Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече БСП на власт! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!
16
15
 
16
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Винаги съм казвал,че като възпитаник на БКП , другарят Борисов е най-подхотвен да управлява България !!! Венсеремос,товарищ Борисович!!!
15
32
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!НА 4 АПРИЛ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ, ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!
14
7
 
25
 
! Отговори
Бройко Чекмеджиев преди 3 години
Днес мисла да ода до село с жипката
13
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения шофер-премиер на свето, реже лентички и проверява обектите с ръце в джобовете :)))
12
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато останалите партийни вождове лежат по цял ден, Борисов работи.Няма делник, няма празник.Предпочитам работещ премиер, като Борисов!
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виц, есе
10
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще му дадат камион - за кариерно развитие, ахахахаха
9
3
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Неграмотни цензоре,Д-О.Б.И.Т.Ъ.К е БЪЛГАРСКА дума,ама много БЪЛГАРСКА,за твой срам и ужас.
8
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питали радио Ереван на какво им прилича Лойко. То отговорило:- Прилич на стенен часовник.- ????- отгоре Ку-Ку, отдолу махало.
7
8
 
34
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Психичноболният са го пуснали отпуска...
6
5
 
12
 
! Отговори
Кога ?! преди 3 години
Как ще пеят птичките в житата,Бойко ще е остане във историята,ще забравят за Ковида хората,(и ще заживеят по нормално...
5
28
 
10
 
! Отговори
Браво Бойко преди 3 години
Най-доброто за България. А след него ще дойде пак който трябва. И така още 30 години, ако трябва и още 60 години, колкото трябва.
4
6
 
27
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Пред нас са блеснали житата,и нямат край на шир и длъж...Леле,човек ще си рече,че българското селско стопанство е на световно ниво-всичко е засято,ливадите са почернели от ***,за всички има работа,селата са пълни с народ..Стига фантастика,време е да слезем на земята,призамяване му е майката.Изборите са на една ръка разстояние.
3
19
 
12
 
! Отговори
Тошо селянина преди 3 години
Яжта банани и бегайта на запад да миете улиците!
2
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият политик който не носи маска Пълен ***.Сигурно си мисли че е безсмъртен.Те нали казаха че малките деца не хващали коронавирус и той сигурно се мисли за 10 годишен.
1
7
 
54
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Много ама много нагъл