Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект

Президентът ще подкрепи тези, чийто приоритет е народът
Обновена: 26 сеп 2020 12:22 | 26 сеп 2020 12:21, Елка Василева
187
Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града, предаде БНТ.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

Още по темата

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза още Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава, цитиран от bTV.

През седмицата премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. "Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
25
 
! Отговори
баба Пена преди 3 години
То трябва акъл за тая работа , а при Радев е дефицит ...
89
27
 
4
 
! Отговори
Почнахте с глупости преди 3 години
Троловете налазиха... Ама като гледам кой ходи сред народа без охрана, май си е баш баш Радев
88
4
 
7
 
! Отговори
Копитото преди 3 години
До 89 ДиагрАма: Радев е отличник с 10 от 10; пълна НУЛА беше ***, слугинята, където се престараваше и преизпълняваше дори не зададени желания на господарите си. Та пообъркал си се нещо неска
87
5
 
29
 
! Отговори
Радев-подстрекател преди 3 години
Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!
86
4
 
32
 
! Отговори
Диаграма преди 3 години
Жалък човек, а като президент.....нула, та чак под нулата.
85
4
 
25
 
! Отговори
увреден мозък преди 3 години
Радев е с увреден мозък. В неговата глава още звучат залповете на Аврора. Какво очаквате от такъв мозък, нищо съществено. На всичко отгоре е и силно комплексиран, защото знае , че е п.р-о.-с.-т. и че случайно попадна на този пост.
84
5
 
13
 
! Отговори
Радка преди 3 години
той бил много красив *** жива да не бях:)пак ще го разведа
83
3
 
35
 
! Отговори
истина преди 3 години
Фигуранта най после разбрал, че няма луди като него да му уйдисват да прави партия. Божков му написал че нищо не става от него, теглил му една майна, и му спрял кранчето. А без кранче няма партия.
82
2
 
29
 
! Отговори
Боян преди 3 години
Кои са партиите, организациите и движенията с широкопартийни интереси, подкрепени от президента?
81
2
 
35
 
! Отговори
само минавам преди 3 години
Чета един от постовете тук, че Радев бил борец срещу мафията! Брей!Някой от вас да вижда реално как се бори срещу нея? С вдигнат юрук и с лозунги ли?Та той не знае и какво е процедуратата за тези работи, но скоро ще разбере.Не съм аз който трябва да му казвам, че има събрани доказателства, прокуратура и съд.Но човека май все още живее в Октомврийската революция дето станала ноември
80
4
 
36
 
! Отговори
Костадинов преди 3 години
Горкия,той вече започва да бълнува - не г-н Борисов,а тоя човечец страда от параноята,че е твърде далеч от онова,което трябва да бъде един президент! Така и ще си остане в исто рията / ако изобщо си намери там място,де / като избран,но нищо не разбиращ и нищо не правещ президент ?! Кой го познава него по света ?! Пълна излагация!
79
3
 
20
 
! Отговори
Стратегия и тактика. преди 3 години
Правилен ход, но....защо ли не му вярвам на този....?
78
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Патриот"злобейте герберастки колониални американски *** ,ама народа е с Радев и Радев е с народа ,пак ще гласувам за него с кеф :)"Значи станАхте четирима: Ти, ***, Деса и Той.
77
3
 
32
 
! Отговори
Е то преди 3 години
От затвора и без това няма да може, завалията !
76
3
 
35
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Не му стиска на *** да прави партия, защото усеща, че резултата ще е катастрофален. Ще го играе радио "Свободна Европа" до президентските избори, после щи си ходи в забрава!
75
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само жълти книжки могат да тръгнат след него!
74
5
 
39
 
! Отговори
Илиян преди 3 години
Смешен си Радев!Чака те съд!Наближава времето!
73
41
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
злобейте герберастки колониални американски *** ,ама народа е с Радев и Радев е с народа ,пак ще гласувам за него с кеф :)
72
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ви казах, че Радев няма намерение да създава партия, камо ли да става премиер, но тролчетата бяха много наплашени от него, сега да ми се извинят :))) Просто Боко се сблъска с мъж, не както е свикнал с ***, очаквам извинение от тролещите в Днес, веднага или....хахахаха :)))
71
4
 
42
 
! Отговори
Радев-подстрекател преди 3 години
Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.