Борисов с оценка: Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме

Което правим в образователната инфраструктура е огромно, заяви премиерът
Обновена: 16 яну 2021 18:45 | 16 яну 2021 15:18, Красимир Ангелов
182

Снимка: МС

"Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който посети Хаджидимово по време на съботната си обиколка из страната.

"Поехме ангажимент към хората - мостът е готов. Само преди 3 дни знаете какви наводнения бяха", посочи премиерът. В сряда той посети района на разрушения от придошлите води на река Места мост и увери гражданите, че съоръжението ще бъде укрепено в най-кратки срокове.

Още по темата
"Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме. Заздравиха се основите на съоръжението, дигите също се правят", изтъкна Борисов. Министър-председателят подчерта, че въпреки противоепидемичните мерки у нас бизнесът, индустрията, строителството продължават да работят. "Ако не бяхме давали милиарди за КТБ, за руските реактори, за американските централи, щеше да има пари да затрупаме планината с диги", заяви Борисов.
 
Премиерът заяви още, че през този мандат правителството изпълни и ангажимента си за двойно увеличение на заплатите на учителите, като в същото време са вложени над 1 милиард в образователна инфраструктура.

"Огромна работа на правителството в областта на образованието – компютърни зали, салони, учебни центрове. Това, което правим в образователната инфраструктура, е огромно", заяви Бойко Борисов. Той акцентира, че държавата подпомага всяко едно населено място по отношение на доизграждане и ремонт на детски градини и училища.

"Само за София са отпуснати допълнителни 65 млн. лв. за детски градини и ясли. И тук в този регион също -  населението е смесено, има мюсюлмани и християни, има джамии и църкви. Единственият начин да се поддържат хората, е да има училища и детски градини. Грижим се и за спорта. Тогава и подрастващото поколение ще е толерантно", посочи още премиерът.
 
Министър-председателят посети и училището в Хаджидимово, където потвърди ангажимента на правителството да помогне за доизграждането на физкултурния салон.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2014г. печели предсрочни парламентарни избори - изборите бяха организирани от служебното правителство на Георги Близнашки.2017г. ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от НАЗНАЧЕНИЯ ОТ РУМЕН РАДЕВ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.Кой фалшифицира избори? ГЕРБ ОРГАРИЗИРАХА САМО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ТОВА СА ИЗБОРИТЕ ЗА МАНДАТ НА РАДЕВ.ГОВОРИТЕ КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИТЕ. КАТО ЛЪЖЕТЕ - ПОНЕ ГО ПРАВЕТЕ ПО-ТАРИКАТСКИ! ЛЪЖИТЕ ВИ СА ПЛОСКИ И ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ФАКТИТЕ.ГУБИТЕ СИ ВРЕМЕТО ДА ЛЪЖЕТЕ.
108
2
 
8
 
! Отговори
удивен преди 3 години
Лятото не сваляше дънковата ризка поне месец, сега е на тема кожена шубичка!
107
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!!
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 114Питай Цветанов.
105
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Проклет да бъде - Клетвите се връщат злобно човече .
104
17
 
5
 
! Отговори
до 114 преди 3 години
И как точно фалшифицира избори Борисов?Като до момента само едни избори са организирани от ГЕРБ и това са президентските избори.Другите избори от 11г.назад ги организираха служебни кабинети.2009г. ГЕРБ печели парламентарни избори-вотът е подготвен от тройната коалиция на БСП.2013г ГЕРБ печели предсрочни парламентарни избори -организирани от служебен кабинет на Марин Райков2013г печели частични местни избори организ. от каб. Орешарски и БСП2014 печели Евроизбори -орг.от каб. БСП Орешарски.
103
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** , ***, това което днес ползваш, пътя по който стъпваш, панелката в която живееш, водата която пиеш, е благодарение на тази "червена хунта".
102
7
 
20
 
! Отговори
НА_ВИ преди 3 години
Вирусът Герб изкуствено създаден от лабораториите/Фондациите/на САЩ и Германия и българските ченгета трябва да бъде изолиран и забравен. Този вирус е много заразен и се прихваща най вече от олигарси, кариеристи и политически хамелеони, които биха искали той да върлува още много години за да се обогатяват и тънат в разкош. Вирусът нанесе сериозни щети на икономиката ни, ценностната ни система и психика. Ваксина има и тя е обединение на всички хора, които имат морал и съвест и милеят за България.
101
10
 
28
 
! Отговори
Проклет да бъде преди 3 години
Дано внуците и децата му да платят цената на неговите простотии и безочие.
100
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали до събота щеше да има мост? Днес е събота. Де го?
99
9
 
21
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Това, което е обещано да се открадне - изпълнено и преизпълнено. Нещо полезно няма. Антибългарска политика, антибългарски закони, всичко във вреда на населението с цел да принудят българите да напуснат територията - това е същността на ГЕРБ-ероидното управление.
98
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ако не фалшифицира избори няма как да ги спечели. Досега все с подправени протоколи печелеше. Българите вече толкова са отвратени от него.
97
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си Господ,смъртен си и внимавай с греховете.Това важи и за твоята съратичка Корни.Задоволихте си селската чест,осигурихте си правнуците,а малко се сопрете.
96
19
 
9
 
! Отговори
Хм преди 3 години
За жалост ГЕРБ нямат алтернатива, засега!Нямаме опозиция, това е!
95
18
 
11
 
! Отговори
СЛАВА НА ГЕРБ преди 3 години
ГЕРБ И БЪЛГАРИТЕ МОГАТ ВСИЧКО!ДОКАЗАЛИ СМЕ ГО....И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ПОКАЗВАМЕ!!!!!!ДОЛУ КОМУНИСТИЧАСКАТА *** ОТ ***-20!ДОКАЗАНИ НЕГОДНИЦИ ,ПРИВАТИЗАТОРИ , УБИЙЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БАНКИ С ЦЕЛ --ОГРАБВАНЕ НА ПАРИТЕ НА НАРОДА!
94
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:D Лелелеее ба-си коментарите. Някой е пезеленял от злоба и завист. Кучетата си лаят, кервана си вървиииии.....
93
5
 
10
 
! Отговори
Да преди 3 години
Има ли *** на Корни тук?
92
7
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Поел като ангажимент магистралите и го изпълнил. Магистралите са построени, ама хората пак са бедни с мизерните заплати и пенсии. Той пак иска да строи още магистрали за следващия мандат. Вервайте му, ще ви оправи след 800 дни.
91
8
 
5
 
! Отговори
Хей, Буркан, преди 3 години
.....ама нали 2 седмици гледахме за консултациите на Радев. Защо тогава не обиждахте сайта, че всеки ден имаше по няколко статии през минути във връзка с жалките инсинуации на консултации? Искам да ви кажа само едно нещо: "Очите виждат само това, което умът е готов да разбере"Обидите Ви към сайта са неоснователни.
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фондът за гарантиране на влоговете върна последните 0.5 млрд. лв. на бюджетаhttps://capital.bg/politika_i_ikonomika/ikonomika/2020/01/05/4011969_fondut_za_garantirane_na_vlogovete_vurna_poslednite_05/