Радев оцени: Зад лозунга за европейско развитие се вихри провалено управление

Резолюцията на ЕП развенчала пропагандната реторика на управляващите
315
Радев оцени: Зад лозунга за европейско развитие се вихри провалено управление
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Резолюцията на европарламента за България развенча пропагандната реторика на управляващите, коментира президентът Румен Радев.

Още по темата


Европейският парламент прие вчера безпрецедентна резолюция, с която обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България.  Левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

Според Радев резолюцията е показала ясно, че всъщност зад красивия лозунг за европейско развитие на България се вихри едно морално провалено управление и корупция.

По думите му вихри се управление, което подкопава устоите на правовата държава и спира на практика развитието й.

Дебатът и гласуването в европарламента развенча друга теория - че управляващите са лицето на България пред Европа, което среща всеобхватно одобрение, посочи държавният глава, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква мисъл очаквате от прооост фааттмак. Аз досега умен военен не съм срещал, а доста време бях в казарма. Пази боже тоя елементарен тип да има власт. Опомни се народе.
218
2
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Прокобите на Кремълският парашутист (Беквокалист на Импексова и фигурант на Черепа), нямат край и не знаят граници, след като прояви краен нихилизъм и стъпка и поруга всичко българско в лицето на Държавата, правителството и българските институции, сега ще насоч своята хибридна злост и към Брюксел и Европейските институции, която не се поддаде на антибългарските провокации, провеждани от клетките на Черевеният идил у нас, в Европа и по света ... !!!
217
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОВАЛЕНО УПРАВЛЕНИЯ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО
216
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът Радев е с най-високата обществена поддръжка от ВСИЧКИ политици.
215
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Кой, БСП-то ли да управлява пак. Това ли искаш Радев. Под формата на Болшевишко обединение тип ОФ или Либерална формация без ясно изразен лидер. БСП и дружинката не са партия, а обединение за ограбване на Родината и средство на бившия Коминтерна за заличаване на нацията ни. Четете есето на Виктор Орбан там всичко пише и за нас.
214
5
 
48
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Щом управлението на ГЕРБ е провалено , каква дума да използваме за трите управления на БСП ?
213
2
 
39
 
! Отговори
ТЕЖКА ШИЗОФРЕНИЯ преди 3 години
ТОЗИ СУБЕКТ НА ПЪРВАТА ГОДИНА СЪТВОРИ ЕТО ТОВА НЕЩО:''УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО"- ПОСЛЕ МЕТНА *** И ТРЪГНА ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИТОРИ ЗА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО НАРЕЧЕ БЛАТО- КОЛКО ШИЗОФРЕНИЧНО...
212
13
 
44
 
! Отговори
Гипса преди 3 години
А кой беше Радев,че не се сещам?!
211
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се някъде и не се излагай, повече.Служебно правителство, през крив макарон.
210
44
 
8
 
! Отговори
мхм преди 3 години
абе нема значение ще има ли още мандати Радев , хубаво е че някой с трибуна ги казва тея истини това е истината Бойче с околните си е корумпиран и оплетен в тъмни афери а се представлява и реже лентички на 20километрови отсечки от прескъпи магистрали некачествено изпълнени ...наистина упадъкът е голям . да довърши една магистралка при европарите които му наливат е най-малкото което може да направи бидейки премиер поне да я направи качествено и без кражби
209
51
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво господин президент!Ще имате още мандати!
208
49
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям българин е Радев!Да е жив!
207
15
 
46
 
! Отговори
Шмекера преди 3 години
Военен съд за Радев. Това е национален предател и ГОРД БОЛШЕВИК.Най-голямата гордост на Комуниста е да предаде Род и Родина, но от всичко най-много обичат да предават БОГ.За това взривяват църкви и затварят манастири. В ЕС ги видяхме, точно кои са еничерите!!! Това са болшевики-безбожници и българомразци.
206
9
 
46
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ГЕШЕВ ???? ТИ СИ ЧОВЕКА !!! МАЧКАЙ !!!! БОЙКО !!!! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ,
205
4
 
31
 
! Отговори
ДО -210 преди 3 години
МАРШ НА СЕЛО ДА КОПАЕШ , Т,,,,,Р!!!!
204
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...3...Леката дрямка на студентите обаче бе прекъсната рязко от изумителния въпрос, който Радев заби: "Искам да попитам - вие работите ли с PowerPoint?!?!" След първоначалния шок, някой в залата тихичко отговори с "да", невярвайки, че правилно е чул въпроса.Това буквално взриви пРезидента! "Браво! Навсякъде само с PowerPoint! И в щатите много използвахме PowerPoint, а в Израел Нетаняху ме посреща с презентация на PowerPoint!!! Много, много мило ми стана!", избухна Радев, с което втрещи.Студентите се захилиха, а ректорът проф. Евгени Станимиров плувна в пот и пребледня. Остана висящ въпро
203
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...2....Чуха се фундаментални заключения като "иновационните технологии дават информационно превъзходство", "бъдещето е на младите хора", "квантовите компютри ще доведат до сериозни последствия на силите по света".Последва мишмаш с цитати на Шимон Перес и Ли Куан Ю, тестовете PISA за 9 клас, коефициентът на Джини, данни от БВП на България, Унгария и Румъния, наука, образователна кохезия и т.н.Леката дрямка на студентите обаче бе прекъсната рязко от изумителния въпрос, който Радев заби: "Искам да попитам - вие работите ли с PowerPoint?!?!" След първоначалния шок, някой в залата тихичко от
202
7
 
43
 
! Отговори
Льотчик некадърен преди 3 години
Радев, оставка!
201
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eli Elias - Facebook6 ч. Румен Радев стана за смяхна студентите във Варна,освиркаха гоШумно рекламираната лекция на пРезидента Румен Радев "Предизвикателства и перспективи пред младите хора в България" в Икономическия университет във Варна се превърна в пълен фарс!Радев бе посрещнат с мощно освиркване и викове "Оставка!" в двора на университета. Вероятно шашнат от топлия прием, в аулата пРезидентът изведнъж изтърси, че разбрал от новините, че ще изнася лекция. Всъщност той щял да сподели мисли и впечатления от многобройните си международни срещи като тази в ООН. Последваха едночас
200
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радефф, жена ти те прецака! Виде ли кво стана сега?