Затварят Министерството на туризма заради коронавирус

Служителка от администрацията е с положителен тест
4
Затварят Министерството на туризма заради коронавирус
Снимка: МТ

Министерството на туризма ще бъде затворено на 30 октомври 2020 г.- петък, заради служител с коронавирус. Служителка от администрацията, която е в отпуск от началото на седмицата, е дала положителна проба за COVID-19. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Съгласно протокола на Столичната регионална здравна инспекция всички контактни лица ще бъдат тествани по график и карантинирани, в съответствие с последните разпоредби на здравната инспекция.

Основната сграда на Министерството на туризма ще бъде затворена на 30 октомври за основна дезинфекция. Служителите на ведомството продължават своята работа дистанционно спрямо вече утвърдения протокол за дейност при подобни случаи.


 


4
Още от Общество
Нова платформа ще предупреждава за лавини
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали служителката е в отпуск и не а била на работа, защо е тази извънредна дезинфекция, усвояваме пари, вкараме паника, и така още 5 години ли?
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То след като туризмът се е свил със 75 процента защо и Министерството на туризма, не го съкратят със 75 процента?
1
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ТУРИЗЪМ? НЯМА

ЛЕТНИЯ СЕЗОН ПРИКЛЮЧИ А ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ ЩЕ ЗАТВОРЯТ И ЗИМНИТЕ КУРОРТИ С ЦЕЛ , ЧЕ СЕ БОРЯТ С ВИРУСА НО ГЛАВНО Е ЗА ДА СИ ПРАВЯТ РЕЙТИНГ СРЕД ПЕНСИОНЕРИТЕ ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕПБ