ДПС скочи на протестиращите: Липсват им идеи и перспектива

Нереализирани политици използвали движението за властовите си амбиции
91

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС реагира остро на действията на протестиращите, които искат оставката на правителство, но насочиха гнева си и към централата на движението и я замеряха с яйца.

„Организаторите на протеста срещу правителството изведнъж решиха, че могат да го насочат към опозиционната партия ДПС. Анти-ДПС кампаниите показват липса на перспектива и идеи в организаторите на протеста. Анти-ДПС кампаниите означават опит за акумилиране на енергия“, заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Според него структурите на ДПС отстояват правото на мирен протест, но осъждат посегателствата.
„Преди 11 г. ДПС предупреди, че най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 години ДПС последователно иска оставката на това правителство“, подчерта Карадайъ.

По думите му организаторите на протеста, които довчера бяха клакьори на ГЕРБ, сега излизат с революционни идеи – протест срещу властта пред централата на опозиционна партия с поругаване на държавните символи - знамето и герба.

Карадайъ смята, че с анти-ДПС реторика протестиращите се опитват да станат център на медиен интерес.

„Нереализирани политици или кандидат политици се опитват да ползват ДПС като трамплин за властовите си амбиции. Диалог за решение за излизане от политическата криза. Това е единственото възможно решение за излизане от политическата ситуация, в която се намира страната ни", подчерта той.

"Необходими са спешни политически действия, докато не е станало късно. Отлагането на решението на кризата днес, може да е с по-тежки последици утре", каза още председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление цялата държава е с турско или индийско бъдеще.
55
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС отдавна признава само един етнос - на парите. За съжаление, там и българи има доста.
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази етническа партия не трябва да съществува. Камо ли да пръска мозък по български въпроси.
53
2
 
8
 
! Отговори
муспи преди 3 години
ДПС (Движение за Пособия и Свинско).
52
3
 
4
 
! Отговори
Hasanko преди 3 години
Pedlagam!!. Pejevski za Premier, Karadayi za Prezident
51
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС май единствени усещат пред какви сериозни обществени проблеми ще се изправим съвсем скоро. Другите се цепят, карат джипки и си играят на задължителна казарма...
50
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Кел сюрприз"...Вонден тия същите уж подкрепяха протестите и дори поискаха оставката на Мутрьо,но като видяха,че нещата са сериозни и ориенталската им лукавост може да се обърне срещу тях,набързо "ОБЪРНАХАПАЛАЧИНКАТА"..дпс е едно КОВАРНО формирование,чието предназначение е ВИНАГИ в КЛЮЧОВИТЕ моменти да ОАКВАТ СИТУАЦИЯТА.Разбира се,визирам "моментите" в "политиката"..Иначе ДАЛАВЕРИТЕ им са осигурени..И като гледам,поне за още 500 години...ако не сте го разбрали,..си е ваш проблем..
49
2
 
10
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Идеята е да вземем парите на черепа и да седнем ние на стола, после ще му мислим, но ще искаме да изхарчим всички пари, нараво *** работа.
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите си изиграха своята роля и е въпрос на време Борисов да падне. Времето на Доган и Пеевски също изтича. Тази диктатура която сте наложили между сестрински партии, която една майка е раждала (БКП) е към края си и той ще настъпи когато най-малко очаквате. Времето ви изтича, ще разтурваме седянката. Когато се отпушим и влязат разни гангстери и политици в затвора, тогава България ще тръгне нагоре.
47
1
 
7
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Епа моята перспектива е по-скоро нещо като фантазия! И тя е да земете да върнете всичко открадени от вас дпс пари след това да осъдят ахмед доган и пеевски след това да вземете и да разпаднете тази партия и т.н.! Да ама сега като вече ви видяхме, че сте крадци лъжци мушеници и още неща от сорта и искаме да се махнете и вие ми казвате ми ти нямаш перспектива! Ми просто е ако вие останете на власт то не само аз няма да имам перспектива, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ПЕРСПЕКТИВА С ТАКИВА КАТО ВАС!!!!!!
46
4
 
11
 
! Отговори
ист преди 3 години
От тази вечер на пропускателния контрол няма да показват лична карта, а само ЖЪЛТА КНИЖКА.Днес БСП се цепна, утре ще се разцепи. Честито.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казват, че перспектива се добива най-добре на последния балкон вляво на сараите в Росенец.
44
9
 
15
 
! Отговори
ГЛАСУВАЩ ЗА ПП ИТН преди 3 години
Прави ли ви впечатление как политическите сили и гражданите не могат да вземат решение, що се отнася до партията на Слави Трифонов?Предпочитат да кажат, че ИТН не съществува и не иска нищо, въпреки че са много последователни и социолозите им дават 3-то място към момента.Това 3-то място ще стане 1-во, помнете ми думата. ИТН ЩЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕТЕ! А който още не го знае, че разберЕ.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като триете поне оставяйте номерата на постовете.Да не се бъркат хората.Всички виждат ,че се трие
42
6
 
6
 
! Отговори
Чичо Вакум преди 3 години
Идеята е да изчистим държавата от ***. Переспективата е да живеем в нормална и демократична държава.Ако говориш за това, че няма политическо движение, ангажирано с тази идеология, отново не си прав, г-н Карадайъ. В устава на ПП ИТН са заложени всички наши идеи. А от ръководството на партията доказаха, че устава им не е хвърчащ лист хартия, когато изгониха координаторката на ИТН за Видин, защото пи кафенце с Борисов.Само ИТН!
41
0
 
7
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
Альо Мустафата да те светнем веднага!Основната идея е никой да не се коалира с ДПС и да не се докосва до мафиотските ви схеми- обръчи за грабеж на народа!Когато повечето от българите мюсюлмани,които също грабите насъсквайки ги срещу българите се осъзнаят и ви отритнат начело с росенският доктор обръчовед,раздаващ порции благини тогава ще усетите върху предателските ви кратуни истинската и единствена идея на българският народ!Иде видов ден Максиме...
40
7
 
5
 
! Отговори
стоян преди 3 години
ДПС,ГЕРБ и БСП са организирани престъпни групи.Те трябва да бъдат забранени.Хора като Бойко,Пеевски,Доган и тн.трябва да бъдат натикани по затворите.Там е мястото на тези престъпници.
39
6
 
13
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Слави е мутра!
38
3
 
3
 
! Отговори
До ДПС преди 3 години
Моля, представете вашите идей? Все пак вие сте управляващи към днешна дата, пък ние и вашите идей не сме ги видяли все още?
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 39Как да няма Вече крадат в авансКупиха още 8 блокаКой мислиш ,че прибра комисионната?