Борисов посети и Банско: Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма!

Внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи, посочи премиерът
167
Борисов посети и Банско: Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма!

Много внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи, обяви премиерът Бойко Борисов по време на свое посещение в Банско.

"Февруари беше затворен Банско, а сега през януари е отворен. Той е един от малкото курорти, които работят в момента и хората могат да се радват на чистия въздух, планините и да ползват СПА центровете. Благодаря на местната власт, че позволиха заповедта на здравния министър да е толкова лека и да може хората да преминат през пандемията", посочи премиерът във видео, публикувано в неговия профил във Facebook.

Още по темата
"Вижте вашите аналози в Австрия, в Германия, във Франция и сравнете с Банско", подчерта Борисов.

"Въпреки пандемията не сме спрели ски туризма и сноубордистите в Банско", подчерта Борисов в присъствието на здравния министър и кмета на града и отбеляза, че антигените тестове работят доста добре. По време на посещението на премиера в Банско стана ясно, че днес в града пристигат 2000 антигенни теста, които ще са в помощ на бизнеса и на гостите на курорта.

"С постановление на Министерския съвет бяха отпуснати 15 милиона за осигуряване на антигенни тестове за цялата държава. Навсякъде, където има нужда, чрез системата на РЗИ, те се доставят", посочи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

"В последните две години от различните програми близо 20 милиона са влезли в областта и региона. Хората в Банско го заслужават. Имат си действащ кмет много добър", посочи още министър-председателят.

Борисов подчерта, че всичко това се прави в условия на пандемия. "Това го правим, защото много внимателно управляваме пандемията, за да може бизнесът да работи. Дори и в Банско не сме спрели туризма", подчерта премиерът.

Той изрази надежда, че с ваксините ситуацията в света ще се нормализира постепенно. "Вече е одобрена и ваксината на "Moderna". Сигурен съм, че министърът ни и здравните власти ще направят една чудесна организация за ваксинация, която да е пример. Убеден съм в лекарите, в медицинските сестри. Мисля, че ще се представим добре", отбеляза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
Бойко е *** но е хитър! Ако можеше Елин Пелин да стане от гроба, би възкликнал: "Ето, това е героят, който винаги съм мечтаел да обезсмъртя". Та защо казвам че е хитър? Той може да обяви че снега, който заваля, е една негова, демек ГЕРБ- победа. И слънцето, което изгрява е плод на неговата лична заангаджираност . И той знае че сред изстрадалата нация са хиляди тези, които вярват че той е един гений, той е феномен, той идва едва ли не като месия... Вярвайте му, кой ви бърка...!
142
0
 
1
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
за 133. До сега точките са 2 към 12! Запомни: 2 към 12! Ами това говори че феновете на твоят кумир са само 1/6 от всички избиратели.
141
0
 
1
 
! Отговори
Ненормален работещ преди 3 години
Към 141. Усещам че искаш да кажеш много а всъщност не казваш нищо! Ти си явно голям стратег (в собствените ти очи и пред децата ти ) но кажи ни кой е "добър" за България и кой считаш за лош, Не искам да те обиждам бъди конкретен!
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спряхте.Ограничихте.Създадохте криза и безработица.А това е отнемана на свобода за обикновен вирус.Вируси е имало и ще има,защото ги създават..и могат да бъдат полезни за организма.Целта е създаване на нов световен ред.Има омраза между хората.Трябва да се научат да се обичат.А за да обичаш ближния, трябва първо да обичаш себе си.
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На пейките в центъра на Банско им викали глейстейшън, защото по цял ден пенсионерите седели и гледали.
138
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти не управляваш,теб те управляват и командват,ако ти управляваше,можеше да защитиш поне минималните български интереси и досега да имаме Белене и ЮП, БСП с ДПС трябва да се върне на власт,хем са по-интелигентни БСП,хем са по-добри управляващи,хем нямаше терор през тяхното управление,хем сега се напълниха с млади,активни кадри!Искаме си БСП обратно!
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като дава примери с аналозите в австрия и германия нямаше ли кой да му припомни че в австрия и германия имат медицински хеликоптери от 100 години и цените не са по- високи от тия на миризливата чалго мутренска република , или тия там са само смърдящи връзкари за да му ръкопляскат под команда?
136
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
банско работи а конкурентните молове затвори банкянската мутра ,изби на хората животните и сега всички пазаруват при нашите хора
135
2
 
