Борисов призова Радев да коментира ареста на Навални

Премиерът инспектира селско училище, където се срещна с преподавателите
Обновена: 23 яну 2021 11:23 | 23 яну 2021 11:23, Петя Славова
492
Борисов призова Радев да коментира ареста на Навални
Снимка: БГНЕС


Продължава медийния спор между премиер  и президента. Този път Бойко Борисов поиска Румен Радев да коментира ареста на лидера на руската опозиция Алексей Навални. "На този фон е оглушително мълчанието на Радев", обясни той и допълни - "Да чуем какво все пак президента Радев мисли, все пак е държавен глава".

 Бойко Борисов отново бе на традиционната си съботна обиколка из страната. Този път той гостува на училище в Сливница, където коментира връщането на големите ученици в клас от 4 февруари.

"На 4 февруари, когато в клас ще се върнат учениците от 5 до 12 клас - ще отворим и залите за извънкласни дейности. Образованието и културата са изключително важни за съхраняването на психическото здраве на децата. Данните за разпространението на вируса у нас са обнадеждаващи, можем да направим този компромис. Както и досега - ще следим внимателно ситуацията и ще взимаме гъвкави решения.", коментира премиерът в социалните мрежи.


 

В Сливница Борисов се срещна с кмета, поздрави го и му пожела здраве, докато инспектираше къде се обучават децата. В учебното заведение премиерът се срещна и с преподавателите.

Връщането на децата в училище носи и риск, подчерта премиерът, но допълни, че правителството ще наблюдава стриктно ситуацията и ще търси баланса.


"Искаме да почнем, но сме в други параметри. Като започнат да умират хора и станат 5-6 хиляди на ден и претоварват болниците, същите хора ще викат: "Защо ги пуснахте". Балансът е много тънък.", заяви Борисов и допълни:- Ако нещо можеш да го сложиш на везната със здравето, това е образованието, културата, обучението. И тук си заслужава рискът".

Премиерът, придружаван от икономическия министър Лъчезар Борисов коментира и затворените заведения. Той обясни, че се мисли решение,  а също призна, че е имало забавяне с помощите за спрените от работа хора заради ограничителните мерки.

Премиерът продължава проверката по строежа по АМ "ЕВропа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


492
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 321Ти не би ли трябвало да знаеш? :))))))))Не?:)))))
273
7
 
9
 
! Отговори
по-прост преди 3 години
Боко нали знайш че си ***!Що си не мълчиш па ше ти падне рейтинга....
272
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Радев президентАре бе, да коментира. :))))) Марешки като го пита директно да каже за какви манипулации говори и Фигуранта си глътна граматиката :))))Тоя щял да коментира.:))))))
271
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук се коментира само ареста на Навални. Нито дума няма за обвиненията към него, които са причина за ареста му. Ей така, арестуват си го човека само защото се пречка в краката на властта...Руснаците, за разлика от англичаните, добре аргументират действията си, логични са. Ако лъжат, правят го структурирано, убедително. Та някой да сподели в какво точно е обвинен Навални, за да го арестуват още на аерогарата.
270
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойкоо, на тоя *** тук, дето пише с многото усмивки, плащаш ли му? Сериозно?! Няма ли читави, бе?!? Тоя едно изречение не може да върже без да загуби връзка с реалността! Смени си троловете ако искаш да ти се получава! С такива само се излагаш.
269
10
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Руската опозиция е в парламента,не ходи на инструктаж на запад,като въпросния Навални.Ето затова Президентът няма нужда да си цапа устата с такива"лидери"на опозицията, и родни майданопоклонници,изпълняващи послушно всяка прищявка на американската амбасада.
268
4
 
