Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До QanonА ти защо не ни покажеш как се правят пътища, покажи ни ти какво си построил?
296
6
 
6
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Да, блокирането на пътищата - по какъвто и да е начин - е САБОТАЖ.
295
16
 
6
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До 310Ама той ББ лично ли ги извършваше тия по 2 убийства на ден?А 70% от народа дето искал иставка на ББ как се събра на 300 кв метра пред президенството?Абе, вас верно един ви е правил май?
294
8
 
11
 
! Отговори
до 308 преди 3 години
На 5 герберастите ще виете по-силно от глутница гладни вълци!
293
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алчността на Борисов и манията му за величие го принуди да се влачи по корем, но да изкара 3-ия си мандат и да го направи 4-ти на 4-ти април.Не забравяме, че още в началото на 2018 г. всяка седмица имаше по едно убийство.За две години 4 вота на недоверие към кабинета Борисов-3, два от които за корупцията, един за здравеопазването и един за Националната сигурност. През 2020 г. Борисов и компания по време на протестите в страната и в чужбина,над 70% от гражданите искаха оставката му и на Гешев, направиха всичко възможно да отложат предсрочните избори. С новия проект за Конституция, затваряне, от
292
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Движението преди тунелите в посока Пловдив е блокирано повече от 1час !!!Щото Тиквата се кипри пред камерите на ПОДДЛОГИТЕ-медии .ЗАЩО бе ????
291
9
 
11
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Не знам какво ще правят герберастките *** на 5 ти, ама е сигурно, че още на 4 ти вечерта платените *** на черепа и корнела ще се покрият за дълго. До президентските избори, когато ще изчезнат.
290
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо нито една медия не пише за КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ЗАДРЪСТВАНИ по Тракия които епредизвикал Тиквата с неговат предизборна обиколка ??????ЗАЩО бе , ПОДЛЛОГИ????
289
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма маски, няма дистанция !!!Така се разнася убийствената зараза.Слава.
288
6
 
6
 
! Отговори
1280 преди 3 години
304, а ако вземете властта ще ги връщате на хората а? ХахахахМая ти ли си? Познах те, не се крий
287
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите от данъците нисе раздават от Жипкаджията на Пеевски, Гелосания и Цветелина
286
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички герберастки *** от 5 април са безработни! Да се готвят за работа на къра!
285
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце като стопанин е по обекти. Корнелия е на село да друса крушите, Руменчо е клепнал уши над водката с утеха, Славчо е в съботен махмурлук
284
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То това ще ви остане на вас л умпените да правите автошествия с краден бензин и да блокирате нормалното придвижване на хората по пътищата.
283
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личи си,че Бойко е добряк по душа. Не като другите кандидат депутати надменни, нагли, сочещи с пръст и назидаващия хората. Вчера един в Панорама се пенеше с пяна на устата, сочеше с пръст и заплашваше хората.
282
15
 
7
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Че следващите водачи ще са от ГЕРБ, гербери ще са.Всеки иска да маха Баце, а НИКОЙ не дава алтернатива.Това е все едно да си събориш сградата и след това да се запиташ: "Аве, кво напрайх! Ми ся, дека ше живея?"Идват новите и ти дават по разпореждане използвана съветска овенна палатка, щото са свирепи хищници и не са се ояли още.Затуй, с Бацюхин, напред към светли бъднини ! Ура !
281
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колоната спря преди тунела "Траянови врата". Всички хора скандират: "Долу ГЕРБ" , "Борисов-позор. Оставка и затвор". "Всеки ден ще е така до победата". Движението в посока Пловдив се осъществява в едната лента. Организатори съобщиха, че към този момент са блокирани участъци от Русе, Стара Загора и Варна.
280
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив. Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.Колите, които ги пресрещат, ги поздравяват със светлинни и звукови сигнали. На много места да позиционирани полицейски коли по автомагистрала Тракия. Засега протестиращите не срещат проблеми от органите на реда. Недоволните от управлението на страната призовават хората да се присъединят към автошествието.
279
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 291Нема как нарцис да се откаже от поста, нема да си джитка на воля, нема да има кланящи се придворци, това ще бъде ужас за него :)))
278
9
 
12
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Бил на обиколка и инспекция. А вие къде искате да бъде? В канцеларията си? Ако е в офиса, отново ще негодувате. Ако е навън пак сте недоволни. Я Нинова или Слави да обяснят къде са.... За Радев да не говорим. Мълчи,като риба и на ден 4-ти такива глупости ръси и полива, че свят да му се завие на българина. Чак кучето ми започва да вие на умряло...