Борисов с рецепта: Работещата икономика за бързо излизане от кризата

"Две-три седмици, ако се свием, след това ще можем да отпуснем", посочи той
Обновена: 29 ное 2020 19:33 | 29 ное 2020 19:14, Красимир Ангелов
194
Борисов с рецепта: Работещата икономика за бързо излизане от кризата
Снимка: БГНЕС

Работещата икономика е гаранция, че страната ни ще излезе по-бързо от кризата, породена от пандемията, заяви премиерът Бойко Борисов при посещението си в пловдивско предприятие за производство на роботи, подпомогнато с 1 милион и 600 хиляди лева  по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Още по темата
Компанията е производител и на устройства, с които се тестват ваксини за коронавирус, съобщава БНР.

При посещението си Борисов коментира  наложените нови противоепидемични мерки:

"Вчера във Франция пуснаха фризьорските салони, голяма радост. Ние тук не сме спирали нищо. Две-три седмици, ако се свием, да се пазим, нищо повече - маската, дистанцията, след това ще можем да отпуснем“, подчерта премиерът.

"Нито има КПП-та, можеш да излезеш, да се разходиш, парк, планина, на риба, ако щеш. В същото време от другата страна на везната ми стоят докторите, казват - натискът е огромен. Дай за две-три седмици да го намалим", заяви още Борисов.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
9
 
! Отговори
S O S преди 3 години
Тези лафове за икономика и как и колко се развива..., леле ...това е само за новинарските емисии - да има с кво да ги запълнят.==========================================На никой не му дреме за нищо, освен да се занули по план всичко - държави, хора, животи и .............................
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най много си мъчи акъла коя *** го е снимала
77
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоСмени си хапчетата. Явно тези не ти действат.
76
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената снимала Борисов докато спи се твърди, че е Христина Бобокова. Като се загледа човек Бобокова има някаква прилика с първата жена на Борисов общо визуално. Така, че нищо чудно да е сготвен отдавна - като Христина Бобокова е имала авантюра с Борисов по заръка на съпруга си Пламен Бобоков. Не случайно Борисов казва Мата Хари. Мата Хари е била двоен агент. Но истината ще се разкрие официално чак когато Радев остане без имунитет. Цялата к.очина е построена от Радев и Черепа.Схемата е огромна.
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СерсемТакава му е работата... Политик... Така правят и всички други от този "бранш"...
74
8
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
като "сви" държавата през пролетта ,блокира градовете и са развилня насекъде,при това за повече от две седмици,какво стана след това с "икономиката" бе?..-Колко "дръпна"?...Какъв беше РЕЗУЛТАТА от ОНИЯ ТЕЖКИ МЕРКИ,та сега въвеждате нови?!..абе хора,наденето му усмирителната риза на тоя бе!..ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МЪРДАТЕ И ДИШАТЕ!!!!КАКВО ЧАКАТЕ?!След неколко месеца тоя ще се изниже като пръдняизгащи,но БАКИИТЕ,които забърква 24/7 ще останат НА ВАШИТЕ ПЛЕЩИ!!!!ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ?!
73
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "шизофрения с мания за величие" - Напалеон май 3ти на брой :)
72
3
 
15
 
! Отговори
Серсем преди 3 години
Тоя вентилатор като стане сутрин казва едно,като иде по голяма нужда след това му идва в кратуната друго,а кат му олекне после трето та кво говори е без значение. Самият той не знае.
71
1
 
10
 
! Отговори
Бачи Кико преди 3 години
Да се помни:За такива злоупотребяващи с народните пари , наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези , които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят , уж били по-умни и по-учени , а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт , смърт и пак смърт.Васил Иванов Кунчев
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този диагнозата му е шизофрения с мания за величие
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз не разбра ли че на никой не му трябва неговата,,работеща икономика,,Защото да работи в герберасо икономика означава икономическа смърт. Затова бяга народа да се спасява от герберасо икономиката.Демокрация не означава робство.Не може в България да се плаща 20%ддс на храните и много пари за основен документ без който няма живот при такива заплати.Не може само за вишисти да има възможности а много хора дори ръцете си да не могат да ползват. Народа да плаша рекет ф16 с африкански заплати
68
4
 
7
 
! Отговори
Специалист преди 3 години
Оставка, мутро. Нали жената е влязла, докато те е нямало. Коя тогава те е снимала сладко да спинкаш. ***. Евала, мутро.
67
2
 
7
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
Ти имаш чекмеджета можеш да се свиеш за 20 дни, ние като нямаме как да се свием? Аз ако се свия за 20 дни - 3 години ще се възстановявам , няма от кое чекмедже да вадя.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАКЪВ Е ТОЗИ МАХЛЕНСКИ ТЕАТЪР БРЕ?
65
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
айдиотин!единствената "рецепта",която спазва тоя, му е предписана от колегите на д-р Шипковенски....Ония от "Четвърти километър"....как па не разбрахте,че това същество ПЛАЧЕ за усмирителнариза?!..ега ти "нацията" и "народа" сте!....
64
9
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До Анти ГЕРБ:):):):):)Няма как да стане:):):)Видяхме ви колко сте на улицата:):):)
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Как не ви е срам,няма да се затваря държавата""Няма да се затваря, държавата,не се подвеждайте по лъжците,целяха президентска република"
62
1
 
6
 
! Отговори
Треблинка преди 3 години
Работата ще ви направи свободниказа Борисов
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е тоя я затри вече половината икономика....
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой Ковид ги удря в мозъка!