ДПС скочи на протестиращите: Липсват им идеи и перспектива

Нереализирани политици използвали движението за властовите си амбиции
91

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС реагира остро на действията на протестиращите, които искат оставката на правителство, но насочиха гнева си и към централата на движението и я замеряха с яйца.

„Организаторите на протеста срещу правителството изведнъж решиха, че могат да го насочат към опозиционната партия ДПС. Анти-ДПС кампаниите показват липса на перспектива и идеи в организаторите на протеста. Анти-ДПС кампаниите означават опит за акумилиране на енергия“, заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Според него структурите на ДПС отстояват правото на мирен протест, но осъждат посегателствата.
„Преди 11 г. ДПС предупреди, че най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 години ДПС последователно иска оставката на това правителство“, подчерта Карадайъ.

По думите му организаторите на протеста, които довчера бяха клакьори на ГЕРБ, сега излизат с революционни идеи – протест срещу властта пред централата на опозиционна партия с поругаване на държавните символи - знамето и герба.

Карадайъ смята, че с анти-ДПС реторика протестиращите се опитват да станат център на медиен интерес.

„Нереализирани политици или кандидат политици се опитват да ползват ДПС като трамплин за властовите си амбиции. Диалог за решение за излизане от политическата криза. Това е единственото възможно решение за излизане от политическата ситуация, в която се намира страната ни", подчерта той.

"Необходими са спешни политически действия, докато не е станало късно. Отлагането на решението на кризата днес, може да е с по-тежки последици утре", каза още председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Някой помни ли кой назначи Шиши за шеф на ДАНС?:):):)
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още преди 11 години ДПС били заявили, че са против мутризацията на държавата, ама всички ключови решения в парламента през последните години са взети, защото ДПС са осигурили на ГЕРБ необходимото мнозинство. Говоренето означава празнословие, когато делата говорят точно обратното.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са протиконситуционна партия, Бай Тошо много закъсня с възродителния процес, ако беше почнал 10 години по рано, сега тия нямаше да ги има като фактор а са най големия цирей в нашата политика!
13
3
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Хитри са фесовете от Депесето както винаги:):):)Изчакаха Бойко да смаже протеста с Биволското си спокойствие и като останаха на улицата 100 човека и две майки на палатка взеха,че им скочиха:):):)
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но не им липсва простотия, имат я в излишък.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяха накъде духа вятъра!?Доганова работа!
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че ДПС са против, е комплимент за протестите...
9
0
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
дпс не са партия а корпорация затова гнева на хората се е насочил към централата ви30 години раздавате порции сечете горите излизате с номера за етн мир а използватетрудолбивите но неграмотни хора да ви вкарват във властта
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излезте и направете по-добър протест, дай да търпим корупцията няма как да стане има си закони, който е крадил да влиза да бъде разследван и да влиза в затвора. какви идеи са нужни за това Тъй е в цял свят айде сменяйте опорките.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом ГЕРБ и ДПС говорят еднакво...
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щото вашите идеи, разбирай на доган, се видяха в Росенец, бедните турци и помаци да защитават палатите на агата, това са ви идеите , продажници
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво бе Догане чак сега се показа от храстчето!Като мина топурдията!Евала на умрял кон нож вади!Това сте вие от ДПС-то,като комунистите сте хитреци!
4
0
 
15
 
! Отговори
м,да преди 3 години
ДПС и Доган, са подигравка с българският народ!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС проклятието на България.
2
2
 
0
 
! Отговори
Сигурен ход преди 3 години
Айде сега ще спрат протестите..
1
0
 
15
 
! Отговори
Saki преди 3 години
ДПС е проклятието на бедния български народ.