Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта на Бабикян в момента да ги дават колкото може повече по телевизиите и да ги канят в разни предавания. Това ПР не е протест. А това "Велико Народно Въстание" ... сори ама въстание е върожена борба а не музика и микрофони.
125
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ако някой си мисли, че в момента има протести да го светна, че е в дълбока заблуда. Два месеца триото тарикати си правят ПР на новата партия и си мислите, че искат да свалят Борисов. Тези са яхнали протестите и диктуват къде какво ще става. Ама все пак Бабикян има фирма за политически ПР и много добре знае как се управлява тълпа, а то и вие не сте много трудно понеже още позлвате гръбначния си мозък за мислене.
124
8
 
7
 
! Отговори
Е преди 3 години
Ако народа искаше да свали правителството щеше да го направи, но явно не иска!Тази масовка, колкото един селски събор не може!
123
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката не бърза понеже знае, че смешната им партия повече парламент няма да види.
122
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
128 Народа е с правителството, пак ще гласуваме за тях, март 2021 г. пак тази коалиция ще управлява, останалите в канала!!!
121
1
 
4
 
! Отговори
не е русофил преди 3 години
До Анонимен130 а като масоните раковски,левски,стамболов и з.стоянов
120
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е престъпник, готов да полежи след изборите :D
119
2
 
8
 
! Отговори
няма да го бъде преди 3 години
До Черноянчевароднина на акад. Балевски!-комунист
118
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В. Симеонов е като З. Стоянов, Ст. Стамболов, В. Левски, Г. Раковски и още и още български патриоти, а не руски предател!
117
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече власт няма да видите, кърлежи такива.
116
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симеонов е българофил, а тия дето " не можели" да го гледат са един файтон рускоезични тикви!
115
0
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
БЛ..АЧ
114
5
 
15
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Как няма да е безсмислена, нали по-вече няма да можеш да крадеш от държавата.
113
4
 
11
 
! Отговори
Черноянчева преди 3 години
Безсмислен си ти ЛЪЖЕПАТРИОТ. "ПАТРИОТ-ХР.БОТЕВ"
112
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
напротив има смисъл хората не могат да ви гледат защо не спряхте издаванетона бълг документи на 4 и 5 поколение защо не спряхте изборния туризъм и откриванена изб секции в турция там българи няма защо не забранихте турските инвестициив българия оставка и се махаите
111
4
 
12
 
! Отговори
Patriot преди 3 години
тоз татарль гювеч ке виси со краката нагоре като мусолини:)
110
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според тази "логика" всяко следващо правителство ще започне много да краде преди края на мандата си. Защото щом остават само 6 месеца няма да ги изгонят. Все едно да имам договор за 2 години примерно и последните три месеца да не могат да ме уволнят. Дали ще ходя изобщо на работа така, а? И наистина, Бойко тотално спря да работи.
109
8
 
3
 
! Отговори
Dino преди 3 години
Simeonov is the Great!
108
10
 
8
 
! Отговори
НИКАКВИ ОСТАВКИ преди 3 години
РЕЗИЛ ГАДЕВ И СИЕ СА ХВАНАЛИ ЕДИН ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ МИЛИАРДЕР ДА ГО СМУЧАТ И ДА ПОВИШАВА ПОТРЕБЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ- БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРЕПА СЕ РАЗВИ ЕДНА ЦЯЛА ПРОТЕСТНА ИНДУСТРИЯ- ВСИЧКИ ДЕ ЩО ВИЖДАМЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ ЧЕРЕПА- ЗАТОВА ТАКА ГРЪМКО РЕВАТ ЗА "ОТНЕТИЯ МУ БИЗНЕС" И ХРАЧАТ В ИСТЕРИЯ ГЕРБ. ПООПЛАЧАТ БЕДНИЯТ НАРОД, ПА ЛИТНАТ СЪС САМОЛЕТИ, БЕНТЛИТА, РОЛС, МАЙБАХ- НЯМА ДРУГИ ЛИЦЕМЕРИ КАТО НАШИТЕ КОМУНИСТИ.
107
3
 
17
 
! Отговори
... преди 3 години
Протестите били най-яростни, за последните 30 години. Ми нормално - 30 години хората търпят такива подобни на тоя Уутрепки, които крадат, безчинстват, изоставили народа на произвола на съдбата. Само грабят ли грабят. Е, на народа вече му писна, децата ни порастнаха с вашите лъжи, с вашите кражби и вашите закони. Стига толкова, време е да си ходите. Всички в затвора, нинова, борисов, радев - всички, ама всички сте за затвора. Без изключения. БСП-та, СДС-та, ГЕРБ, ДПС - всички бе, всички...