Десницата е тази, която можела да бъде мотор на промените

Преговорите на десните вече вървят
12 окт 2020 21:42, Екип на Bulgaria On Air
27
Десницата е тази, която можела да бъде мотор на промените

Десницата е тази, която може да бъде мотор на промените в бъдеще. Мандатът, който получих, е да водя преговори. Това каза в "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов и допълни: "Имаше роптаене, но то е в малък процент".

По думите му до момента не са водени разговори с партията на Петър Москов.

"Ако се постигне някакво обединение, то ще е около голямата партия, член на ЕНП/ГЕРБ", посочи той.

"43-ото НС също беше фрагментирано. Докато има два големи политически субекта, винаги ще имаме опция за съставяне на правителство или около БСП, или около ГЕРБ", подчерта събеседникът.

"Има какво да се желае, но всеки парламент си поставя нови цели. Изборът на малките формации е дали ще отидат вляво или вдясно", посочи лидерът на СДС.

Според него всичко е въпрос на срещи и разговори, както и кой зад какви програми застава.

"Когато говорим за управленска програма, трябва да кажем кое е приемливо за нас и кое - не", допълни Румен Христов и посочи още: "Не беше нужно да стигаме дотам 5 месеца преди изборите да си вадим кирливите ризи пред ЕС. Настояваме за изцяло машинно гласуване, за което имаме няколко аргумента".

Гледайте целия разговор във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Румен Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
1
 
! Отговори
Краси преди 3 години
За съжаление СДС отдавна се "отдаде" на комуниста-милиционер Боко от Банкя като магистралка .
19
1
 
2
 
! Отговори
Младенов преди 3 години
СТАНИ ДА СЕДНА да не разсъждава, тя е в историята.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Имаше роптане,но то беше в малък процент"Приказки за ***, които така и не виждат какво става около тях. СДС е един "двигател" от ЗАЗ-модел -ссср,на който е правен два пъти генерален ремонт.Ако не се пришият към балтона на някоя по голяма партия,те си остават в склада за дрехи трета употреба, ненужни на никого дрехи.Ал. Йорданов,този гьозбояджия,беше лай..то в голямата каца с мед.Простаци и *** нарече хората на площада това туловище,без да му мигне окото.Отивате в "пропастта" завинаги
17
2
 
2
 
! Отговори
Патерици на ГЕРБ преди 3 години
Тази десница, която може да направи промени, е на протестите. А остатъчното СДС е въздух под налягане - както и да се обединяват, ще са под 4% на изборите.
16
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 3 години
СДС се продаде като магистралка на комуниста-милиционер Боко Тиквата!Винету с пълното шкафче.
15
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 3 години
Стига вицове на БКП активисти от изкуствено създадения СДС. Еврейско крило от клановете на номенклатурата на БКП.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом ти си десницата,която ще се коинсолидира около ГЕРБ,пиши я бегала,и десницата,заедно с ГЕРБ.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което пропуска е, че няма как обединение около ГЕРБ, да се нарича десница. Просто защото ГЕРБ е лява партия. Национализация на хазарта, национализация на банки, проекти за държавни бензиностанции, опит за отнемане на собственост чрез проекта за така наречените спящи акции. Всичко това е не просто ляво, а направо си е див комунизъм!
12
0
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До сДС/10сДС съществува една седмица - от 7 до 14 Декември 1989та, когато партийците като желев и сие го яхнаха. След това беше единствено за легитимация на лукановото бкп и трамплин за посредствени кариеристи.Тиквата, дапазила си партийната книжка, заслужава много повече уважение от всеки ***.
11
1
 
1
 
! Отговори
Румен Христов греши! преди 3 години
Единствения мотор на промените се казва NASA.
10
6
 
6
 
! Отговори
БСП - вън преди 3 години
Аз подкрепям правителството. Организираната престапна група БСП вече сме я виждали - ограби българския народ, създаде мафията, раздаде на приближени хора предприятията, а те ги нарязаха на скраб, 2 пъти фалира държавата, фалираха банките, докараха пенсиите до 3 долара1 а заплатите - до 5 долара. а и с тази клушовска *** ще бъде още по-лошо. Народът, за разлика от някои политици е по-мъдър и няма да допусне още от същото.
9
4
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
оставка и нови избори
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е #8.Тиквата може да е *** селянин, но е по-стока от тези @^?£=(*& недоразумения.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред тези "десни" предпочитам Чекмедже-паша !!!!!!!
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХА-ХА-ХА"Десницата" в лицето на Боко-тиквата Оправя държавата вече 11 години и всички виждаме докъде я докараха......БАТАК пълен.Да не забравяме че всички тези "десни" които сега "преговарят" или по-скоро се УГОВАРЯТ като Ицо Иванов бяха министри при Тиквата, така че МНОГО МОЛЯ лапачите на кюфтета У ЛЕВу !!!За костовото Оправление пък изобщо няма смисъл да говорим.СТИГА ТОЛКОВА ДЕСНО ЧЕ СТАНА ТЕСНО !!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Народните партии преди 3 години
не магат да бъдат десни, защото са популистки по определение. Същото се отнася и за демократическите партии, ако си спомним какво означава думата демос. Виж консервативните и монархическите партии са нещо друго.
4
7
 
6
 
! Отговори
V преди 3 години
В България и десни ли имало ве ? А братските Социалистически американски щати ,,десния,, Тръмп раздава по 1200 $ помощи на калпак по повод ковита ;) Гледай сегашните ,,десни,, като дойдат избори как раздават на пенсионерите .А да не говорим че повечето ,,десни ,, цял живот живеят по комунистически на държавна работа и твърдо отказват да работят в някоя частна фирма ;) Стига с тва дясно ляво .Няма такъв филм .
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** mojela...koga?...v minaloto...a v badesteto?! ili ima parkinson i alzheimer zaedno? i varti usmivki ot starite lenti ?
2
3
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Всички значими партии в България след 1989 година са десни и няма центристки и леви партии и затова сме толкова зле. Спряганата за лява партия БСП, според действията си е най-дясната от тези партии.
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко речи?