Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Сретан вече има мокри сънища,че идва на гости в България..
36
22
 
14
 
! Отговори
RD преди 3 години
Възможно ли е този човек да не е много умен?
35
22
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печели Бойко Борисов, печели България!
34
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До някой да посочи, Няма такава държава по-света.
33
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце,я кажи за оная новата"реколта"която се каниш да прибереш в ония силози(чекмеджета)?
32
12
 
13
 
! Отговори
Пред нас е блеснал преди 3 години
пак асфалтаа болници те трябва да строят.Приюти за бездомнитени братя,и язовири,но как ще крадат ?!
31
13
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До КапиталистБюлетина номер 5.Личен избор,всеки да направи своя,различен поне малко от днешния ни избор,че много години го търпим.
30
18
 
24
 
! Отговори
някой да посочи преди 3 години
в коя държава-развита или развиваща се премиера обикаля да контролира изграждането или ремонта на пътища !! дали това се вписва в трудовата му характеристика за коята НИЕ МУ плащаме...защото аз на работа ако правя нещо което работодателя не ми е възложил няма да получа заплата ! невороятно кариерно развитие е да караш камион...и какви производства ще се открият тук при такъв материал ?? нооо от асфалт се краде най-лесно и не трябва да се конкурираш с други ако направиш някакво производство напри
29
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Я...пакВелик поет е Вапцаров.
28
12
 
16
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-21,а сега като сме с вожд-комунист,защо си мислиш,че заплатата ти е по-голяма,сравни сегашните цени на всичко,и ще разбереш,че заплатата ти е под 3 долара,не драги ми гербере-комунист.
27
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДаскалаНе го свърта на едно место Буда, изпотроши жипката от каране :)))
26
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да просветля мал'оумните гербаджии!ГЕРБ за 12 г.са откраднали само чрез здравеопазване 41 МИЛИАРДА лева,ако бяха ги вложили в здравеопазване,то било безплатно лечение с най-добре оборудваните болници в света,бихме имали 100 хеликоптера и хиляди линейки с най-доброто оборудване и медицинските заплати биха били на световно ниво!Овце комунистите от ГЕРБ ви обират всеки ден,а от пътища откраднатите пари са два пъти повече!Вие не сте СУВЕРЕН,вие герберасти сте стадо червени овце и нямате достойнство!
25
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя, откакто го тричаха КГБ-не е същия, не го слуша главата....
24
5
 
5
 
! Отговори
Я...пак преди 3 години
По радиото някой шумно спори.С кого?Не знам.А може би с народа.Говори си и нека да говоринали затуй му плащан хората.
23
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Eто я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.В смисъл той се жвали на някого около него колко валяци са си купили скритите му фирми които са тяхна собственост и които извършват всички големи ремонти в България. Пък и показва какъв добър чорбджия е като плаща и заплатите навреме. Хвала на такива собственици и работодатели.
22
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джипката върви на 6-та с 35 % в час :) Другите са още на "първа" с 4-5 % а някой не могат да стигнат и до старта:)
21
3
 
20
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-2, сега си в празното чекмедже,и мечтаеш за ямата на "комунизма"но уви,това никога няма да се върне,само не разбрах,за кои българи става въпрос,които живеели добре,имаш 2.5 милиона под прага на бедността,при кофите за ***,се води война,кой пръв да ги прерови,ти си седнал да фантазираш.ти да не си шофьора на джипа.
20
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джунглата, полята и един премиер-мамун по средата. Не ви ли е кофти да си правите държавата на бананова република? Никой не печели от цялата тази работа, даже и за Боко не е добре, защото рано или късно ще го ликвидират.
19
5
 
29
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
За нашия скъп премиер , обиколките са бягство от реалността и преглед на основния МУ източник на доходи - комисионните в офшорките за магистралките!Колко е предсказуем скъпия ни Буда , великия ни мафиот!Дали ще живее , за да си харчи накраденото?Дали?Надали!
18
11
 
11
 
! Отговори
Капиталист преди 3 години
Здравейте приятели капиталисти, хайде кажете сега, като дойде четвърти и като изпратим комуниста Бойко Борисов и комунистите о ГЕРБ в историята, кого ще си турим да ни управлява живота и да ни създава условия да развиваме капитали и да придобиваме добавена стойност за да живеем като материоанлно богати хора, хайде споделете във форума.