БСП събира левите срещу ГЕРБ и управлението на Борисов

Нинова уверена: Промяната след изборите е възможна!
50
БСП събира левите срещу ГЕРБ и управлението на Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Промяната на тези избори е възможна, но трябва да бъде гарантирана. Ние, като най-голямата опозиционна партия, каним всички, които искат смяна на модела на управление на разговори - за да се организираме за провеждане на честен вот, да успокоим българските граждани, че гласът им няма да бъде откраднат, че има смисъл да гласуват и че ще имат гаранти за това", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
Нинова представи Декларация за свободни и честни избори, приета от Изпълнителното бюро и около която левицата ще търси обединение. "Не можем да останем обаче само с тези думи и декларации и затова пристъпваме към конкретни действия за честни избори", посочи Нинова.

Лидерът на българските социалисти обяви, че от БСП пристъпват и към конкретни действия за провеждането на честни избори като този четвъртък и в петък  последователно ще се проведат разговори с по десет извънпарламентарни партии и неправителствени организации за обсъждане на общи действия при провеждането на изборите.

"Предлагаме общи действия за покриване на всички секции с членове, наблюдатели и застъпници, максимална прозрачност на вота и кампания за разясняване, че всеки глас ще бъде зачетен. Предлагаме да обединим усилията си за паралелно преброяване, което ние като партия ще направим. Важно е сега да се обединим - всеки с възможностите, които има. Ние, като парламентарна и най-голяма опозиционна партия, и останалите партии и организации - със свои представители като застъпници и наблюдатели. Целта е да успокоим хората - да им дадем увереност, че гласът им е важен и че можем заедно с това обединение да гарантираме прозрачността на изборите", заяви на пресконференцията Корнелия Нинова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова не може да бъде алтернатива определено.С нейните Визии и всичко което се хвалеше - до сега едното НИЩО.Снийните тоталитарни методи да де налага.Кога ще даде отчет най-после какво се случи с Техноимпекс?Когато се повдигна въпроса тя каза, че ще излезе с объщение.До сега - НИЩО - НИ ОБРЪЩЕНИЕ НИ ОБЯСНЕНИЕ НЯКАКВО.БСП и Нинова - тия комунисти крадливи - Н И К О Г А!!!!!
21
4
 
25
 
! Отговори
зер преди 3 години
Бе те и демократична българия са наточили същите ножове - ГЕРБ им е проблемът, та са готови на вратовете да си стъпят за да не са те управляващи, в.т.ч. и да направят коалиция с БСП :D Но като че ли не са излизали на разходка извън софия да поговорят с хората как те виждат нещата
20
8
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Управлението на Бойко определено е вредно за Бг. Обаче тези от от БСП в този си вид ще са много по вредни.България всъщност изобщо не е бедна държава. Всичките пари обаче се крадат по всякакви схеми и от едни и същи хора.
19
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре и без БСП и без ГЕРБ
18
7
 
25
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
БСП може да събира около себе си само други ***.Ама даже и те не горят от ентусиазъм да бъдат употребене от Крушовската мадона с големите... обещания.ГЕРБ трябва да бъде свален, но не и да бъде заменен от тия ***.
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха този червен *** Корнела събира леваците
16
4
 
28
 
! Отговори
Ами... преди 3 години
"Събира" е силно казано. БСП май че се цепи даже в момента.
15
4
 
27
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Съюза е: дайте едни пари да участваме заедно пък после ще ви разкараме. Това е коалиция по БСПарскиАма тая няма кой да излъже вече
14
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво БСП бе, тва е Москва дето събира БСП и останалите сбиртоци да събарят Демокрацията.:))))
13
6
 
28
 
! Отговори
Янков преди 3 години
НО ПАСАРАН!
12
6
 
40
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
БСП да ни променя??? Към какво - от тях сме запомнили Лукановата зима, Виденовите банкови фалити и зимни протести, създаването на групировките, раздаването на куфарчета с милиони, изсичането на горите, бетонирането на морските курорти, Мултигруп и т.н. Към това ли ще ни променят? Мерси. И както как ще стане тая работа? Структурите им въ Видин, Монтана, Перник, Пловдив и др. ги няма. Обаче аз съм за КН. Само така, Крушовска моме, дерзай, техноимпексирай БСП отвсякъде и чао...
11
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..мдааа възможа е промяната - да фалирате пак държавата друго не можете да правите вие дрогарите.
10
5
 
37
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЯ ЩЕ СЕ СЪЮЗИ И ДЯВОЛА САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ- ЗАЩОТО НЯМА ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ОГРАБВАНЕ !!!!!!!!!!!!!
9
22
 
7
 
! Отговори
112 преди 3 години
Широка анти-ГЕРБ коалици единствено може да победи схемата на изборните измами на ГЕРБ. Не я създадоха поради простотия и политимеско късогледство. Тази леля продължава досегашната практика, възприета от партиите в парламента - предварителна уговорка и разпределение на гласовете и спокойна кампания. Борисов вече няма да си играе с копромати срещу себе си, за да се изкарва жертва.
8
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим, дали ще обедини някой. За мен тази жена е неспособна да намира решения.
7
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не искам БСП да ме променятази жена се заканва да прави големи промениот промяната на БКП Дядо ми загуби нивите, лозята, кравите, овцете и двата вола
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леви, леви, леви ще вървим напред да живее Коминтерна и ГУЛАГА. Режима на каскетите колко пъти ще го демонтираме ?
5
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мноооо противна тая,мноо...
4
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са най-спокоини БЕЗ вас! Крадци и лъжци.
3
6
 
25
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ОТ ТРЪНКА НА ГЛОГ