Караянчева: Не съм нареждала на НСО да изведе майките

Тя обясни, че жените били допуснати до деловодството
18 сеп 2020 09:24, Нели Христова
95
Караянчева: Не съм нареждала на НСО да изведе майките
Снимка: БГНЕС

Жените от "Системата ни убива" бяха пуснати до деловодството, те внесоха декларацията си. Не съм разпореждала нещо на НСО, те си изпълняват задълженията, каза в сутрешния блок на bTV председателят на парламента Цвета Караянчева.

Тя се включи по телефона, за да отговори на депутата от БСП Антон Кутев, който твърдеше, че достъпът на протестиращите жени до сградата е бил ограничен. Караянчева поясни, че има заповед на министъра на здравеопазването заради коронавируса от февруари, която още действа, а в Народното събрание има правилник, според който посетител напуска сградата до 3 минути след срещата си там. 

Още по темата


"Разпределих писмото на майките на всички парламентарни групи. Мая Манолова и БСП искаха да използват ситуацията за политически цели", каза Караянчева.

"Те пуснаха само 4 майки, другите не. Имаше натиск от депутати да ги пуснат вътре. Караянчева е много изнервена", контрира Антон Кутев.


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунисти, правят правомации а после други са виновни. Тия още живеят в 1944г.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фигуранта и червената русофилска Мафия с подели кампания за ловене на "вещици", а ужким искали "мутри вън".
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутри вън!
56
0
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
До Анонимен 41 СЛУЖИТЕЛ на НСО във ФЕЙСБУК : Караянчева каза ако трябва бийте ги до смърт,, да не би Радев да се е представил за служител в НСО .Абе ти да не си оня от Търново дето от 5 години живеел в Англия ,но прочел в МЕДИИТЕ и ФЕЙСБУК за насилието над протестиращи и изпратил над 40 писма до европейски депутати
55
5
 
4
 
! Отговори
Круела Девил преди 1 месец
Злобна,отмъстителна с черна душа!Между другото името и е с турски корен!Кара значи черна!кара визия,кара душа,всичко и е Кара!
54
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая се научи да лъже като притежателя на близалката й, ген.Тиква
53
9
 
9
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 1 месец
Чест и почитания , госпожо Караянчева ! Пълна подкрепа за ГЕРБ и легитимното правителство на страната ! Пореден безпроблемен мандат се задава, само нагоре и само напред ! Бъдете здрава !
52
4
 
10
 
! Отговори
Цвето, преди 1 месец
нямаш полезен ход , мила. Каквото и да направиш или кажеш, все ще си виновна.Просто тази провокация си беше планирано активно мероприятие на метежниците начело с Галева и ***.Единственото , което може да направиш е да убиеш простака с мълчание.Хората са казали , че мълчанието е злато.Разумните по делата съдят, не по крясъци с вдигнати юмруци.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е сега е време да се намеси Държавната агенция за защита на дето, ако това то е наистина дете. Ако е пълнолетно момчето, жената, която се оповестява като негова майка и асистент, да бъде подложена на прокурорска проверка, защоно тази жена поредумишлено излага на опасност увредения си син на опасност за здравето и живота му. Тези майки се взеха много насериозно. Мястото им на площада с децата им беше миналата година. Сега да оставят децата си на мира и да не ги изтезават. Сами да ходят на площада
50
3
 
9
 
! Отговори
защо преди 1 месец
Народното събрание не е /не би трябвало/ да е хан, където може да влезеш да си починеш или да се изпикаеш. За съжаление, гледайки репортажите и директните предавания ми прилича на долнопробна кръчма след 23.00. Всички викат, никой никого не слуша и от време на време се бият. Жалко та чак трагично.
49
7
 
4
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 1 месец
АЗ ЩЕ ХВЪРЧА С 200 - НЕ МОГА ДА ВДИГНА ПОВЕЧЕ , МНОГО СЪМ Д Е Б Е Л

КАРАЯНЧЕВА МАЙ ЩЕ Я ИЗХВЪРЛЯТ С 300....
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички чухме заповедта към НСО да свърши мръсната работа.

На луди ли ни прави?
На глухи?
На прости?
47
8
 
16
 
! Отговори
1 преди 1 месец
БСП пак хванати в мизерна лъжа. Както обикновено.

Комунистите винаги лъжат.
46
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 41
Аз пък чух свидел, че ги е карала и с ножове да ги ръгат. Какво ще кажеш? Такава евтина провокация на Кутев и Манолова! Гнусно е да се ползва недъгаво дете. Ползват ли се деца, това говори за аргументите и морала на протестиращите. По тънката струна, емоцията. Не били политически исканията им. Ама правителството да подаде оставка. Какво не разбрах? Ама влачели ги! Е, какво да ги правят като не изпълнят нито молби, нито законните разпореждания на органите на реда.
45
5
 
15
 
! Отговори
Що за нагли жени? преди 1 месец
"Майките" заблудиха България, че в тоалетната на Парламента не е било допуснато сакато дете.
После се оказа, че тава въпрос за 24-годишен човек в инвалидна количка.
След като ги обвиниха за това, че използват за техните си користни цели човек в безпомощно състояние, "майките" заявиха, че въпросният младеж е тръгнал с тях по собствено желание. Не можел да говори, но всичко разбирал. По телевизията видяхме нещастен болен с не само физически недъг. Дали изобщо разбираше какво става около него?
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя на никой не може да нарежда, камо ли на НСО :)))Всички знаем че е една ***, единственото нещо с което съм съгласен от разговорите на Баце :)))
43
2
 
3
 
! Отговори
tral преди 1 месец
До Анонимен
Явно ти не си един от грамотните хора, съдейки по правописа ти.
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С терористи не се преговаря. Затварят се в затвора.
Няма ли поне да ги глобят за нарушаване на обществения ред едни 20 лева?
Да бяха опитали тея номера в САЩ или в Германия. Щяха да разберат какво е демокрация.
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напротив има свидетели от НСО че караянчева е дала заповед да ги пребия и изхвърлят "ако трябва бийте ги до смърт"' това са думите и цитирани от служител на нсо в Фейсбук
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напротив има свидетели от НСО че караянчева е дала заповед да ги пребия и изхвърлят "ако трябва бийте ги до смърт"' това са думите и