Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение

Диалогът имал смисъл, ако е поставен на здрава основа
359
Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа“ - така президентът Румен Радев коментира призива на министъра на отбраната Красимир Каракачанов държавният глава и премиерът Бойко Борисов да си подадат ръка в името на експертен кабинет, съобщи БНР.

Още по темата

"Това означава по безспорен начин да изчистим истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до този порочен модел на управление, и как да се установи справедливостта. Едва тогава може да се води някакъв диалог за бъдещето, другото е лицемерие и компромис, който само ще задълбочи кризата. Моята голяма признателност днес е за всички будни граждани, които вече повече от два месеца оспорват моралното падение и зависимостите на малцина да определят бъдещето на целия народ“, заяви президентът Румен Радев по време на днешното си посещение в Ямболско.

Президентът посети днес село Бояджик, община Тунджа, а след това ще бъде в Пловдив, където в 18,30 часа ще участва в официалното учредяване на фондация „Млади медици за България“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още по темата: протестдиалоградев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
19
 
! Отговори
Марин преди 3 години
До 141Той трябва да е обединител на нацията. Няма обосновано или необосновано.Написано е в Конституцията,ама не я спазва,и прави глупост след глупост. Иска да командва. Да си беше останал офицер и да командва колкото ще,а не да ми става такъв, дето хал-хабер си няма от политика.
122
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първанов купи с наши пари Ядрен реактор така да го имаме!Радев без малко да купи грипен без оръжия така да ги имаме!Росен Плевенлиев бели не е правил.
121
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост.смениха НАРОДА с ОБЩЕСТВОТОПовечето от обществото сме от ГЕРБ - ние сме народа
120
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати и шушумигата.
119
2
 
17
 
! Отговори
Ми как Гешев преди 3 години
Да не влезе в президеството като има събрани доказателства че класифицирана информация тече от там като от пробит бидон към рашките!
118
2
 
21
 
! Отговори
10, 9, 8 преди 3 години
... 3, 2, 1, 0... Череповото "Българско лято" свърши без резултатно заради некадърност на Фигуранта... Сега освен шведи и добайци ще си търсят мангизите!Честита есен!
117
0
 
19
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 години
За това ли беше избран? Да се радва на тези,които оспорвали морално падение? И срещу 10 хилки?Каква селска идилия...
116
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МаринА ако т.н. метежи са обосновани? Ако има криза на институциите, ако някакъв милиционер влиза в президентството и уронва престижна на тази институция, това ок ли е? Гешев и Борисов предизвикаха протестите. Няма как Радев да плати на 15 000 души да протестират.
115
1
 
17
 
! Отговори
защо преди 3 години
Защо не е благодарен на хората,които всеки ден спасяват живот, рискувайки своя? Защо не направи нищо, за да покаже съпричастност поне с едно дете, нуждаещо се от помощ?Защо не помогна на някой човек в бедността му? Защото не е такъв човек, той е олицетворение на омразата, завистта и подлостта....Не може вечно да се насажда омраза, без да се проведе диалог, нали това все пак е и ролята на политическите лица, нали е президент на всички българи,явно не е, а само на определена част от народа е.
114
2
 
26
 
! Отговори
Велиан преди 3 години
Мафиотът Васил Божков да каже за Президента, че е фигурант. Замислете се Мафията как гледа на Държавните лидери, като на някакви досадни мухи!
113
2
 
23
 
! Отговори
Марин преди 3 години
До 129Да организираш метежи и това ли е церемонално,м?Никва файда от него до сега. Сигурно щото няма какво да прави и взе да се прави на партизан ,ама легален,на държавни разноски ол инклузив.
112
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко сам си го натресе тоя миндилярин, сега нека да страда.
111
1
 
24
 
! Отговори
Густо Майна преди 3 години
Ела ми във Филибето фуражко проста да те нахраним с Чери домати и омлет с трюфели. Пловдив не е София да ми размахваш юмрук.
110
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В гербаджийска България успяват нахалните, злобните, невъзпитаните. А умните и можестите са смачквани и принудени да бягат в чужбина. България се топи с 60 000 души на година. ГЕРБ са на власт от 2009г.По-ясен индикатор от тази черна статистика няма. Сигурно Радев е виновен.
109
5
 
6
 
! Отговори
до 130 преди 3 години
""Боко е на светлинни години от Фигуранта!Само може да му диша прахта!""Зависи на каква база ги сравняваш Ако правят състезание с самолети Радев ще бие.На тенис Бойко ще бие.Кое е по добър песимисти Радев ще спечели.и така нататък.Просто трябва да кажеш на каква база си ги сравнил.
108
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЯ ПСЕВДО ПРЕМИЕР СЪЗДАДЕ РАЗДЕЛЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО КАКВОТО НЕ ИМАЛО ДОСЕГАОСТАВКА
107
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
not my president!!
106
2
 
22
 
! Отговори
До 138 преди 3 години
Ми кажи го директно - Фигурант....
105
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МаринЕ добре де Марине, какво да свърши точно като човека е с церемониални функции. Да забрани на герб да крадът ли.. ха.
104
5
 
25
 
! Отговори
Марин преди 3 години
От както е избран за две пари работа не е свършил ...освен да заработва за него си.Нека някой каже ако не съм прав.