Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе

Новите членове са на по 25 години, сдобиха се с книжки
163
Младоци се вляха в БСП, Нинова сияе
Снимка: БСП

Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти няколко десетки варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки.

Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години, допълват от пресцентъра на БСП.

Сред тях са възпитаници на Висшето военно-морско училище със специалност „Корабоводене“, „Корабоплаване“ и Логистика“; специалисти по информатика, програмиране, финанси и международни отношения от Икономическия и Технически университет във Варна.

Бъдещи медици и 30-годишен мъж, завършил е образованието си в Лондон -  маркетинг мениджър, но завърнал се да работи да се развива у нас, попълват списъка на новопостъпилите социалисти край морето.

Възстановилите членството си варненци са напуснали партията преди години в знак на несъгласие с политиката, водена от предходни председатели на БСП. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и Столетницата.

След обявяването преди седмица от лидера на българските социалисти на старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна на „Национална кампания за прием на нови членове“, първи се отзоваха оттеглили се социалисти от Пловдив, както и нови желаещи за членство. Тогава Нинова заяви: „Всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората, е добре дошъл. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“.

В структурите на БСП в цялата страна постъпват молби за членство в партията, потвърди и във Варна Корнелия Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
21
 
! Отговори
Тия, дето ще им преди 3 години
Се хванат на кумунетата да образуват нов отечествена фронт с/у герб... Дали ще прочетат историята какво се е случило с ОФ- то като кумунягите докопат властта... Белене, Скравена...
84
4
 
20
 
! Отговори
Младеж преди 3 години
Младоците са на патоците (комунисти) деца .
83
5
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Отчаяни комунистически напъни
82
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължение от 90Същият този спортист и любител на Тошковия рай споделя как на младини е притежавал Голф тройка (много типична съветска машина) без да назове "богатството" от това да си привилегирован че се возиш на Москвич, Лада, Запорожец, Газка или Ковровец.Твърди Кирчо Брейка че всеки българин по онуй ти време бил богат но досега не е правил клипове на места където беха магазините от типа Кореком където се пазаруваше само със западна валута, каквато имаха "всички"!
81
2
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Няма спасение от червената върхушка сега са внуците правнуците до безкрай
80
1
 
13
 
! Отговори
апо преди 3 години
До Иде видов денПозиции , пропаганда и внушения от този тип , при които не е известно дали са висша форма на цинизъм , андрешковски хитринки и тарикатлъци или най-обикновено невежество и откровенна п р о с т о т и я , неизменно лъхат на нездрав разум и лицемерие ! Твърдението Ви е че ще постигнете свобода , законност , просперитет и висок жизнен стандарт когато всички дружно заживеем в концлагер от Сталински тип.Това извратена шега ли е или сте си обикновенно , редово Иво Христовче ?
79
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА пък Бойко го освиркваткога е било това бе каиш? Да не си го объркал с Руменчо?
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още мераклии да крадат...сефте...
77
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези младоци не им ли е разказано за комунизма?Има един в Ютюб с родолюбив псевдоним Киро Брейка (предполагам че си е падал повече по брейкданс вместо хорото) който възхвалява "белия епок" създаден от великия български вожд и учител Тошко! Заслепеният почитател на всичко българско и родно (брейкданс) обаче трие всяко описание от коментарите под видеото в което се споменават ключови думи като Кореком, Правителствена болница, Валутна аптека, Нерентабилно/Некачествено българско производство!
76
3
 
14
 
! Отговори
Лъжите продължават преди 3 години
До 79Прав си за цивилните специалности.Но някак си ми се струва, че след като се споменава ВВМУ-Варна без да се споменава че става въпрос за малкото цивилни (ако въобще има такива мераклии за партийни книжки), идеята е пак да се изманипулират масите използвайки авторитета на военното училище !
75
2
 
18
 
! Отговори
за децата преди 3 години
Дава баба дава баба книжки как се краднат банки с мишки.
74
2
 
12
 
! Отговори
Тия преди 3 години
Всички са СПИНОЗНИ,Кутев го каза.
73
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък Бойко го освиркват,ако някой успее да се добере в близост до охраната му.Онзи ден в Сливница,а скоро и в цялата страна.
72
3
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
На тези младоци не им ли е разказано за комунизма
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм на малко години че да се залъгвам с обещания на произхождащи фигури от БКП в това число Герб, БСП и останалите депутати.Който не е помъдрял ще си плаща!
70
14
 
2
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
Да не би герберите да са богопомазани и само те да имат право на държавната софра?Ейййй,ненаядохте се,бе! Колкото повече пълните гушите,по-алчни ставате!
69
4
 
15
 
! Отговори
Народна преди 3 години
Никога БСП на власт всичко друго. Е второстепенно
68
1
 
18
 
! Отговори
До Лъжите продължава преди 3 години
Във ВМУ има и цивилни специалности, не е проблем.А иначе, отчаян опит на Нинова да покаже, че имало и желаещи, след като маха можещите. Иначе само преди няколко години "свали доверието" от Гуцанов, а днес се гушкат. ***!
67
3
 
14
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
за крадец не ставаш синети си будала щом акъла ти е взела ниновааа
66
4
 
20
 
! Отговори
Аланкоулу преди 3 години
Половината от тази младеж се беше СПОНТАННО събрала и пред Ректората преди три месеца на "общонационален студентски протест" против правителството, за който 99 % от студентите в страната не бяха чували !