Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект

Президентът ще подкрепи тези, чийто приоритет е народът
Обновена: 26 сеп 2020 12:22 | 26 сеп 2020 12:21, Елка Василева
187
Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града, предаде БНТ.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

Още по темата

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза още Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава, цитиран от bTV.

През седмицата премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. "Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фигуранте, ти си пътник! Дай Боже НИКОЙ да НЕ гласува за теб на следващите избори!
149
5
 
25
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Можеше да създаде една тъмночервена партийка, но трябваше да се казва "Резил"...
148
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо зубрене е паднало,да запомни всичко това и да го издекламира.
147
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че ,кой ще ти гласува за проекта другарю Радев!?За Първанов, който е нана светлинни години пред теб гласуваха един файтон а за теб ще гласува само Деса. Макар ,че и това не е сигурно.
146
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С една дума да подкрепя БСП.
145
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
х.а.ш.т.а.г.клиникадондуков
144
2
 
26
 
! Отговори
Три отровни гъби преди 3 години
До Протестиращ"Тоя Радев сигурно си представя Държавата като казарма ! Лино да командва кръгом марш и всички да изпълняват...*** !" Не всички му изпълняват. Деси вече не му изпълнява и Румянчо е много нервен.
143
1
 
21
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
До Анонимен"А СИГУРНО др..РАДЕФ си отива на село,дали ще го приемат неговите съселяни,аз не вярвам!!!" Ще го приемат, за да ги лекува безплатно Д-р Радеф.
142
3
 
18
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Доктор Радев сега ще си вземе за сестра една жена пилот от гражданската авиация и ще отворят ген.екологичен кабинет.Само стой и гледай :D
141
2
 
20
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До КОНСТИТУЦИЯКато е Доктор дали може да лекува венерически болести, че Деси май се е заразила.
140
2
 
14
 
! Отговори
КОНСТИТУЦИЯ преди 3 години
Чл. 97.(1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при: 2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;Шокирах се от диагнозата на новия доктор доц.проф. Радев и обърках 1 с 7 извинявам се, за което:D Не може да бъде-той не знае какви са симптомите на делириум :D Питайте го за клиничната картина като го видите..питайте го изобщо може ли тест да покаже заболавянето или роднини гарантират за симптомите на болните? Клиника Дондуков
139
1
 
19
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Това че избрахме такъв *** мотник за Президент ми напомня поговорката - ТЪРЧИ ТЪРЧИ ТА У ЗАГРАДЕНОТО !
138
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха ба-си Д-р Радев. Как звучи само Не дрОгарю Радев, а Доктор Радев.Този се е филмирал я.коооо xD Какъв цирк само.Диагноза поставя хронично болния от илюзия на превъзходството.Упс..ефект на Дънинг-Крюгер.Ама то си е баш дефект-не е никакъв ефект този синдром.Диагнози ще поставя!Не му стана номера с манджата на Бобокова и сега скача в друга свера.А на тебе, алам.колоуууу кой да ти постави диагноза ако не съм аз?Гледай да не те сготвят с импийчмънт по чл.91.т.1.ал2. Щото невменяемост е факт.
137
1
 
20
 
! Отговори
аха преди 3 години
Kaто създаде, ще гласуват за партията му само Деса и родата.
136
1
 
21
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Ей докога тоя народ ще прави една крачка напред и две назад ? Нинова била яла тояги ?Ама налапа Техноимпекс...и има мала-умн ици дето им вярват е няма как да вървим напред ! Единствената Държава която си запазихме компартията а сега се питаме защо сме най отзад на опашката . Народ без памет !!! И разбираме политиката като игра на хвърляне на зарове
135
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Строителя"(крадеца) Борисов,ще вкарва във властта Маджо,за да спаси кожата си,така вкарвайки мутрите,ще изхвърли от властта нормалните партии, за да оцелее той и мангизите му,а това ,че България ще се се затвърди като мутренско-мафиотска и диктаторска държава на хора живеещи в страх,изобщо не му пука!Нито Радев,нито Нинова са мутри,те са нормална демократична партия,за разлика от ГЕРБ!
134
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А СИГУРНО др..РАДЕФ си отива на село,дали ще го приемат неговите съселяни,аз не вярвам!!!
133
2
 
19
 
! Отговори
РЕЗИЛ ГАДЕВ РЕЧЕ преди 3 години
ББОРИСОВ ИМА ДЕЛИРИУМ- ТОЯ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДА НА ПСИХИАТЪР- ТОВА СА РУСКИ ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
132
1
 
23
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Тоя Радев сигурно си представя Държавата като казарма ! Лино да командва кръгом марш и всички да изпълняват...*** !
131
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта е един откровен кремълски интригант...той не иска да поема отговорност за каквото и да било, защото провала му е сигурен.Ролята му на зла свекърва с имунитет го устройва напълно - на интервали да бълва змии и гущери като Кукувица от часовника на Спаската кула на Кремъл за да накъсва българите едни срещу други с помоща на червената русофилска Мафия.Четири години това прави и иска още шест да го прави.Леженда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант