Нинова към възрастните: Днес живеете трудно, но може да бъде различно

България има нужда от вашия опит и мъдрост, заяви лидерката на БСП
1 окт 2020 12:52, Нели Христова
94
Нинова към възрастните: Днес живеете трудно, но може да бъде различно
Снимка: БГНЕС

Лидерката на БСП Корнелия Нинова също поздрави възрастните хора по случай празника им.

"Честит празник на възрастните хора

Поздравявам ви с уважение към труда ви, с благодарност за отглеждането и възпитанието на деца и внуци, с признателност за съграденото от вас. Дали сте младостта и енергията си за България, за което заслужавате уважение и признателност.

Днес живеете трудно. Може да бъде различно. И ще бъде. Заедно с ваши представители подготвихме Закона за възрастните хора. Управляващите го отхвърлиха няколко пъти, но този наш ангажимент ще бъде изпълнен докрай. Няколко пъти внасяме преизчисляване на всички пенсии. Това, че мнозинството гласува против, няма да ни спре, защото това е единственият начин да имате достойни доходи. И това ще стане. Бъдете здрави, уважавани в обществото и обичани от близките си хора. България има нужда от вашия опит и мъдрост!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
22
 
! Отговори
Кака Корни преди 3 години
ДрОгареАтнеха ни Бузлуджа,*** ги бих на конгреса.Свинаря ни ранеше с развалени кифтета,га бЕхме на жълтите павета и за тВа го изритАх.Тях ги плати Васко с транзакция от Духай.Ся ни води фигуранта Муню Десин Парашутков,партизанско име Свит юмрук,индианско име Резила на нацията.По убит индивид в пРеЦидентството,едва ли някога ще има.
64
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова към възрастните: Днес живеете трудно, но може да бъде различно, както по времето на Жан Виденов.
63
30
 
1
 
! Отговори
Нинчето преди 3 години
Само БСП ще ни спаси там е надеждата на народа.Борисов все се хвали ,че където и да срещне БСП все ги бие .Но нали знаете приказката за лъжливото овчарче ,един път стомна за вода ,втори път ,трети път стомна за вода ,на четвъртия път я счупило.Сещайте се кой е в ролята на лъжливото овчарче ,в далечината се вижда и лъжливата ир-лан-дска пасти-тирка ама това е друга тема!Така ,че Нинова ще бие герб като шкембе у дувар ,така ги виждам нещата .
62
0
 
26
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Различно от нейната и всяка червена уста значи - от още по-трудно до невъзможно трудно!
61
1
 
31
 
! Отговори
пенсионерка преди 3 години
Таз пък....като надраскана грамофонна плоча....все едни и същи глупости говори.Смешничка.
60
0
 
36
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Амчи, Нинович! Да бяхте увеличи пенциите между 2005 и 2009 докато БСП беше на власт...И те така...
59
0
 
39
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Ако Нинова и останалите богати *** върнат заграбеното, ще има за достойни старини. Но всичко е прах в очите преди избори.
58
0
 
33
 
! Отговори
Нинова към възрастни преди 3 години
Днес се живее трудно, но може и... да бъде по-трудно. Например с 3-4 долара. На месец.
57
0
 
27
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Искрена !,,Днес живеете трудно,но можеше да живеете по-зле,ако бяхме ние на власт!
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станишев имаше възможност преди да си плюе на петите да направи пенсиите по 1 000 лв и да си замине що не ги направи Станшев е виновен и БСП Сега Жипката да се разкарва със по 50 лв Глъдът е по-силен от демокрацията или демокрацията е по-силна или достойнството е по-силно или падениета на един народ до Жипка и 50 лв след 30 год демокрация и евроатлантизъм. Държавата я обърнахте на Шекер Махала.
55
0
 
32
 
! Отговори
аса преди 3 години
НАГЛА
54
1
 
30
 
! Отговори
К. Нинова преди 3 години
Няколко пъти внасяме преизчисляване на всички пенсии. Това, че мнозинството гласува против, няма да ни спре, защото това е единственият начин да имате достойни доходи от 3 долара месечно!!!
53
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДНЕС БАБА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗАЯВИ С ЕХИДНА ГРОЗНА УСМИВКА- ДОКЛАДЪТ ЗАЯВЯВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ДЕМОКРАЦИЯТА СВЪРШИ.....МЪКА, МЪКА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ- НАПЪНИ ОГРОМНИ ЗАЩОТО ОНЯ С КАСКЕТА ЩЕ ДОЙДЕ И НА ТЯХНАТА ВРАТА ДА ВЗЕМЕ ДЕ ЩО СА НАКРАЛИ- БАБА ВИ ЕЛЕНА ПОСТРОИ КЪЩИ В ЛОЗЕНЕЦ С ЕВРОСУБСИДИИ ЗА КЪЩИ ЗА ГОСТИ, АМА НЕЙНИТЕ БЕЗ ГОСТИ....
52
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП- СПРАВКА- В ДАЛЕЧНА И БЛИЗКА ИСТОРИЯ, ЕВРОПА ГИ РАЗБРА КОЛКО ИМ СТРУВАТ ШАПКИТЕ И НА ДВА ПЪТИ ИМ СПИРА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА МИЛИАРДИ ПО ИСПА, ФАР И САПАРД, А 2008 Г ОТНЕМА ЛИЦЕНЗИИТЕ НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ.
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарката нагло изгрухтя поредната си лъжа... Един нормален ден на Позитано 20
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази да не би да казва, че в ЕС се живее зле в същото време казва, че е евроатлантичка и ни чете положителни или отрицателни ЕК доклади. Като че ли сме роби на ЕС и сме длъжни да приемаме тоя пacквил наречен ЕС като обективната истина. Г-жа Лъжа да каже кога БГ народа е искал в ЕС ? Някой ще поеме ли политическата отговорност и да подаде оставка ?
49
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По време на последното управление на БСП пенсията на баша ми беше 60 лв. Айде мерси, другарке! Времето ви мина. Вече сте политически динозаври от имало едно време... И слава Богу!
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладки ориииииказки. Докато се доберат до кокала Обаче пък не е за изпускане гледката, дето ще настане, ако тия гепат кормилото. Ъо ще е нещо надистирическо! Гуша за гуша нежду- и извънпарртийно, хеърчи перушина и пукат строшени кости.Само още не е на фокус къде ще си заврат главите хилядите оребиядисани бивши другарки и другари. Нали се сещаш бе, Уили, кой най-реве да не се дава властта на бсп! И все пак, тя се върти...
47
0
 
27
 
! Отговори
? преди 3 години
Чудя се вярва ли и някой
46
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая видя, че няма кой да гласува за мизерната им крадлива партия и започна да се цели в изкукалите пенсионери. Барем закачи някой глас от некой дедо с Алцхаймер.