Радев: Спазвам мерките и нямам проблем!

Президентът коментира предсрочно приключилото му посещение в Талин
Обновена: 20 окт 2020 19:35 | 20 окт 2020 18:45, Петя Славова
196

Президентът Румен Радев се върна с делегацията си предстрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че държавният глава е контактувал със заразен с COVID-19 .

"Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за коронавируса". Това заяви президентът Румен Радев, пристигайки на летището от Талин. Радев е бил в контакт със  шефа на ВСС ген. Димитър Петров, който се оказа, че е с положителна проба.

Още по темата

Държавният глава благодари на доброжелателите си в страната, които са загрижени са неговото здраве. "За моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.", коментира той.

Румен Радев допълни, че спазва стриктно провитоепидемичните мерки и се чувства в чудесна физическа форма.

"Противно на спекулациите нито аз, нито делегацията ми, нито вие, журналистите, сте били поставяни под карантина в Естония", каза още Радев.

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните мерки, както и за по-малко от седмица има направени два теста, които са били отрицателни. Такъв е бил резултатът от изследването и в Талин, който той показа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
38
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 68Радев са забрави за Европа. Пътят му е само на север с еднопосочен билет,
108
2
 
37
 
! Отговори
До 105 преди 3 години
Те и в Русия не го щат.Той дотам се е унизил че да се подлага и там където не го искат.Срам за Българския народ.
107
19
 
4
 
! Отговори
бг преди 3 години
вирусът е биологично оръжие .недопустимо е да се заразяват висше главнокомандващи и президента ! Къде са специалните служби!
106
2
 
40
 
! Отговори
ади сега преди 3 години
Още вчера хората се смяха на изказванията му.И там му премериха шапката.То май не остана друго място.
105
2
 
46
 
! Отговори
Купища лъжи преди 3 години
Не бил в контакт със заразен?Има го на снимка с ген.Петров.Знаел е това и еотишъл в Талин.Умишлено не се е карантинирал.Там поляците са разбрали иса отказали да са на вечеря с него.За другите президенти на срещата тойе нечистоплътна личност(след като така смятат за него,какво биха казали заобикновен българин).Връща се тука,след като се е изложил(и изложил БГ) ипочва да реве,че било "активно мероприятие".ББнаредил да заразят Петровза да зарази Радев и го изпял на поляците?Наистина е глупав.
104
3
 
41
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Като се има предвид пословичната бързина на естонците, влязла в много вицове, чак им се кефя как бързо успяха да натирят недоразумението Радев
103
3
 
47
 
! Отговори
нищоправещият преди 3 години
Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!
102
2
 
42
 
! Отговори
Натирен преди 3 години
Да се прегръща с тримата от запаса и да отиват да мятат яйца по естонското посолство.
101
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати наглия човек .... не вижда, че ако спре да се показва по телевизиятада ръси глупости всеки ден никой няма и да се сети за него
100
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болен си фигурант, дали е от ковид и/или некадърност е друг въпрос
99
0
 
17
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До НатовецЕ как така бе, ненормалнико. Тя информацията по телепатия ли се предава?
98
1
 
18
 
! Отговори
до ЦРУ преди 3 години
хахахахахахахааааааааааа тууууууууууууушвинаги съм знаел, че ЦРУ първи знаят истинатахахахаха
97
7
 
45
 
! Отговори
Натовец преди 3 години
Не го изгониха заради вируса ! Мъчи се да извърти ситуацията, позорното ***! Естонските служби са го засекли със записващи микрофони-неговите съветници. Там недолюбват националните предатели и руски шпиони ! Студената покана на естонската президентка да напусне веднага Естония Фигуранта показва , че веднага са го усетили натовците !
96
6
 
32
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
НОВИНА от последната минута !!! Тази вечер има ВЕЧЕРЯ .давана от естонката .....ДЕСА долетя от САЩ ( беше при сина си Страхил ) ...за да са ПОКАЖЕ ...със нова фуста и КЮЛОТИ . купени от бутици в ПАРИЖ ...от подкупа за " ГРИПЕН " -без въоръжение !!! ЕСТОНЦИТЕ ще ОПАКОВАТ ПОРЦИЙТЕ за Деса и Р.Р. ....и ще ги пратят по куриер в Президентството !!!
95
6
 
45
 
! Отговори
Ген. Николай Русев преди 3 години
И аз да бях на естонците и аз щях да го изритам с шут в гъ-за !Лично началника на отбраната му е казал в неделя на обяд, че ген. Димитър Петров, с който са били в контакт в петък е дал положителна проба.След това всичко е ясно - не казва (лъже) естонците, те го излавят и го гонят като мръсно коте.След това се опитва да излъже и хората в България, но естонския президент го разобличава (дипломатично).Изпечен лъжец - това е той !
94
1
 
18
 
! Отговори
Инкубационен период преди 3 години
Така например при грипа той е 1 4 дена, при коронавирусна болест 2019 е 2 14 дни, при тетануса е 7 21 дни, а при заболяванията от типа на спонгиформните енцефалопатии може да продължи няколко години. При заболяването куру при човека инкубационния период е между 10 13 години.
93
5
 
28
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко само да е жив и здрав,че без него си евало мамата:):):)Лично не го познавам,но съм казал на волейболиста,наш общ приятел,да го накара да си слага маска навсякъде:):):)
92
3
 
17
 
! Отговори
до 92 преди 3 години
В първите дни не може да се покаже нищо от теста. За това се дава инкубационен период.Инкубационен период при различните заразни болести е различен.Инкубационен период (на латински: incubatio) е времето от заразяването на организма до появата на първите клинични признаци на заболяването. При различните заболявания този период е с различна продължителност и зависи от причинителя на болестта, засегнатия организъм, начина на проникване на причинителя в организма и др.
91
7
 
42
 
! Отговори
Време е... преди 3 години
Време за домати и яйца срещу преазиденството, зеленият чорап Радеф орезили България.
90
17
 
4
 
! Отговори
Загрижен преди 3 години
На Радев теста е отрицателен и Слава Богу! Дано и на Радева да е отрицателен, но........... знае ли се?! Светът е пълен с гафове и изненади като днешните!!!