Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
20
 
11
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Аз проблема с лудите балканджийки ганьовки съм го решил отдавна. Просто си взех чужденка за жена и сега му е спокойно на главата. Няма балканджийски филми, деградация, оплаквания,чалга,кръчми,изневери,фалш,лъжи,предателства,простотии,мрънкане и материализъм. Разбираме се със съпругата ми,пътуваме си,грижи се за децата и сме навсякъде заедно и се обичаме и уважаваме. Ако бях взел някоя ганьовица до сега щях да бъда и аз на същото дередже като този нещастен човечец
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са пропаднали хора, селяни.
36
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не може да оправдае убийство, освен общественото мнение, че жената винаги е ангел и всичко винаги и е позволено.Сега разбирате ли защо българската нация е най-бързо топящата се в света? Защото жените ни са зверове!
35
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешката му е била една - че не е взел децата и не е избягал с тях с 200. Макар, че нашето гнило, архаично, неадекватно, закостеняло законодателство, дава неоправдано огромни права на майката и почти никакви на бащата.И да беше ги спасил на сигурно място, полиция и прокуратура щяха да го гонят като праси -октомврийски жълъд, *** обяснявай, че го правиш за да спасиш двете си деца от клане, никой няма да повярва, ни прокурор, нито съдия....Гнила, гнусна система, жалко за дечицата.....
34
10
 
18
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Ако беше " децата НИ" - тя нямаше да ги унищожи. Неговото поведение в семейството е отключило болестната агресия у майката. ТУК НЯМА НЕВИННИ. А вие си мислете каквото ви е угодно.
33
9
 
15
 
! Отговори
Силвия преди 3 години
Няма нормална жена майка съпруга дъщеря сестра която да защити този звяр тази убийца която е клала децата си. Тази трябва да бъде тикната в най тъмната тъмница *** света и никога да не излиза. Аз имам три деца, как бих посегнала на децата си дори и да имах проблеми с мъжа им ?? Никога . А тук някои луди е защитават . Вие сте съдисти и кръвожадни тва.ри
32
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекалено дълго и смислено словоизявление за човек кийто преди броени дни е пертърпял най-голямата трагедия в живота си. Нещо не му вярвам.
31
3
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
я земи си погледни мургавеещата азиатска кожа в огледалото преди да се изказваш
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам коментарите, вече съм убеден: наистина ще има още такива случаи.
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига ревали крокодилски сълзи повечето тук.БГ родителите и бащи и майки не стасват за нищо!Бащите само се чудят къде да смучат ракия а майките кафета.Да гледат деца ги мързи та знае ли се .Иначе , адски жалко за утрепаните деца !
28
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената е имала психически проблем, отключил се е и станала белята. Почти съм сигурен, че бащата се държал като типичен *** Балкански.И от къде увереността, че бащата е злодей?Жената като е имала психически проблем, кой може да се разбере с нея?Някакъв опит с такъв проблем имаш ли?Словесни маструбации и *** на дивани философи.
27
6
 
7
 
! Отговори
До 25 силвия преди 3 години
Никой не я оправдава. Вкарай малко мозък в прочетеното. Ама отде да го намериш?.
26
10
 
14
 
! Отговори
До обективно преди 3 години
Естествено че ще каже децата МИАко беше децата НИ нямаше другия да ги заколиВидно е че мъжа се е опитвал да ги спаси но системата в Бг е направи а с цел разрушение и деградация на семейството и всички видяхме какъв е резултата Кърваво клане от една балканджийка ганьовица която дори не съжалява за сторенотоДецата са могли да бъдат спасениКолкото е виновна лудата толкова и държаватаЕдинствено съжаляваме децата и горкия човек
25
1
 
24
 
! Отговори
При Соломон преди 3 години
Отишли 2 жени, които водили едно дете и всяка твърдяла че детето е нейно. Как да отсъди? Соломон разпоредил - щом не можете да решите ще разрежем детето на две. Едната веднага викнала- не, не не дайте го, важно е да е живо и здраво. Е - казал Соломон- ето коя е истинската майка - тази за която живота на детето е по важен от всичко. Какво би казала майката на тези дечица?
24
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истина:Не може лесно да се разведе и да си вземе децата. И писаните правила (законите), и неписаните правила (решенията на имащите власт) винаги защитават жената. Обществото също винаги защитава жената. Белият работлив мъж е най-неоправданото същество във вселената.
23
8
 
28
 
! Отговори
111111 преди 3 години
Свободно съчинение по темата с елементи на разсъждение: Жената е имала психически проблем, отключил се е и станала белята. Почти съм сигурен, че бащата се държал като типичен *** Балкански. Мъж, ама само на маса, задявал е чужди булки, ходил е по чужди булки. Постоянен психически тормоз върху жена си от сорта: "За нищо не ставаш.", "Глупава си, грозна си.", "Ако не ме слушаш ще си на улицата" итн. Отделно роднините, които също са допринасяли за "бърнаута" на тая жена. Виновна, но тоя също.
22
16
 
11
 
! Отговори
Силвия преди 3 години
Тук гледам някои психопатки явно от женски пол оправдават кървавото клане на тази убийца която е избила децата си от далече с някаква след родилна депресия .Срам ме е от вас , вие не сте нито жени на първо място нито майки нито съпруги нито българки - вие сте същите зверове като тази. Аз съм родила три деца, за каква депресия му говорите ? Това са най хубавите у щастливи моменти за едно семейство и майка. Тази няма майчин инстинкт а вие сте по брутални от дамата нея че я защитавате. Явно сте същ
21
5
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Абсолютно е така . Но виж , че вече 2 минуса има на това ВЯРНО твърдение. Какво да кажа повече?! Общество от неразбиращи.
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди годинИ е сащ имсше една майка-детеубийца, която планирано удави двете си дечица, за да отмъстяла на дъпруга си. Ревностнстната параноя е за окови завинаги. Стотици ги има такива и у нас, ненапълно разгърнали се, но с мн натрупан стаж. Уж е навалица от психолози, психиатри, разбирачи...
19
10
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Прави впечатление, че мъжът непрекъснато казва" децата МИ" като забравя да каже " децата НИ". ИМА ПРОБЛЕМ И У НЕГО. НЕ САМО У НЕЯ.