ДПС и БСП превръщали Караянчева в мъченица, а НС във фарс

Опозицията съсипвала авторитета на НС
42
ДПС и БСП превръщали Караянчева в мъченица, а НС във фарс
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

ДПС и БСП влязоха в един капан, превръщайки председателката на НС Цвета Караянчева в мъченица, а няма нищо по-страшно в политиката от това да превърнеш някой в мъченик. Това коментира депутатът от ОП Славчо Атанасов по време на дебата за искането на опозицията за оставката на шефката на парламента.

Според него мотивите на опозицията са същите като тези от преди 10 години, когато е искана оставката на председател на НС.

Той защити Караянчева като отсече, тя не е открадна и една стотинка от държавата за разлика от други депутати.

"Тези глупости, че е била груба са пълна измислица, дори на моменти е прекалено мека и заради това някой депутати й се качват на главата“, скочи Атанасов.

Още по темата

Той смята, че ДПС искат оставката й, защото допреди тя да стане депутат от Кърджали, от движението са имали пълен монопол в региона.

"От ДПС много ги боли, че им разбира крепостта“, настоя той.

Според Вежди Рашидов от ГЕРБ ДПС и БСП разиграват поредния фарс с дебата за оставката и по този начин съсипват авторитета на парламента.

"Направо почти го закриха, дотам го докарахте“, обвини той опозицията.

„През 2009 г. аз бях лидер на листатата на ГЕРБ в Кърджали, а преди това цялата си младост съм прекарал в ДПС, а когато Мустафа Карадай все още не беше Кевин Костнър, аз бях до лидера“, скочи още Радишов.

"Нинова, стига с тая любов към Борисов, всеки ден искате да идва, поканете го в някой ресторант и се разберете по мъжки, а дебатът днес не е, че Караянчева е обидила парламента, а че Елена Йончева обиди целия български народ“, настоя той.

Красимир Ципов от ГЕРБ отсече, че Караянчева не е изгубила доверието на мнозинството, което я и избрало, защото то оценява качествата й и умението й да ръководи парламента.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
ново преди 3 години
до троловете на Бойко(не казвам на ГЕРБ защото няма да има герб без бойко демек от другата година)Бъро под статията за борисов, че му разкатаха дебелия ass.burzo byrzo byrzo
23
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Боже,Боже!!!...По-величайша глупотевина не бях чувал..Некой критикувал Караянчева и хоп-нашата кърджалийска...изведнъж се превръща в "мъченица"?!?!Абе тия в ред ли са с главите?..АМИ ДА Я ОБЯВЯТ ТОГАВА И ЗА "светица",защото светците в Християнството първо са били мъченици!..представяте ли си?..-На сутрешната литургия :..-"Да се свети името на...изброява ги,...и на Светата Кърджалийска ...Дева?Некой разтропан придворен гербохудожник да побърза да я изографиса и на икона....ОТВРАТ!!!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ками, Ками.....:) Аз че съм неграмотен, неграмотен съм, но виж си правописните грешки :) Верно че и аз трябваше да търся в Гугъл как се казва председателя на ДПС-то, но поне проверих - Карадайъ, наистина сложна фамилия :)) Другата грешка е че разбира крепостта в Кърджали, трябва да е разбива :) Другото е добре, толкоз успях да намеря :)))
21
1
 
6
 
! Отговори
Шеф преди 3 години
Да би мирно стояла не би чудо видяла. Такъв е животът.
20
0
 
7
 
! Отговори
Redd преди 3 години
Ама и този шушляк Ципчето се е изказа. Мале добре, че се махна от МВР. Още празнуваме.
19
0
 
7
 
! Отговори
Светецът преди 3 години
Само на Светици го карам.
18
0
 
9
 
! Отговори
Димитрий преди 3 години
Няма какво да рушат. Парламента е най - ........ институция в България и за това са виновни почти всички депутати от всички парламентарни групи.
17
0
 
2
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До Анонимен 16"И двете, дадо попе, и двете" :):):)
16
0
 
9
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До ДДРонегУважеми журналисти, защо цензурирате Алеко Константинов, по-добри ли сте от него???Защо скрихте името на главния герой от "Бай ***" ???
15
2
 
8
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
Ами караянчева да си юоди в къщи, да не се мъчи !!!Алеко, Алеко, все още си е прав бай *** - "Всички са маскари" !!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много трудно ми е да реша коя да пратя в патагония, Ниновица или Караянчевица
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова и вечните и интриги.Първо разби БСПтосега кара наред всичко останало.Накрая ще разбие и държавата. Те не случайно толкова реват от нея в партията и.Шушу мушу сега с ДПС се съюзи да сваля правителство. Божков н можа да свърши работата. Не дава кинти повече.
12
0
 
7
 
! Отговори
твърдо преди 3 години
Всички депутати на ГЕРБ застанаха твърдо зад Цвета Караянчева. Най-твърд беше Валери Симеонов.
11
2
 
6
 
! Отговори
пластикСрещуЦинк преди 3 години
ПКПетният ник нейм на Шварцетакчова я прави извисена поне сред производителите и ползователите на на отпадни матреяли които изхвърлят с подцинковани кофи. Енда за лява. Една за дясна ръка. За по-оправните и една за стисък със зъбитеВива Цевта ПКПнеесрамно то е възвишено наименование, точно, ясно, апетитно и чудесно описващо психобиологичната щампа на тържеството на не грозното над красивото. Никога една пластмасова кофа няма да надскочи една подцинкована кържалийска 15литрова кофа
10
6
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
*** кърджалийска мъченица?
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС наскоро се присъедини. Явно с користни намерения да извличат някакви облаги и да извиват ръце.Но БСП са вечното мрънкало вече 10 години. Напоследък прехвърлиха мярката. Нинова май нощно време не спи да измисля за какво да мрънка сутринта.Въртя-*** - изпъди Главчев от Председателското място, сега КРАЯНЧЕВА, столовете в новото НС не и харесва как са оцветени.Мрън, мрън, мрън, мрън, мрън, мрън........А пък управлението на Станишев, на Жан и Луканов го помним прекрасно.
8
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Света великомъченица Караянчева, простата кърджалийска ***
7
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха мъченица успяхте да ме разсмеете, освен утре да я канонизират като Света Цвета тъпоумная.
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Тоя пък. Да беше гледал 50тия конгрес на БК ... ъъъ ... БСП да разбереш какво значи да живееш още в комунизЪма .... другарки и другари!
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-ха 7Беше вчера.