СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии

Той създава новия Отечествен фронт, смятат от партията
11 яну 2021 13:38,
293
СДС срещу Радев: Той свали маската, лидер е на протестърски партии
Снимка: БГНЕС

Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за датата на изборите, напълно свалиха маската на обитателя на "Дондуков" 2. Той покани партии и движения, създадени в последните години или месеци, повечето от тях проруски и свързани с протестите срещу настоящото управление. Но предпочете да забрави проевропейски партии с дългогодишна история. Това написаха в официално съобщение до медиите от пресцентъра на СДС.

Още по темата
"Не сме засегнати ни най-малко от отношението му, защото мястото на СДС не е в тази компания от проруски, производни на БСП и пред заличаване, партии. Но то е доказателство за истинската цел на тези консултации. Поведението му доказва, че датата за изборите е параван, зад който се създава новия Отечествен фронт, под егидата на президента", пише още в съобщението на партията.

Според СДС "благовидният предлог за сбирките на "Дондуков" 2 се използва, за да се официализират срещите му с протестърските партии, на които Радев се изживява като лидер".

"Президентската институция никога не е употребявана за димна завеса и евтин фарс, както в момента! Ако Румен Радев има поне малко политическо достойнство, нека да си спомни, че по Конституция, тази институция  олицетворява единството на нацията, а не лични и партийни политически изгоди!", написаха още от СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
9
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 3 години
Радев е толкова проруски колкото в момента България е република на СССР. Има изтекли секретни грами от които е видно че Радев е вербуван от американците. Да не забравяме и къде е ходил и завършил курсове с отличие в една от най реномираните бази на ВВС в САЩ. Да не забравяме инициативата на три морета срещу Русия с негово видно участие по същото време имаше покана за парада в Кремъл на която не отиде.
191
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До цър/вула от Ямбол,ДА ИМАЩЕ ДРУГРЮ И КОРНЕЛА БЕШЕ ТАМ,а сега ви е ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ПАРТИЯТА!!Пък според кметО на Перник е АГРЕСИВНА,ПЪРВОСИГНАЛНА И ЗЛОБНА ЖЕНА,ми нормално,и *** са такива,а за Славчо самотникът да не говорим!Дърто магаре ,ни дете,ни коте,ограден от двумвтрови горили,с виШО по цигулка и НЕзнаещ чужди езици,ама ББ бил лош...Маямата и отходното трио,връх на ОФ-ския сладолед и черешка на ОФ=ската торта от лай...
190
3
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До ТонкатаЕдно е сигурно. Рундю втори мандат няма да види, особено след като няма да го подкрепят от ДПС, както пърния път :))))))))))))))))))))))))))))))))))
189
9
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
СДС?!? Вярно,че имаше някакви такива !
188
11
 
6
 
! Отговори
бай хой преди 3 години
Сдс е партия от има няма пет човека.
187
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що е туй сдс.
186
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаКаскета скоро ще бъде отсвирен от ЕК, Боко също, еврофондовете ще бъдат спрени и цената ще я плати нищо неподозиращият глупав БГ народец. Това е то. Оказва се, че не е този който поръчва музиката, а този който я плаща. След няколко години БГ народа ще изпадне в цайтнот. Кой ще му плаща вноските за пенсиите? ГЕРБ? ОЯдени патриоти? СДС? КОЙ? Онези които разпределят баницата ли? ДС?
185
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ал Йор- дирека,стълба и лицето на СДС!Евалла седесари !Напред юнаци,ваш'то знаме е курбаня!
184
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Радев ли им е виновен,че от 20 год имат 0.001 процента.Един файтон клиентелисти.Даже емблемата им взе съдия изпълнителя!
183
16
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Казуса не е много сложен. След изтичане на мандата на шайката се назначава служебно правителство, което да подготви изборите след нормализиране на ситуацията.
182
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борихме се за плурализъм,пазарна икономика и демокрация и вярвахме,че ще настигнем западните държави.Благодарение на СДС получихме -цензура на изразяването,еднолично управление,изкривен шуробаджанашки пазар.И последно място в Европа.По всичко!
181
12
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Радев трябва да отложи изборите за след пандемията, ако наистина е политик и мъжкар ! В противен случай вота ще бъде опорочен. Как ще гласуват българите в чужбина, когато ситуацията там е извънредна, М ?
180
1
 
7
 
! Отговори
Въй преди 3 години
Свалил си маската - значи трябва да го глобят !
179
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със звездичките е цензурирана думата "тоалетна"но разговорно.Цензори,новите ***.
178
1
 
11
 
! Отговори
! преди 3 години
Да го наемат за щурм над Капитолия!!! Добре се справя!
177
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седни да седна(СДС)разпродадоха хайдушки България ,дори един *** не беше построен през тяхното грабителство инарода заслужено ги изпрати на бунището.Аз съм ходил по площадите и вярвах в тях.Омерзен съм.
176
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищоправещия пак се прави на умен:))))))))))))
175
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се кой на кого плаща? Боко на СДС или СДС на Боко? Изглежда е първото.
174
4
 
16
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Фигуранта ше се натисне за втори мандат,защото само това би го спасило от оня с Каскета къде само го чакйа:):):)Няма да му бъдат повдигнати 20 обвинения като на Васко Черепухата,но поне 3 за Държавна Измяна,Лобизъм и конфликт на интереси:):):):)
173
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искърската крава е порода "монтафон". Опа. За кравите ли говорехме или за биволиците? Абе, все тая.