Борисов: Тази пандемия просто ни съсипа!

Дотук за бизнеса сме дали 1 милиард лева, каза премиерът
Обновена: 21 ное 2020 10:19 | 21 ное 2020 09:55, Елка Василева
284
Борисов: Тази пандемия просто ни съсипа!
Снимка: Facebook

"Тая пандемия ни се струва от години. А а е само от март. Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа. В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат за заболяването, хем - огромни щети". Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в завод край Самоков за техника и автомобили, сред които военни, дори и линейки.

Дотук за бизнеса сме дали 1 милиард лева, каза Борисов. "Резултатът е много добър засега. Много предприятия работят добре, пазарът вече ги познава в света. Машините ни са добри. Всички заводи продължават да се разширяват за радост и има инвестиции“, заяви премиерът.

Собственикът на компанията се похвали пред Борисов, че изнасят и бронирани машини за Германия. Заедно с Борисов е и икономическият министър Лъчезар Борисов.

Премиерът припомни различните мерки - 60/40 и 80/20. Похвали се, че държат безработицата ниска, хората работят, не се чувстват застрашени.

Още по темата

"Важно е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20",каза той и добави: "Важно е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и пара. Не се чувстват застрашени, има гаранция, че няма да ги уволняват".

Собственикът на предприятието пък поясни, че е доволен от мярката 60/40 в подкрепа на бизнеса, защото така пазят работните места.

От завода показаха на Борисов колите, които в момента произвеждат за немския Бундесвер. Вече произвеждат първите 5, а остават  още 5. Сред другите страни, за които изнасят продукция от компанията, са Египет, Саудитска Арабия, както и дори за китайската армия. Последният им успех бил бронираните автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Няма страшно. Продължаваме напред :)
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, Бойко, сам се съсипваш като слушкаш разни там и не затваряш училищата! Защото можеше да се мине много по-леко и с много по-малко жертви, и с по-малко натоварване на здравната система ако училищата бяха затворени от самото начало!
13
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боци ни съсипа не пандемията. Всяка година с грипа е същото.
12
0
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Не знаех,че Самоков е станал...център на военната ни...промишленост,сега разбрах.Бронирани машини не е шега работа,сигурно ги оборудват и с 23 мм картечници,но това е...военна тайна.Нашият военен министър да поръча десетина за нашата армия и на следващият военен пара да ги...покажат.
11
2
 
35
 
! Отговори
GRAND FUNK преди 3 години
РАБОТАТА ВИ ПРАИ СВОБОДНИ !НАДПИС У КОНЦЛАГЕР БГ !
10
4
 
45
 
! Отговори
Ти бе Бойче преди 3 години
ти и твоето управление ни съсипаха.Съсипахте и здравната с-*** до ниво в което дори и сезонната грипна вълна да не може да поеме.Вместо цяло лято да обикаля магистралите,да беше подготвил здравната система.
9
3
 
37
 
! Отговори
2луп преди 3 години
Събуждам току що се гурелив и чорлав и преди да почна да дращя срещу баш суджука, се чудя как светът е оцелял близо пет милиарда години, при условие че бойко го движи от десет години.
8
2
 
32
 
! Отговори
Алеков герой преди 3 години
Пара'та е важна, пара'та..
7
5
 
40
 
! Отговори
GRAND FUNK преди 3 години
БОРИСОФ Е КОВИД 200 !
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"204 км магистрали сме построили за 6 г." Б. Борисов 2020 г.
5
2
 
24
 
! Отговори
Angelov vs. Medias преди 3 години
Аз разбирам сензационните ви настроения и липсата на обективност за което се обявявам за нова стратегия на публичните медии и тяхното откровено нищоговорене.
4
3
 
60
 
! Отговори
Petko преди 3 години
Съсипа ни твоето бездействие!!!! Цяло лято си игра на криеница по селата, вместо да се подготвим за втората вълна.Ееее нали за теб имаше лекарства, другите да мрът сега!!!
3
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоената топка я лекуваха с екипи лекари на място у тях, прескочи трапа и навири двойната си шия. За лошия мат'рял остана да издъхва в прахта на болничните стълбища.
2
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти и твоето обкръжение ни съсипахте много повече
1
4
 
50
 
! Отговори
GRAND FUNK преди 3 години
Борисов: Тази пандемия просто ни съсипа!...........БАЦО 200 КИЛА !КОНГРАЧУЛЕИШОН ТИКВА !