моята прогноза е, че ти като гол *** ще лазиш, за да се докопаш отново до хранилката, която изтърва от собствената си глупост и лакомия!
61
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛАВА НА САЩ И СЛАВА НА ТРЪМП! НАПРЕД ЦЕЦО! ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРЦАЛИ ЗА РАЗПАРЯНЕ!
60
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГробокопачАмериканското посолство и САЩ според тъпите червени комунистически *** все губят и все поражения търпят от 1917 година насам хахахахахаха ***!
59
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РЕАЛНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ОПЕРАТИВНО РЪКОВОДЕШЕ ГЕРБ. БОРИСОВ ГО ИЗГОНИ ЗАЩОТО ЦВЕТАНОВ Е ИСТИНСКИ ЕВРОАТЛАНТИК И НЕ ИСКА РУСКО ВЛИЯНИЕ.
58
7
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Американското посолство в лицето на Цветанов напълно призна капиталуцията си в България;))) За кой ли, пореден път хамеригосите ще правят евроатлантическа партия и колчем я направят, тя вземе да управлява и се провали;))) Сега са решили да повторят американската республиканска партия с ченге;))) Хе,хе, хе
57
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Против Цветанов са два вида хора: *** и ***.
56
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко да се подкрепя с кмета на Враца - бивш футболист. Българите искат по-интелигентни управници.
55
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗДРАВЕ И УСПЕХ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ! ВСИЧКИ ПРОЕВРОПЕЙСКИ БЪЛГАРИ ВИ ПОДКРЕПЯТ!
54
7
 
1
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Реалисте,видимите резултати са показани на снимка-офисът на ГЕРБ в Стара Загора!
53
2
 
3
 
! Отговори
помня го тоя преди 3 години
Изключителна гадна, долна смрадавторствоНиско образован загубеняк, който ще ... ББ
52
5
 
14
 
! Отговори
Затвор за Фигуранта преди 3 години
Фигурантът Радев няма дори да получи призовка, а направо в ареста, като му свърши имунитета !
51
8
 
20
 
! Отговори
Реалност преди 3 години
Както винаги ГЕРБ ще има над 1 милион избиратели, защото хората не са глупави и виждат кой прави нещо за тях, а кой само приказва !
50
9
 
4
 
! Отговори
Прогноза преди 3 години
50лв на глас, няма толкова пачки в чекмеджето, ще трябва да се бърка и под дюшека.Така или иначе и Чоко и Боко ще получат призовки.
49
1
 
5
 
! Отговори
не е така преди 3 години
До Анонимен 45 Цветанов в прав текст заяви ,че в бъдещ парламент би се коалирал с ГЕРБ и Христо Иванов
48
4
 
12
 
! Отговори
Много прозрачно преди 3 години
Задачата на предателя Цветанов е ясна - взима малко от десния електорат, но не достатъчно за влизане в парламента и така подпомага спонсорите си от БСП !
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошия Герберски материал се събират за нови далавери.
46
0
 
26
 
! Отговори
Затвор преди 3 години
за всички крадци. Купил 6 апартамента със заем от златния си тъст. После едно луксозно апартаментче за има-няма ?500 квадрата при пазарна цена ?2000 и нагоре.И този ходи ноляво-надясно и ръси мозък. Егати държавата, егати прокурорите, егати съдебната система.