За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за коли
Обновена: 4 окт 2020 21:26 | 4 окт 2020 21:04, Анисия Иванова
265
За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За поредна 88-а вечер протестиращи се събират в триъгълника на властта. Засега протестът е малък, но продължават да идват хора. Обстановката е спокойна.

Исканията остават непроменени - оставки на правителството и главния прокурор, предсрочен вот с машинно, дистанционно и електронно гласуване.

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за автомобили.

Протестът започна със скандирания "Оставка" и началото му беше озвучено от песента "Черната овца" на Ахат, съобщи БТА. Организаторите припомниха, че утре в 16.30 часа местно време пред централния вход на Европейския парламент в Брюксел група българи, сред които проф. Велислав Минеков, ще дадат подробности за състоянието на върховенството на закона и корупцията в България.

Те призовават всички българи, които живеят в Белгия, Германия и Нидерландия, да подкрепят усилията на евродепутатите да бъдат информирани преди началото на заседанието на ЕП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: политикапротестСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
20
 
30
 
! Отговори
и те така преди 3 години
статиите за тоя протест , както фигуранта , мая с камбанката , импексова , боецо и тримата овчари го наричат , стават все по кратки ! стадото се разбега , останаха само тия дето си нямат друга работа освен да хвърлят яйца . а един в Дубай е недоволен !
127
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма комунисти вече, и никога не е имало.Всико е за бизнес и кинти - от хилядолетия та до наши дни.
126
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е карикатура на диктатор.Тома Биков, 2013г.
125
35
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста продължава, геербавите още мажат опорки от няма накъде. Бушоните изгоряха.
124
20
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че Божков почна на отровните да им дава двойна надница, ако имо въстание. Затуй ги редят второ, трето, четвърто.До март месец могат да ги докарат до 50.А после както се полага може и без въстания. Избори.
123
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"протест" ли бе да го опишеш ...ХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААА
122
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ся кът гледам снимката, тия два гъ-зааа ли са протестиращите.Жълтите павета лъщят празни, няма хора...
121
27
 
15
 
! Отговори
Ванга преди 3 години
ШофЕрите са като ято.....патки :)От глупави по-глупави.ГЕРБ се разтури.Амин
120
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прижет, прости кърджалийски празни манерки! В герб кънти от поцинковани кофи и и кюлчета в шкадчето
119
20
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 3 години
Калеко Алеко яд ли те е:)
118
1
 
39
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Кога ще е следващото "Велико народно въстание"... Жалко че Захари Стоянов не е се е родил днес, за да опише тази славна въстанническа епопея, пред която бледнее и априлското въстание и това на Ивайло, че и на Асен и Петър...Ян бибияновците, хаджигенчовците, сестрите Галеви и тюлена с гумената лодка, са новите български апостоли, а Кремълският парашутист Радев е самият Левски, само че за такива като него Апостола е казал, че ще резне чепките на този дето води миризливият казашки ботуш в булгурско
117
31
 
3
 
! Отговори
Ванга преди 3 години
Борисов ке падне!..... Свърши се тя неговата.Може да се съпротивлява.Но е факт.Просто не може да му стигне до мозъка.Няма такъв!
116
4
 
33
 
! Отговори
Шофера преди 3 години
Помнещ и аз помня. Помня Купоните и Жан, помня инфлацията, мутрите и фалиралите банки. Помня и 3000 лв за долар. Помня и 5 долара пенсия. И мутрите. Всичко това беше дело на тези, които сега са освирепели за власт. Защото те тогава бяха добре.За каква СИК ми говориш ? На изборите хората ще гласуват против дб, бсп и вся осталая ***. Справка мрстните избори миналата седмица. Ще има яко наакани социолози и проституиращи
115
3
 
26
 
! Отговори
До 133 преди 3 години
Объркал си се нещо.Бойко си е пак там и ще бъде там поне до редовните избори.Така,че наистина е 88 на 0 ,но не за "протеста".
114
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любопитно ми е дали някой е искал разрешение от Ахат да пускат тяхна песен на тази сбирщина ?
113
23
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 143 Шофера . Ще ти се да Те КЛАТИ още 10 г тоя.Ама няма шанс бе мазохистче това Да ти се случи! -:) Болен мозък си вервай ми! Тоя твой *** който ти е идол.Колкото по скоро си тръгне.Толкова по скоро България ще тръгне по естествения си път на развитие! СИК Е МИНАЛО ОТДАВНА! ОСТАВКА НА БИВШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА др Борисов!
112
4
 
30
 
! Отговори
Диоген преди 3 години
Г-н Бабикян,отговорете ми, ако обичате на само на един въпрос!КОЯ Е ВАШАТА РОДИНА?Ако е България,защо се борите срещу нея?Ако е Армения,защо не се борите за нея?Видях гордия ви наследник , хвалеше се, че от 3 месеца бил на протестите. А войната между Армения и Азербайджан е само от една седмица?!Май семейството ви има еврейска жилка,защото изглеждате много пресметливи - явно сте по безкръвните и безопасни Въстания...
111
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
300 часа извънредин труд ви гласуваха оня ден в НС! И за какво протестирате, като ви готвят законово трудово робство? И щели да заплащат извънредния труд до четири месеца след полагането му...Синдикатите, опозицията, че и протестиращите само сгъстяват мъглата!
110
6
 
29
 
! Отговори
Шофера преди 3 години
Приятел и 16 поста да плеснеш, на изборите хората ще гласуват за ГЕРБ. Бойко Борисов ще е премиер още 10 години.
109
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов тегли шута на тези, които го създадоха, по един безобразен начин. Наблюдавам с любопитство как много от хората, които искрено обслужваха Борисов, сега вземат завоя. Мисля, че част от хората, които произведоха Борисов, ще се отръскат като *** след дъжд.Борисов ще седи докрай В момента се държи като бито куче, много е изплашен. Той е абсолютно смачкан, седи и говори глупости. Държавата се разцепва, а той говори някакви неща. Единственото което го интересува, е как да оцелее физически. Властта го охранява... Самият Борисов е приключил, няма капацитет да управлява държавата.