Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
3
 
15
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Опаа! Я чуйте отново какво казва мутрата от Бункя за чекмеджето: "пари, злато и ДИАМАНТИ". Откъде изскочиха тези диаманти? Някой някога да е чувал нещо за диаманти? Очевидно единствен притежателят им знае, че са били там! Колко лесно може да се издадеш, когато си ***!
134
2
 
5
 
! Отговори
pippo преди 3 години
Vse poveche zaprilichva na Todor Jivkov, no onzi pone beshe prost naroden chovek, a tozi tuk e samo edna MUTRA - bez moral, bez nikakva kultura i bez budeshte, SRAM za Bulgaria!
133
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вожда го е казалОт високо и после се приземяваме Тодор Живковно БСП са непослушни
132
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизма и фашизма са затритиследват ДПС и БСП
131
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за България
130
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля опишете тук какво е направила, построила БСП= пример построихме магистрала,мост,метро,зала ,ремонт,саниранеако е повече от ГЕРБ и коалиция ще гласувам за васи много други хора щяха да го направят
129
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов умее да взима правилни решенияако сгреши веднага се поправя при управление на държавата това е много ВАЖНОБСП като сгреши никога не се поправя, продължава с други грешки
128
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквите на БСП са на площада, трима овчари и малко стадо овце, викат беееееако застане начело на държавата, ОТРОВНОТО ТРИО ще краде не за трима а за шестимаТърсим човек за началник овчар
127
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво тебе най те устройва централния при бай Ставри
126
3
 
2
 
! Отговори
MARIN NUNEV преди 3 години
ekспертен кабинет озна4ава ,4е партиийките в българия няма да полу4ават субсидиики.4е всеки на длъжноста си е у4ил и работил в тая област,. всеки който крал да си понесе последсвията ,Белгия е била така много време,и си е вдигнала стандарта в пъти ,. Това е спасението,
125
2
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
И ДПС са за експертен кабинет , ама експертите да са само от БСП и ДПС.Не са глупави щом са и против Радев.
124
4
 
12
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Записите ще разследват от Ало Ваньо насам, затова не те устройва служебен кабинет.
123
4
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Не се хили, щото ти си пряко отговорен Румен Радев да е Президент, като сложи за кандидат Цецка Цачева!
122
7
 
4
 
! Отговори
до 131 преди 3 години
Статията не е пълна,казал е много повече неща и обяснил,виж на други места.Снимките са правени преди години от жена,но отвореното чекмедже е втора снимка монтаж.Работено е доста време по аранжировката.
121
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
И мен ме устройва 19 май 1934 да се повтори.
120
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
народен съд за мутрата и съучастниците в разграбването и съсипването на страната!!!
119
5
 
19
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Тоест ББ си призна, че снимките са истински, след като преди лъжеше, че са монтаж. Тоест прокуратурата вече няма оправдание да не го разследва. След като не държи оръжието си в сейф (както е задължен по закон), логично и парите си да не ги държи там.
118
3
 
4
 
! Отговори
народен съд преди 3 години
Експертите и кадрите ги разстреляхте а оцелелите забягнаха в чужбина о дега ти търсим
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Устройва го експертен кабинет щото той ще го назначи /формално ще го назначи народното събрание/. Така ще може да казва,че няма нищо общо,а да са върти пак делаверите.
116
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен не ме "устройва" да гледам мутрата ти, както и всички простаци около теб!Тук трябва да има политика, която да е полезна за българите, а не за тиквата какво я устройва.Той пита ли какво ни устройва нас?Да ни краде, да ни лъже и да командва елементарници? Това за един средно образован човек е обидно - да бъдеш главатар на крадлива банда от посредствени мижитурки .