Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители

Българите вече не търсели спасители и не вярвали на революции
301
Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Точно този протест, с точно тези говорители едва ли събира повече от 30% подкрепа. Не мисля, че има здравомислещ българин, който би се съгласил с посланията на „Отровното трио“, коментира политологът Румяна Коларова пред bTV.

Още по темата
„Този протест е протест на едно войнстващо малцинство не, защото хората принципно не подкрепят протеста, а защото говорителите му са агресивни и войнстващи“, на мнение е тя.

„У нас има една работеща демокрация и мнозинството от българите вече не търсят спасители и не се надяват на тях. Не търсят и не вярват в революции. Българската политика за мнозинството от българите се е превърнала в игра с малък залог. Тоест политическите решения не са съдбоносни за живота на обикновените хора в демокрациите“, коментира политологът.


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
1
 
1
 
! Отговори
До герберюгите! преди 1 месец
Къде ви беше контрапротеста снощи, бе! Нещо се мухлясахте, като видяхте, че тиквата си отива не само от властта и ще ядете хурката!
235
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В медиите умишлено се качват статии целящи да настроят народа срещу протестиращите. Тази медия е купена.
234
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До кога ще пишете манипулативни твърдения и статии. Протеста е срещу корупцията и порочните практики във власта. Настоящата власт е вече символ на всичко това. Като няма почтеност тогава остава едно - ОСТАВКА
233
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да се арестуват подстрекателите и да се разбере кой ги спонсорира
-----

А ако никой не ги спонсорира, тогава какво?
232
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 233 Не разбирам едно


Не разбираш, защото си ползуваш главата само за равновесие!

Не мога да ти помогна за жалост! Вродена простота не се лекува!
231
3
 
5
 
! Отговори
Не разбирам едно преди 1 месец
Защо полицията ги толерира и четка?
Ако аз бях премиер щях да издам заповед всичко да се разчисти да се арестуват подстрекателите и да се разбере кой ги спонсорира.
Ако някой иска да протестира ще има определени места за това и точка
230
1
 
8
 
! Отговори
Пастор от Люлин преди 1 месец
Аз съм в очакване на този с кофата на главата ...... Дано да го видя и тази вечер по новините, да бъде денят ми пълноценен !
229
3
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 1 месец
До Откровение

Давай предложения! Румен,Корни, Мая, Слави, кой?????
228
21
 
12
 
! Отговори
Откровение преди 1 месец
Електората на ГЕРБ заслужава да бъде управляван от Бойко вовеки. И точно така ще бъде защото те нямат капацитета и интелекта да си изберат качествен управник, а само Бойковци и Живковци са им в главата! Всеки народ си заслужава управниците, запомнете го! Жалко за хорицата, които си губят времето и отчаяно протестират, бъдете живи и здрави, и напускайте тази пародия на държава.
227
28
 
12
 
! Отговори
Веселяка преди 1 месец
Каквото и да говорите за протеста близо 4 милиона българи го подкрепят. Затова вън мутрите от властта. Оставка и затвор за Борисов и Гешев.
226
7
 
5
 
! Отговори
Bob преди 1 месец
Начи моя живот не зависи от оправата, те мое си праят кото искат? Ми щото ако не ми зависи живота от теа оти плащам данъци? Да спреме, така и така не зависи от тях
225
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Протеста на неуспелите на които все някой друг им е виновен.
224
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Политологът Румяна Коларова", известна като придворната изтривалка на лидера на ГЕРБ
223
6
 
34
 
! Отговори
77 преди 1 месец
До Анонимен, ком. 219

Явно си много млад и не вярваш , щом на теб не се е случило ! През периода 1949 1960 в софия имаше процеси срещу носителите на "буржоазно влияние" – слушане западна музика , радио свободна Европа , къси поли , тесни панталони и много други простотии. В Белене се влизаше за виц срещу властта , за ругатня/ псувня / , по адрес на *** , за опит на нелегално минаване на границата , по донос до кварталния милиционер и какво ли още. Естествено , че потърпевщите
222
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съгласен, закривай протеста.
221
31
 
10
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 1 месец
Авторката е *** герберски трол-пропагандатор!
220
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко не е мутра,вижте изказването на Георги Стоев,той казва ,че Бойко не е мутра ,а псевдомутра,но му е противен! Такъв е и сега,отпред преговаря,а отзад държи ножа,Цвък е пък още по-опасен за България и от Бойко,затова се отдръпнаха от него хората и не може да събере дори 100 човека.
219
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сашето куриерчето/идеолога и кръстника на тн трио/ дали ще излезе на "протеста" или ще си седи в студиото после да бълва глупости
218
3
 
18
 
! Отговори
Чочо преди 1 месец
Човек в началото и в края на живота си е смешен , а през останалото време е грешен . Доста цинично но е истина и независимо какъв е строя , живота си е гъста и страшна джунгла и оцеляват най- силните и хитрите и ако решите да разбивате стена с глава изхода е предрешен .
217
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 213

А знаеш ли,че на нас ни писна от лъжите ви за концлагерите ,където са лежали само престъпмници и предатели на България съвсем заслужено?
Концлагери е имало и през нацизма и през ВСВ,които са били много по-страшни,има ги и сега в някои демократични държави