7
 
! Отговори
Деса преди 3 години
Не мога да го понасям тоя чорап !
267
7
 
17
 
! Отговори
Ром и Джери преди 3 години
Най-оглушително е мълчанието на Борисов и тихата крадла за дефектния лъч на метрото след похарчения милиард за него. Само това е достатъчно за десет доживотни и за двамата
266
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биби да коментира свлачището за шест милиона и новия лъч на метрото, защото това са нашите актуални теми. Навални не ме интересува.
265
6
 
9
 
! Отговори
Радев президент преди 3 години
Путин си знае работата!Призовавам Радев да коментира -ЗЛАТНИТЕ КЮЛЧЕТА ,500 ЕВРОВИТЕ ПАЧКИ,ПИСТОЛЕТА ,СУДЖУКА,МИШО БИРАТА,АЛО БАНЕВ ,ЦВ.ЦВ.,САМО ВАСИЛЕВ ЛИ ОТКРАДНА 3 МИЛЯРДА ЛЕВА ИЛИ ИМА И ДРУГИ ДЕТО СЕ СКЪТАВАТ НЯКЪДЕ?ДА КОМЕНТИРА МЕТРО ДА 500 МЛН ЛВ КАК ПОЧВА ДА СЕ ИЗДИГА И ДА НАПУКВА БЛОКОВЕТЕ, КАК МАГИСТРАЛИ СЕ РЕМОНТИРАТ 3-4 ПЪТИ,ЗА 3 МИЛиАРДА ДОЛАРА ДАДЕНИ ЗА ХВЪРЧИЛА НА ХАРТИЯ ,ДА КОМЕНТИРА ПОДИГРАВКА 50 ЛВ ЗА ПЕНСИОНЕР ПРЕДИЗБОРНО И ЗАЩО НОРВЕГИЯ ИМА 2 ТРИЛИОНА $ПЕНС.ФОНД
264
9
 
5
 
! Отговори
Куку преди 3 години
Радеф=Решетников КГБ
263
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на Радев- казаха че ще ви дадат по 20 лв.- някога:)))))))))))))))))
262
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без пари нямат мозък. Хейтването за пари в Европа се наказва от закона. Явно от една политически партиия си плащат
261
2
 
16
 
! Отговори
Х преди 3 години
Не се вълнуваме толкова за чуждите агенти, интересуваме се коя е нашенската Мата Хари от спалнята на Борисов. Крайно време е да получим отговор на този важен въпрос, с национално значение.
260
4
 
7
 
! Отговори
Боци преди 3 години
Търчи -лъжи. На всяко гърне мерудия. Всичко оправи диктатора *** и неук, че тръгна света да оправя.
259
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и да си Фигурант, трябва да имаш мнение. Радев мълчи- троловете му чупят клавиатури за да го защитават- при това без пари- явно нямат много мозък в главата си:))))))))))))Те в армията така ги обичат - безмозъчни:))))))))
258
6
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Радев трябва да коментира ареста на Навални. А Борисов да коментира Путинския сарай за 1 млрд. евро, Доганския сарай, както и прахосаните 9 млрд лв за руски корупционни проекти с български ортаци, струващи 9 млд лв на данъкоплатците-Руски поток, Белене, съвместната кражба с ВТБ на К..Т..Б... Както и че службите в БГ са дадени под аренда на руските служби.
257
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовТи ли си нацията? Щото само червените каскети така обичате да говорите от името на нацията, докато лъжете, крадете и убивате.ТИ ЛИЧНО за нищо не ставаш.:))))
256
6
 
10
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Бойко , знаем ги твоите селски мръсни номера, свърши мръсната работа на Газпром и на руската държава с проекта Южен поток, пардом Балкански поток- хъб Балкан, и сетга се правиш пръв борец и защитник на демокрацията!Знаем че си борец, но не против фашизма, нито против антикомунизма, а просто един селски банкянски рекетьор борец за мангизи!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!
255
3
 
7
 
! Отговори
До 293 преди 3 години
Тогава що търсиш тука?*** си в *** сайтове на Пеевски.Там само дитирамби за вожда и плювни по неговите опоненти.