4
 
! Отговори
Няма алтернатива преди 3 години
"Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иванов са в "отбора" на президента, който след минаването на американската писта няма как да подкрепи Корнелия Нинова, която е свързана с шефа на СВР Сергей Наришкин и Кремъл.При тази конфигурация САЩ и президентът Румен Радев спират Корнелия Нинова за премиер, проамериканските партии не напират за коалиция с БСП.
134
1
 
2
 
! Отговори
Няма алтернатива преди 3 години
"Има ли смели неподкупни политици, които да направят коалиция, скоято да се премахне паралелната държавата", попита Корнелия Нинова винтервю за Радио "Фокус".Лидерите на опозиционни партии обаче не напират за коалиция с БСП. След "тайните срещи" на Корнелия Нинова с Цветан Цветанов,бившият втори в ГЕРБ направи проамериканска "партия" с президента РуменРадев, който мина на US позиции. "Демократична България" разчита на дясна София и ще я загуби, ако влезе в коалиция с БСП."Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цве
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е март месец блокирахте цял град Банско имам впредвид сега нека дойдат англичаните да донесет и мутиралия вирус после пак ще сме първи в Европа по заболели от новия щам ама важното е да сме първи
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И снег ще ви докараме, внасяме го от Швеция, засега е в Австрия.
131
0
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Управлявате?Вицегубернаторът не управлява,той само изпълнява нарежданията на американското посолство.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре го е казал " УПРАВЛЯВАМЕ ПАНДЕМИЯТА" .Като намалеят бройките пращаме учениците в клас и докарваме берачите от англия. Трябва да има бизнес с тестовете и ваксините
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе то може и по време на бомбардировка да си правиш разходка, ама дали качва IQ-то е друг въпрос!
128
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Суджука.Той е върхъ.
127
12
 
2
 
! Отговори
НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ преди 3 години
ВАЖНОТО Е ДА ПРАВИШ ТОВА---КОЕТО ТРЯБВА И ИСКА ЕВРОПА И САЩ, ЗАЩОТО СИЛАТА УМА И ПРОСПЕРИТЕТА НА СВЕТА Е ТАМ!"НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КОТКАТА Е ЧЕРНА ИЛИ БЯЛА--ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ"ЗА МЕН--ГЕРБ РАБОТЯТ ЗА МЕН ..ЗА БЪЛГАРИЯ , ЕС И ПРОГРЕСА НА ХОРАТА В ЕВРОПА!ЩЕ БЪДА ВИНАГИ С ТЯХ !НИКОГА С ЧЕРВЕНАТ ГАДНА МАФИЯ НА БКП/БСП И ....РАЗНИ ТЕХНИ ИЗ МЕКЯРИ!
126
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дО "ДО 129"- в кой свят живееш все още ти бе см'ешко,явно подражаваш на вождът си да забраняваш и нареждаш, на това се казва диктатура по комунистически в каквато държава живееш такива и са ти похватите на контакт ! Изглежда Тиквата не ви е обяснил точно какво е свобода и демокрация ! Пр'ости сте и това е, светът ви е определил като стадо овце и е прав ! аз съм свободен и ще пиша там където искам, а свободата на теб явно не ти е ясна, а и вредна !
125
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ПР'ОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"-ХАЙДЕ СЕГА КОЙ ЩЕ МИ ДОКАЖЕ,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е "УМНИК"? ПЪРВО-ОТ 1989 ДО ДНЕС ИЗБИРА САМО КОМ'УНЕТА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ,ВТОРО-ВСЕ ОЩЕ ВЯРВА НА ИЗРАЗЪТ "АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ", ТРЕТО-ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ГЕРБ,ДПС,ПАТРИОТИ И БСП СА ПАРТИИ ПРЕДСТАВЯЩИ СТАРАТА ВЕЩИЦА БКП,ЧЕТВЪРТО-ТИКВАТА УПРАВЛЯВА С ДИКТАТ И САМОЛИЧНО ТИПИЧНО ЗА ТВЪРД КОМУНИСТ И ПЕТО-НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕ В СОЦИАЛИЗЪМ ОТ НОВ "ДЕМОКРАТИЧЕН"ТИП!ПРОСТИ СТЕ!СЛАГАЙТЕ МИНУСИ, НО ТОВА НЕВИ ПРАВИ ПО-УМНИ!
124
3
 
6
 
! Отговори
До 129 преди 3 години
И като живееш в чужбина стой си там, какъв го търсиш в български сайтове? Чети си местни новини и не коментирай българските . Комплексар .