Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори

Заключително обръщение на лидера на БСП пред 50-ия Конгрес на партията
Обновена: 27 сеп 2020 14:23 | 27 сеп 2020 14:23, Петя Славова
93
Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори
Снимка: БСП, прес

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една съдържателна, макар и трудна  кампания.

Още по темата

В резултат на това- започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, за да да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към най-важното, което ни предстои -  курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване.

Още веднъж ви благодаря. Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.

В същото време Кирил Добрев, който бе основен конкурент на Нинова за лидерския пост обяви, че ще бъде редови член на Националния съвет и ще прави мониторинг на цялата политика, която се провежда. Той заяви, че няма желание да бъде част от Изпълнителното бюро на партията.

"Имаме вече ново поколение млади политици, които са част от управлението на БСП. Най-ценното е тези хора да бъдат умни, мъдри, да не бъдат някакви машини за гласуване, а да са хора с характер. И съм убеден, че БСП с това ново поколение ще върви напред", каза той във връзка с новия пленум.

По думите му членовете, които са влезли, са млади, нови, надъхани, ентусиазирани, които ще водят партията напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
7
 
! Отговори
стара брантия преди 3 години
До Анонименс партиен билет!
41
3
 
11
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Какъв е курса за обучение на млади к-ви ли ще е ?
40
2
 
4
 
! Отговори
ак47 преди 3 години
Видяхме едните,сърбаме още попарата,другите ги знаем.Както е казал народа,хвани едните,че удари другите!Не промяна и рестарт,а АК-ТРЯБВА!ДРУГОТО 30-ГОДИНИ-СТИГА!
39
4
 
10
 
! Отговори
безродници преди 3 години
До БСП са гадовеизраснали в СССР. Димитровски издънки!
38
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
"Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем."Показахте и продължавате да показвате.Мдаааааааа.
37
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТ ТУК НАТАТЪК ОТНОВО ПРОТЕСТИ, БЕСИЛКИ, КОВЧЕЗИ, ЯЙЦА И ДОМАТИ ПО ЗНАКОВИ СГРАДИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ- А ГОВОРЯТ, ЧЕ ГЕРБ СА ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ, ЧЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ.
36
2
 
15
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ВСИЧКИ ОТ КОНГРЕСА ПОД СТРОЙ НА СТАДИОНА , КАТО ПИНОЧЕТ ,
35
1
 
10
 
! Отговори
Старата песен ...... преди 3 години
Ний димитровско сме младо племе! С песни учим, работим и строим!Дните ни са слънчева поема - хайде смело бодро да вървим................
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, И ИМАМ ВЪПРОС- АКО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ, ПАК ЛИ НЯМА ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, ПАК ЛИ ГЕРБ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СА НЕЛЕГИТИМНИ, А ПАРЛАМЕНТА НЕПРИЯТЕН, НЕЗАКОНЕН, ПАК ЛИ НЯМА ДА ВЛИЗАТ И ДА РАБОТЯТ, ПАК ЛИ РАДЕВ ЩЕ ЗОВЕ НА БУНТОВЕ, ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ ГЕРБ СА КОФТАК- ЗНАЧИ ТОЙ ГОВОРИ ЧЕ ГЕРБ ЧЕ СА НЕЗАКОННИ, А ТОЙ НАРУШАВА ФРИВОЛНО КОНСТИТУЦИЯТА- ТИЯ ВИЖДАТ ЛИ КОЛКО СА АБСУРДНИ И ГНУСНИ.
33
3
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
На куково лято ще може и да спечелят. Друг е въпроса ако се съберат пак с ДПС да се целуват по митингите.
32
3
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААА!
31
2
 
18
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Разбира се, може и да спечелите на следващите избори, защото скоро не сте фалирали държавата. Гумен Речев е още при вас, и без това всичко знае и е от телевизия в телевизия, направете го пак финансов министър и отново 1 долар=3000лв,айде време е, народът е достатъчно *** за да помни повече от 10 години.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31 Пич, ако преди 10 години си бил по богат от сега значи си егати загуб***няка бе братле!
29
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погнусени сме от мафията ГЕРБ,която за 10 години ни направи най-бедната държавеа в ЕС и изгони 2 милиона млади хора,заради мизерията,на която ги обрече.
28
22
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Парламентарните избори ще ги спечелим с голяма преднина, както спечелихме президентските избори!!2 милиона българи подкрепят БСП.Това се видя на президентските избори.
27
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП може да спечели гласът ми ако излезе с декларация за обвързващ меморандум между всички желаещи партии с една-единствена точка:При никакви положения да не се влиза във договорки и сътрудничество с ДПС, на каквито и да било нива.
26
3
 
21
 
! Отговори
ПОГНУСЕНИ СМЕ ОТ преди 3 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ДА СИ ВЗЕМА РЕЗИЛ ГАДЕВ, ДА НЕ ЗАБРАВЯТ И ***, ЧАМАДАНЧИК, ВОКЗАЛ И КРЕМЛЯ, ТАМ ГИ ЖДАТ...
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Настрадин ХоджаУжас, няма ли край комунизма у нас. :( Едното крило на мафията иска да свали другото крило, че му завидя вече.
24
3
 
27
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
ОПГ БСП никога не може по честен начин да спечели изборите, още по-малко пък парламентарни!
23
3
 
25
 
! Отговори
МЕЧ преди 3 години
Е може да сме слабограмотни,сме сме високопаметни-помним какво значи БСП на власт и особено след тяхно управление!Корни по леко с алабалистика!