Президентът се среща с още извънпарламентарни партии

Ще разговаря с представители на 4 формации
10 яну 2021 07:51, Елка Василева
78
Президентът се среща с още извънпарламентарни партии
Снимка: president.bg

Президентът Румен Радев ще проведе днес още срещи с извънпарламентарни партии като част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори.

Държавният глава ще разговаря с представители на „Републиканци за България“, АБВ, политическия проект „Ние, Гражданите“ и партия МИР.

Още по темата

Вчера той се срещна с други четири извънпарламентарни формации, а през седмицата проведе консултации с Обществения съвет към ЦИК и ръководството на Националното сдружение на общините.

Консултациите започнаха на 5 януари с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и здравни експерти.

Срещите на държавния глава ще продължат идната седмица с парламентарно представените партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
14
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Никой не се учудва защо се отдръпнаха хората от измислените ви протести. Вие сте агресивни, езика на омразата ви е майчин език и ако вземете властта ще върнете концлагерите,и ще бесите наред.Няма как да имате подкрепа от разумни или образовани хора. Зад вас може да застане някой психопат като онези психопати, които разнасяха ковчези и провесиха бесилки в София през лятото.Първо се вижте колко сте малко! Няма как Радев да направи революция в България. За революцията на Тръмп му искат Импийчмънт.
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ATAKA_FOREVERДа стоят без хляб и да гладуват,по-добре ли ще се чувстваш?Да не говорим,че тези помощи са смешни и не стигат дори за храна,а в сравнение с западна Европа са нищожни.А има райони в страната,където и пукната работа няма,но все още живеят хора там.
20
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербери,прегледайте коментариите във фейса на Божков,има закани за убийства към вас.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какви са тия партии? Един файтон хора всяка.Явно на рр му трябва медийно внимание и затова губи времето на хората. Да хване да чете изборния кодекс с автор маямата, осигуряват се честни избори. Но понеже ще загубят, отсега се готвят да вият като отманлийски чакали и да реват като карпатски мечки.Прозрачност при закрити врати е достойно за Гинес!!! Смях!!!
18
2
 
2
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
Всичко това е Държавна Хранилка
17
3
 
3
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
БУЛГАРИСТАН___2021__________________________6 500 000 ------------------------1 000 000-младежи 18г.2 300 000-бай'Пенсионер. 480 000-общинс. ***.и транспорт. Боклукчии.градини 420 000- хора с ТЕЛК. 120 000 педагог(даскали) 120 000 Майчинство 80 000 МВР, пожарна, граничари, Гражд.защита 70 000- Армия+морски. 50 000-Парламент, Министерства, президент, Шофьори, съветници и т.н. 80 000-Болници,НЗОКСанаториуми и мед.персонал. 20 000- Горски, ИАРА, Инспекции, метеорология... 15 000- Социални и други. 35 000-Към Социалните. Метач
16
0
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
НА ФИГУРАНТА - АЪЛЯКЧИЯ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР !!!!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БиволъТози "Биволъ" не го чета,това е антибългарски вестник,при това само с клюки и очерняне на хора се занимава.
14
2
 
15
 
! Отговори
Войнът е сам преди 3 години
100% от вота на ДПС - 200 000 гласа на балотажа, е бил за Румен Радев.ДПС, ВМРО и Марешки са дали на Румен Радев воин530 000 гласа, който нямаше да стане президент без тях.Този вот беше осигурен от Ахмед Доган, който направи Румен Радев държавен глава, а сега той се опитва да го уязви, посочвайки ДПС като "партията на Пеевски".Сега няма вече подкрепата от никой. Остана му само празната надежда на машинациите и се опитва да замажи датата за изборите. На Славунии му трябва време за концерти.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТо изглежда се очертава така,че няма алтернатива и много е вероятно пак партиите от ЕНП да спечелят и може би БСП ще набере скорост,по простата причина,че Радев стана марионетка на Цветанов,а ЦЦ не е харесван от никой и всички се страхуват от него.
12
2
 
23
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Да се среща със смешниците на България, аз пак ще си гласувам за ГЕРБ. На Слави отдавна му изключих канала.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....Подкрепата на Цветан Цветанов е важна за президента заради критичната позиция на бившия втори в ГЕРБ срещу Бойко Борисов, а бизнесменът милионер в САЩ Павел Вълнев, заместник-председател на партията, може да осигури финансиране на кампанията на Румен Радев за втори мантат след отстраняването на Васил Божков и атаките срещу братя Бобокови.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Републиканци за България" ще участва в консултациите при президента Румен Радев в неделя, 10 януари от 10.00 часа, във връзка с провеждането на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от партията.Президентът Румен Радев не може да не покани Цветан Цветанов, който му е "жокер" за връзката с американците.Когато Радев обяви, че кани на консултации в събота "Има такъв народ", "Изправи се.БГ", "Триото" и "Възраждане" се появиха коментари в медиите, че е "отсвирил" партията на Цветан Цветанов. Оказа се, че съвсем не е така.Подкрепата на Цветан Цветанов е важна за президента заради к
9
2
 
9
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Разследване от агенция Биволъ дали президента провежда консултации или конспирации с нелегитимни и екстремистки организации. Недопускане на журналисти сваля ли рейтинга ни за свобода на словото под 111-ти в света, в президентските действия наблюдава ли се "задкулисие".
8
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато за вас гласуват 2.5млн души и станете президенти,може да казвате какво да прави президента.Така,че по-кротко от дивана.Пускай Севда тв,там всичко е цветя и рози и секс в различни пози
7
1
 
9
 
! Отговори
1 въпросче моля преди 3 години
Някой знае ли кога ще се среща РР с партията на Черепа? Вчера Черепа написа във FB , че поздравява президента и иска да изпрати представители на своя проект на срещите.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е Председател на Консултативен съвет за национална сигурност. Вместо да си прави седенки с политически интереси и да организира матине на "Дондуков" 2, да беше си влезнал в правомощията като Президент и да събере по втора точка "гарантирането на гражданския мир, обществения ред, правата и интересите на българските граждани" съвета за сигурност. Не го направи в началото на пандемията. Не го направи 10 месеца. Сега се прави на заинтересован и организира матине с революционерите.Нарушава т.2
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехо . Гербаджийчета и патриотчета ,да не получите ускорен пулс ,по полека
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румбата за бой се стягааамята пушкаа на рамоооУважаеми дами и господа, Румен Ветото стяга Народно възстание за 13 януари 2021г. Проверява си възстаниците дали са на линия.Чорба - каша, чорба - каша, топъл хляяяяб!Кой със гащиии, кой без гащииии - падни за двайсииии!
3
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предизборната кампания на Румен Радев продължава с пълна пара. Но това е нарушение на Конституцията. Изборните правила за гласуване и провеждане на избори се установяват само чрез Конституцията и се решават от НС с гласуване. Радев няма работа като президент да се намесва в изборните процеси. Дали ще има маски и ръкавици не е негов проблем. Той хигиенист на държавата ли е или Лукова глава?Рестото си търсят спонсорите и сега се договаря с метежниците. За подклаждане на ВЪЗСТАНИЕ - ИМПИЙЧМЪНТ!