Крадци в НС? На един му изчезнала папката, на друг - очилата

Ново спречкване между опозиция и управляващи
136
Крадци в НС? На един му изчезнала папката, на друг - очилата
Снимка: Маноил Манев. Снимка: БГНЕС

Напрежението в пленарната зала по време на обсъждането на оставката на шефката на НС Цвета Караянчева ескалира и се стигна до спречкване и обиди.

Спречкване между Георги Гьоков от БСП и Маноил Манев от ГЕРБ се случи на излизане от пленарната зала.

До това се стигна, след като Спас Гърневски взе думата за изказване, а социалистите решиха да напуснат залата. Последваха редица лични обяснения, от ДПС настояха за почивка, а Гърневски не можа да си намери папката. Тогава Маноил Манев от ГЕРБ попречи на Георги Гьоков да излезе от пленарната зала с обвинението, че той е взел папката на Гърневски.

Още по темата
По-късно от трибуната Младен Шишков от управляващата партия обвиви Драгомир Стойнев от БСП, че е задигнал папката с речта на Спас Гърневски. След това я дал на социалиста Георги Гьоков, който не искал да я върне дори след като бил пресрещнат от Маноил Манев от ГЕРБ.

"В тази зала се краде! Точно преди почивката, колеги от БСП, г-н Стойнев взе папка на г-н Спас Гърневски, която той подготвяше близо 2 часа. Тя беше взета от г-н Стойнев и бе връчена на Георги Гьоков. Г-н Гьоков беше пресрещнат от колегата Манев и беше помолен тази папка да бъде върната. Вместо по съвсем възпитан начин тази папка да бъде върната и да продължи дебата, Гьоков започна да се възпротивява. 6 човека се нахвърлиха върху колегата Манев. Аз съм пряк свидетел на делото. Това е дъното на поведението на колегите на БСП", каза Шишков.

"Обаче комунистът си е комунист – може да е една папка, но трябва да открадне нещо. Цялата държава откраднаха по време на прехода, минаха вече канцеларски материали", скочи от своя страна Гърневски. Той обяви, че поне папката е пълна, всичко е вътре.

"На Вас Ви откраднаха папката, аз не мога да си намеря очилата", пък призна председателстващият заседанието Емил Христов от ГЕРБ.

А по време на изказването си Гърневски отсече, че няма нито един аргумент за оставката на председателя на парламента Цвета Караянчева.

"Исканата оставка на председателя на Народното събрание е сатанински политически пир по време на чума. Опит за преврат срещу законното българско правителство, целящ да обърне в обратна посока европейският път на България", скочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Комунист не краде - само сменя собственоста.
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 101"Комуниста си е комунист :D може да е една папка-ама трябва да открадне нещо."Умрях от смях, защото е вярно.
98
0
 
1
 
! Отговори
мидюрина преди 3 години
кара-бинерите,кво клечат а не ареставать
97
0
 
2
 
! Отговори
жалко преди 3 години
Само Кромуел за ги опрай тия
96
2
 
0
 
! Отговори
ЛуТ преди 3 години
Нещо интимният им инвентар да им липсва . На батерии?
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста си е комунист :D може да е една папка-ама трябва да открадне нещо.
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста си е комунист :D може да е една пака-ама трябва да открадне нещо.Хахахахаха крадциииииииОграбихте държавата с преватизацията.Фалирахте банките.. Национализирахте имуществото на хората. Бихте хората да подпишат национализацията... не подписаха и чупихте ръце.. Тор изсипвахте пред къщите.. който не подпише викахте: Или подписвай или влизай в ковчега!Окрадохте България!Най- голямата крадла е Импексова. На 28г. получи куфари с пари и никога не върна парите.Ограби касата на БСП -крадци
93
0
 
4
 
! Отговори
Нали има видео преди 3 години
Да се избере комисия с участието на представители на партийните групи.Да се прегледат записите.Убеден съм,че извършителят може да бъде открит,а след това ще се установи по-нататъшната и съдба.
92
0
 
8
 
! Отговори
curious преди 3 години
Крадци в НС - якия анти-оксиморон
91
0
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Смешници, как да не им се посмей човек. За какво са в парламента и те не знаят. По неволя са избрани и с купени гласове. Възползваха се от хората дето не гласуват, ама няма да я бъде повече.
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На някои им окрадоха честта и достойнството ,човещината в това НС вие за едни папки и химикалки го правите на въпрос , а пък някои направо заявяват - Кой ми .. в гащите
89
0
 
10
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
И кво стаа сега ,*** и агата искат оставка на Цвета ,че срива авторитета на НС? Да ви имам и авторитета селски щом започнахте да се крадете като от текезесарски бостан.
88
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АМА ТО КОМУНИСТИТЕ ТОЛКОВА ЛИ НИСКО СА ПАДНАЛИ - ВЕЧНИТЕ КЛЕПТОМАНИ!!!!!!!
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея като окрадоха всичко в държавата,започнаха да се крадат едни други.И при вълците когато няма какво да ядат е така.Започват да се самоизяждат едни други,а това винаги е добре дошло за душманите ни.Време е всички партии от началото на ,,прехода'' да отстъпят място на образованите и младите българи,защото това ако не се случи краят ще е неизвестен никому.
86
3
 
11
 
! Отговори
муспи преди 3 години
От клозетите на Народното Събрание изчезва тоалетната хартия! И макар че има скрити камери, Гешеф потулва всичко.
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите започнаха и сами да се крадат и да обвиняват другите.
84
1
 
4
 
! Отговори
До въпрос 92 преди 3 години
"ЩО БЕ, СВЪРШИХА ЛИ ПАРИТЕ???"Нали беят тъй каза - пенсионерите ги опапаха!
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кога и П К - П зазвездвате? Какво срамно има? Падишахът на държавата и със съкращения не говори, вие сте тръгнали да триете! Че то може и други неща да означава. Не е като да кажем в ефир онуй, що цяла България го чу!
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резилът не е за БСП, а за НС, събрало ***, осъдени, неграмотни спортисти с наднормени килограми и всякакъв подобен цвят в държавен орган, който следва да ръководи държавата, а на практика изпълнява едлочините поръчки на една шайка.
81
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази новина е голям смях. Довечера задължително ще гледам новините, за да видя тоз резил на БСП.Тази партия краде всичко.Ха ха хаРезил за Стойнев