Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Кирил Ананиев припада в момента на телефона, посочи премиерът
Обновена: 7 мар 2021 16:14 | 7 мар 2021 16:05, Красимир Ангелов
295
Борисов от Велинград: Досега нямаме неизпълнено обещание

Нямам неизпълнено обещание. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение във Велинград, става ясно от видеоклип в профила на министър-председателя във Facebook.

Още по темата
"Гледал съм много улици и много сме направили - стотици километри. Като гледам какви блокове са направени около улицата, се чудя как са направени без улицата. Защо не се прави и инфраструктурата? Направихме Околовръстното шосе. Доста неща се направиха. Отпуснати са пари за три учили в града. Колкото повече правим, толкова повече хората искат", заяви Борисов.

Той посочи, че не ходи никъде предизборно. "Досега нямаме неизпълнено обещание, затова като ме хванат, искат да правим. Кирил Ананиев припада в момента на телефона", пошегува се Борисов.

"Ние години наред правим пътища и има какво да покажем в отговор на чуждите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че е кандидат за президент", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По-рано в рамките на посещението си в село Кръстава Борисов посочи, че продължава изграждането на пътища, детски градини и водоеми, за да са спокойни хората в региона и да живеят добре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Охранена тиква не отстъпва властта никога. Докато не го изметат завинаги, няма да си тръгне от властта. Бяха го измели временно, но пак се върна. Трябва като го изметат и да го вкарат в затвора, за да не се връща повече. Там му е мястото.
113
2
 
4
 
! Отговори
Ми как да Ви кажа: преди 3 години
Господин Премиер не мога някак си имам травма на годишна става и не мога да коленича, самото лошо зарастване на коста не ми го позволява и някак си не мога да преглътна едни неща, гади ми се от тях: общинската, а не държавна собственост на 90% от образователната сградна структура, общинските служители дето трябва да са държавни, различните нормативи на общинските "учители", аз съм на акъла, че няма общински учител и няма такова животно, както и средно средищно училище с профил и професия
112
3
 
15
 
! Отговори
Тричане за баце преди 3 години
И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
111
3
 
13
 
! Отговори
Kuncho преди 3 години
Да си погледне предизборната програма от предните избори и да каже какво е изпълнил от нея!От този популизъм сме дотук! Без нито една прокарана политика! Човека управлява от джипката според това кой,какво му поиска.
110
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е обещавал да крадат, но само това правят.
109
3
 
13
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 3 години
***,турци ,помаци-това са основните избиратели на ГРОБ(ДПС),затова и *** от Банкя е все при тях...
108
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен121Аз съм човек с нисше образование. От центъра на едно село. И аз не познавам човек, който ще гласува за тези от ГРОБ.
107
3
 
13
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
Лъже. Обеща че ако хората не го искат, сам ще си тръгне.Ми хората не го искат, чашата преля с апартаментгейт и снимките с чекмеджето, обаче не виждам да си е тръгнал. А обеща че ще го направи ако хората не го искат. Ми не го искат, ама и той не си тръгва. Едно едно неизпълнено обещание.
106
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
105
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм човек с висше образование, от центъра на София. Не познавам човек, който ще гласува за шайката Гроб.
104
2
 
2
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Абе 144-тия глyyпак !Защо да се нахъсват хора да гласуват за ГЕРБ ?При ~40 сива икономика(чак черна), брой колко семейства са това...ако можеш де...
103
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обеща да си подари сакото на суворовския кмет от ГЕРБ и го подари. Даже по ТВ ги излъчиха. Сега че са лъгали за да направят PR и са представили кмета за работник, голяма работа. Обеща да реже лентички и ряза лентички! Полсе се разпаднали пътищата с лентичките същата седмица - голяма работа! Обеща по 1000 лв за всички медицински лица и раздаде по 800 на някои лекари + 300 на някои сестри. Сега че откраднал 80% от средствата от ЕС конкретно за медиците - голяма работа! Човека обещава и изпълнява!
102
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов:''Досега нямаме ненапълнено чекмедже''
101
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обеща си да стане милиардер и го направи.Не сме забравили пачките в нощното шкафче.
100
14
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Плюйте си колкото искате премиера , но е факт , че вървим напред макар и с малки крачки , което е доста по-добре от това да вървим назад с големи. Плюйте и слагайте минуси , колкото повече, толкова по-добре , така се нахъсват да гласуват за ГЕРБ все повече и повече хора . ФАКТ !!!!!
99
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен107Не знам какво са казали мъдрите, но старите казват че преди да съмне е най-студено. И е вярно. Винаги, преди изгрев слънце е най студено от цялото денонощие.Тъй че и ти разбрал - неразбрал, дрънкаш некви неща. То като цяло в цялата държава е така. Кой знае, кой разбира, кой пр0ст... всеки дрънка квото му дойде в главата. А дали е вярно или не - няма значение, важното е да се дрънка нещо си там.Затуй сме на тоя хал, щото само *** в държавата и всеки се прай че знае нещо.
98
8
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 години
На такива избори никога не гласувам. Може да гласувам на президентски и местни.
97
9
 
5
 
! Отговори
Новатор преди 3 години
Не се пише, че Борисов е обещал след 4-и април да направи всички клубове на БСП кокошарници. Всички комунисти ще бъдат назначени там да отглеждат пилета - поне нещо да свършат за държавата !
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави пътища с години а след ден дъжд всичко пропада. Егати правенето брат. По добре нищо да не прави.Народе, събуди се и на 4/4 внимавай за кого гласуваш. Че тоя за 3 мандата, окраде квото можа и докара хората до просяшка тояга. Това да ходиш на работа всеки ден и да очакваш с нетърпение заплатата... за да си платиш сметките и после пак да нямаш пари - това е робство, не е свобода. Работиш, плащаш сметки и оставаш със 200 лв. За хранали, за дрехи ли, за детето ли, за какво по напред?
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди да съмне е най-тъмно са казали мъдрите хора!След такова десетилетно управление като на грабителите от ГЕРБ начело с Мутрата от Банкя, би следвало най-накрая да започне да просветлява.И Великата Ванга е предсказала да започнат да се случат при нас нещата някъде към 2025г.За съжаление остава или още един мандат на Българоyбиеца или някакво междинно правителство , според тези сметки.