Нинова: Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?

Лидерката на БСП коментира изказване на Борисов по-рано днес
28 окт 2020 18:12, Нели Христова
120
Нинова: Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?
Снимка: БГНЕС

„Уверихте ли се, че добавките за пенсионерите е купуване на гласове?“, попита Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Реакцията й бе предизвикана от изявление на премиера Бойко Борисов по-рано днес.

Още по темата


Лидерът на БСП написа в поста си: „Изказването: „Ако ГЕРБ спечели изборите, ще продължим с добавките за пенсионери” е цинизъм спрямо възрастните хора. Буквално означава – ако ме изберете, ще има отново 50 лева, ако не – няма да има“.

Корнелия Нинова заяви за пореден път: „Възрастните хора не заслужават тази подигравка с труда им, даден за България. Истинското решение, което няма да дава възможност никой политик да си играе партийните предизборни игри с най-бедните, е преизчисляване на всички пенсии с нов коефициент на средноосигурителен доход“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
19
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Повече пари за...бюджета,повече...кюлчета! (новия...слоган на ГЕПИ за следващите избори)
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Нинова,но не забравяй че когато имахте властта със Орешарски близо година не направихте нищо за данъците на богатите,нито преизчислихте пенсиите!Сега да не стане пак така,идвате на власт и забравяте!
57
27
 
4
 
! Отговори
НИНОВА преди 3 години
Смачкай му фасона на изборите. Да не смее да се покаже от килера тая банкянска мишка
56
18
 
4
 
! Отговори
ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ЛИ СА? преди 3 години
НЕЕЕ! Там са по 500 ЕВРО за нашите хора. За пенсионерите по 50 лв от държавния бюджет. Сиреч от данъците
55
10
 
5
 
! Отговори
Forever преди 3 години
Жалко е ,че заради едни 50 лева народа се вълнува,а дали и само за маски ще стигнат.
54
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова загуби всякакъв апетит към властта - тя се надяваше, че Бойко да й остави едни купища пари в бюджета, а тя ще харчи, харчи като истински комунист чужди пари.Оказа се, че за да харчи и раздава, БСП първо ще трябва да напълни бюджета. Това обаче е невъзможно - комунистите могат само да празнят бюджети, да задлъжняват държави и да обезценяват валути. Голямото партизанско лапане се отлага, докато мандрата напълни склада.То празна мандра атакува ли се!?
53
16
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕР = КРАДЕЦ преди 3 години
Това трябва да се запише в речника на синонимите. Освен това е синоним и на ЛЪЖЕЦ. И много други думи с отрицателен заряд
52
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ако сме стигнали до положение да може да се вдигат пенсий ,ще се вдигат"Сериозно? В тази "пандемия", в която всички икономики се свиват, БВТ-тата падат, инфлацията и спекулата се вихрят, държавни резерви се топят... България е изключение.Само дето си опукахме резерва. И сега теглихме 5 млрд. нов дълг, за да може Боча да вдигне пенсиите и заплатите на администрацията, в отчаян опит да бъде преизбран.Да те питам - според теб кой ще връща този заем? Боча от чекмеджето? Или народа?
51
2
 
15
 
! Отговори
Що реват мурзилките? преди 3 години
Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Май неграмотния си ти. Прочети отново цялата статия. Баце е написал АКО Герб спечели изборите ще продължи да дава по 50 лева. Никъде не се споменава Март, Април, Август.....
49
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до пенсионер важното е Борисов да те интерсува, мен н'мъ мисли, дръж се за...шлифера му,още борисов за тебе, после ще ви кара да ги връщате добавките с лихвите, колко номерца вече е измислил, барабар с виденовия майдан ако изберете Нинова.Сега ви купува, ама после ще се отблагодарявате, отделно дет завинаги ще сте намразени в БГ че гласувате за този сатрап.
48
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка крадци гербави! Тази прах в очите на хората няма да ви спаси. Паднете ли от власт , веднага ревизия.
47
3
 
18
 
! Отговори
Аха.. преди 3 години
Да!*** и ти не си стока "лелче"!
46
18
 
6
 
! Отговори
do 33 преди 3 години
Като не е обещал да го е отменил бре, яд го е че други са вдигнали пенсиите а не той.Мутрата ни е ясна.С окрадените от пенсионерите пари сега им дава предизборно добавки.Краде ги с коефициента, който е нарочно така нагласен да удари старите пенсионери и те с пълен стаж да взимат мижави стотинки.А сега пенсионери без или с непълен стаж взимат повече от тези с пълен благодарение на този коефициент, който борисов естествено не иска да преизчисли.Само нов коефициент и преизчисление е начина и Нинова е права. А бащицата си знаем че предизборно пърди да го чуят колко е смръдлив.Сигурен съм че вече е
45
4
 
25
 
! Отговори
??????????? преди 3 години
Преди 2 месеца с Фигуранто ревяхте че помощите закъсняват.
44
4
 
15
 
! Отговори
А , ТИ ИМПЕКСОВА... преди 3 години
РАЗДАЙ МАЛКО КАПАЧКИ ЗА БУРКАНИ , НА БАЛАМИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...НАЛИ ТАКА ЛУКАНОВ , СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЛЕД 10.11.89г....??!ЩО НЕ ПОЛЗВАШ , НЕГОВИЯ ПРЕДЕН ПАРТИЕН ОПИТ,***...ХА,ХА,ХААААА...Я , КАК БИВШИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ СДС, ПРАВЯТ ДНЕС ПАЛАТКИ ПО УЛИЦИТЕ....!УЧИ СИ И ТИ Др.ИМПЕКСОВА.
43
11
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Но пенсионерите си заслужават борисов,за тях хич не ме интересува####################Ти също хич не ме интересуваш.
42
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко е гадно да си крадлива, подла, лъжлива и неизбираема дори собственета ти партия не те иска хората бягат като от чyмa.
41
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живее Бойко Борисав да ни води към светли бъднини. От последно следващите 11 години да минем на предпоследно място в Европа по доходи.
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33"естествено че е права и то както винаги"Слабо.СМЕНЯЙ!