Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Кирил Ананиев припада в момента на телефона, посочи премиерът
Обновена: 7 мар 2021 16:14 | 7 мар 2021 16:05, Красимир Ангелов
295
Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Още по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква чудовищна наглост!!!
133
5
 
1
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
ЩЕ ИМАТЕ ПРЕМИЕР КОИТО ЩЕ БЪДА СПРАВЕДЛИВ КАТО ОТ ПРИКАЗКИТЕ И ВСЕКИ ДОРИ И НАЙ-БЕДНИЯ КЛОШАР ЩЕ ПОЧНЕ ДА ЖИВЕЕ КАТО ЧОВЕК ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН ЩЕ ПОЛЧИ БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД А СЛЕД ТОВА ЩЕ МУ СЕ НАМЕРИ И РАБОТА И ЩЕ СЕ СТРОЯТ ЗАВОДИ И ЩЕ СТАНЕМ КАТО ШВЕЙЦАРИЯ САМО ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ И ЩЕ ИМА НОВА ДЪРЖАВА ТАКАВА КАКВАТО Е ИСКАЛ ЛЕВСКИ БЪЛГАРОФИЛСКА ВЕЧЕ БЪЛГАРОФИЛИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ А НЕ КРАДЦИТЕ ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали бойчето е тарикат, ама доган със сигурност е. Забележете че изобщо не излиза на политическата сцена. Не казва кво е обещал и какво не е обещал и какво е направил и какво не е направил. Пълен пас. Обаче тоя льохман, обикаля навсякъде бръщолеви кво ли не и така насъсква останалите да ревът че няма да се коалират с ГЕРБ. ТолупA доволен и доган доволен. Коалират се у пак те колят и бесят. А останалите дет ревът че нямало да се коалират, кловят мухите и ги пускат. И така вече 12 години.
131
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По малките населени места има страх.
130
2
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
СЪВСЕМ СКОРО ПРЕМИЕРА ЩЕ Е МЛАД И КРАСИВ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КАТО ГРИГОР ДИМИТРОВ ОТ ПАРТИЯТА НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ, И ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ЩЕ РАБОТЯТ БЕЗ ДА ПОЛУЧВАТ ЗАПЛАТА И ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ РАЗВИЕ И ЩЕ СТИГНЕ ШВЕЙЦАРИЯ А ББ И НЕГОВАТА КЛИКА ЩЕ СА В ЗАТВОРА ТАМ ДА ОБЯСНЯВАТ НА ЗАТВОРНИЦИТЕ КОЛКО РАБОТЕЛИ И НОВИЯ ПРЕМИЕР ЩЕ ПОСТРОЙ ДЕТСКА БОЛНИЦА С ЛИЧНИ СРЕДСТВА И ЩЕ ИМАТЕ ИСТИНСКИ ПРЕМИЕР А НЕ ББ И НЕГОВАТА КЛИКА ДА КРАДАТ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И ДА СЕ ХВАЛЯТ КОЛКО СТРОЯЛИ
129
0
 
21
 
! Отговори
Изпълнени обещания с преди 3 години
нашите пари. Само дето окрадохте половината от тях!
128
2
 
15
 
! Отговори
не съм съгласен преди 3 години
Браво Борисов ,но защо раздаваш парите на данъкоплатеца на музиканти и творци осигуряващи се на изкаран хонорар ,по важни ли са в тази чума от работещите и рискуващите хора.Добре давате на лекарите още пари в пандемията ,но ако не са те няма да останат хора да им докарат хилядите скрити и недекларирани пари .Е на това ми отговори.
127
2
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Като натякваш редовно една лъжа .....тя става истина ! Бойо е много хитър ....сега да каже че ще направи пенсиите 500 лв и всички пенсионери ще гласуват за него ...после ще каже "ами то пари няма от къде пари за 500 лв пенсии ?" и точка ...."обещанието изпълнено !"
126
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като се закле за първи път, Бойко Борисов обеща, че първото, което ще направи е електронно правителство. 11 години по- късно продължаваме да се блъскаме като *** пред държавната и общинска администрация. Нищо че е пандемия!
125
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много *** феновете на ББ във Велинград бре.... Българи не останаха ли?
124
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя *** в всяка нормална държава щеше най много да пази входа на някой супермаркет
123
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що държавата да им плаща пътя кой им даде разрешение да строят в калта? да им плаща асфалта той или те да си го плащат като дават рушвети за разрешения
122
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
До анонимен-129, абе селянино,на колко туби бензин живееш от центъра,само селяни, не истински Софиянци,ще гласуват,за тиквата.
121
2
 
4
 
! Отговори
Бай Йордан преди 3 години
Еееие *** как само ги наставя тоя Борисов .И дъртите *** да му завидят на таланта. Е за Морал няма как да става дума.92220
120
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората който ще гласуват за герб,дефакто гласуват за чекмеджетата.
119
2
 
6
 
! Отговори
Ми как да Ви кажа: преди 3 години
Не мога да преглътна едни 600 милиона за внуците на нациста Господин Премиер, не мога да преглътна тия 120 часа отгоре, ниската относителна трудност на майките на Симеоновите министри, не мога да преглътна липсата на ДЗИ или Матури по изкуства и спорт, защото тая сфера не трябва да я има, не мога да преглътна "Музиката не е лукс" и не мога да преглътна "Изкуството е лукс, който вие рая, *** и роби не мое да учите и правите" Ни моа бе , не мое да въртите тия царско *** кооониални
118
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роден съм, живея и работя в Центъра на София и не познавам човек, който да гласува за мутрите.
117
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,това ходене до Велинград ,какво е ,щом не е предизборно,но знай,че истинските мюсюлмани от Велинград,още помнят зимата на 1972г.и те никога няма да простят на любимата ти партия БКП,и няма да гласуват за герб-комунисти
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ми как да Ви кажа:Не казвай нищо, замълчи си, че и без това нищо не ти се разбира. Кви учители общински те гонят, кви средни училища???? Кой та кара да коленичиш някъде си и кой изобщо го интересува можеш или не можеш да го направиш??Човек, като ви казвам че сте неграмотни - сърдите се. Ми неграмотни сте.
115
16
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз живея в центъра на София и не познавам човек , който ще гласува за БСП и други леви------пардон леваци , особено след изпълненията с ковчези , яйца и други *** изпълнения .