Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат

Само идиотът не си мени мнението, каза инфекционистът
27 яну 2021 18:00, Нели Христова
81
Семейството на Мангъров го смъмрило, че иска да е депутат
Снимка: БГНЕС

Смъмряне от семейството са първите реакции, които получил доц. Атанас Мангъров, след като по-рано днес стана ясно, че той е сред номинарите за депутати от партията АБВ. Това разказа пред "24 часа" самият Мангъров.

Още по темата

"Много ми се карат от семейството, но нищо ще го преживеят. Карат ми се, защото смятат, че политиката е мръсна работа", казва началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница в София.

Само преди месец доц. Мангъров заяви, че няма никакво намерение да се кандидатира за депутат от АБВ, каквито бяха очакванията, защото по-рано през годината бе на обиколки из страната заедно с председателя на партията Румен Петков. Днес сутринта обаче си сменил мнението. От ръководството на АБВ му се обадили с покана да влезе в листите им и той се съгласил.

"Както казваше нашият, старият професор Киров: "Само идиотът не си променя мението", казва инфекционистът. Мотивацията да си промени мнението идва от настоящата здравна обстановка. Все още не се възприема като политическо лице и няма да става член на партията. Не знае в кой изборен район е номинацията му и не е наясно дали е водач на листата.

"В момента разграничението не е толкова между леви и десни, аз никога не съм бил ляв. Разграничението е между тези, които са "за" COVID, "за" мерките и всичките щуротии, които са обхванали целия свят и тези, които са против COVID и против мерките. Там е разграничението между силите в момента. Най-десните на хартия се водят про тези мерки, а тези, които се водят също на хартия леви, са против тези мерки. Там трябва в момента да се търси разграничението в обществото и евннтуално да се стигне до някакво организиране, защото цялата тази история не може да продължава по този начин", коментира още доц. Мангъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
23
 
! Отговори
Хибридчик ! преди 3 години
Поне Мангъров показа защо е наговорил всички нелепи твърдения за вируса !АБВ не бяха ли отцепници без перспектива от БСП
34
2
 
22
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Той пък намерил в коя партия да участва. АБВ е партията на предателите на предателите на комунистите. Тоест трето ниво предатели и закоравели ченгета и доносници на ДС. Само топ хиени са се събрали там.Не знам Мангъров какво ще прави там..... освен ако и той не е някакъв агент под прикритие с тайна мисия. Но поне за сега няма данни за това.А иначе знаете как е. Когато някой е неудобен за властта или го ликвидират или го повишават.
33
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Семейството на Мангъров да не се притеснява. АБВ е зад борда, Мангъров също, и да си боцне ваксина.
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не си си променял мнението, отдавна се гласиш за политиката, то е ясно. Още от май миналата година казвах на приятели, че този ще е в някоя от листите. Те не ми вярваха, но ей го на. То нямаше и как да е иначе де. Все пак ни го показват по-често отколкото Златките и Николетките.В същото време, сатанизирания от всички нискочели лош проф. Мутафчийски ясно показва, че няма желание за никаква политическа кариера.
31
1
 
6
 
! Отговори
Споко преди 3 години
Политиката е *** работа,др. Доцент,но на тебе няма да ти се наложи да се цапаш..
30
7
 
19
 
! Отговори
GG преди 3 години
То беше ясно, че настройва хората по между ни за политически дивиденти.
29
7
 
1
 
! Отговори
До Диана преди 3 години
Дидке ще теб е6а от време на време ако нямаш нищо против и повечко в дупенцето по малко в устенцата айде няма нужда да ми поблагодаряваш.
28
1
 
11
 
! Отговори
За пореден път.. преди 3 години
..се убеждавам, че хората въобще не разбират с кого живеят и какъв точно е човекът до тях! Ако знаеха - не би трябвало да са изненадани Въобще! Аз го очаквах от лятото насам.
27
6
 
21
 
! Отговори
Ха-ха-ха-хааааа преди 3 години
А, честито,вълкът козината си мени, но нрава си - не.Мангъров мнението си мени - но страмежа към келепир - не.Голям сеир ще е, тоя ако успее да се добере да стане депутат.Нямал намерение да се занимава с политика - ха, ха, ха-а-а-а
26
6
 
23
 
! Отговори
Точно преди 3 години
ТОЧНО ТАМ му е мястото. Човек, който лъже без да му мигне окото и приема предположенията си за иснина е точно за политик. Точно за АБВ. ПРИЛИЧА МУУУУУУ!!!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ай ляйк Мангъров!
24
3
 
5
 
! Отговори
Бойха Мангъров преди 3 години
Ама, че сте електорат! Вие, как мислите? Нима Мангърът изникна от Нищото, при все, че имате богът-творец в мое лице, вашият любим Отец-Бащица? При такъв бох кат мене, нищо не се пръква от Нищото, но най-паче, от моите чекмеджета;)))) Аз съм "Шалом", аз съм и "Чуркащият във фонтана", Аз съм и Първан Седефчов ага, Аз съм АБВ, Аз съм Всичкото и Нищото! И Мустафата и Мангърът са мои деца...;))) Единият лош, другият добър...
23
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага гласувам за него. Метафчийски ряпа да яде.
22
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нима доктор Менгеле е имал някакъв престиж? послушахме го, пуснахме всички без маски през летните месеци - и ето го резултата.
21
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още 239 депутата ако се намерят като този честен човек и специалист в областта си, България ще тръгне в посока нагоре. Дори и да имаме същото магаре за премиер
20
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангърката е пич, слабаците го ругаят, а той се разхожда без маска в Ковид-отделението.
19
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изложи се много бързо.Най-логичното беше да се кандидатира с ИТН, но не и с АБВ.
18
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сливайки се с АБВ изгуби целия престиж който имаше.За мен този човек е мъртав.
17
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..и тоя предател в полза на Русия
16
7
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
По - добре за космонавт да се беше записал. Руската партия АБВ ще гледа парламента само по ТВ, както и другите руснаци от Атака и Възраждане :)))))))))))))))))))))))))))))))))