Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При бай Ставри, чекмеджан тлъст!
276
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре да пълниш чекмедже в България, отколкото да продаваш България за жълти копейки бидейки уж обединител
275
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боце, и без това най-много обичаш пътищата и АМ, за.що не станеш пътен инженер? Откажи се от този пост премиер-министър, той не е за тебе - и ти се мъчиш на него, и той те мъчи и непрекъснато ти напомня, че от пожарникар политик и лидер на държава не става! Нерде Тато, нерде ординарец и бодигард на Тато... За Тато в чужбина говореха "другарят Живков", а за тебе : "оня, дето не може 2-3 думи да свърже и все говори за пътища".
274
4
 
8
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Хотелиерът казал, че качеството на асфалта е отлично и Борисов повтаря, че асфалта е ок.
273
3
 
6
 
! Отговори
Карадайъ преди 3 години
Кой ме вика? Само изберете БСП и ДБ. Веднага идвам с тях.
272
4
 
10
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
до анонимен 278 (до Бай ВарвАр )Аз лично нищо не мога да направя , защото се пукнах от смях от Боковите успехи ,които на другата неделя ги ремонтират !Е , пълненето на чекмеджето е наистина успешно ...
271
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като знам лаква е алтернативата на Борисов - яйца, тоалетна хартия и пияни л умпени, които с се търкалят по паветата направо ми става симпатичен.
270
4
 
9
 
! Отговори
Едно време, казва преди 3 години
Бойко. И продължава носталгично: "Пред нас са блеснали житата, окъпани от топъл дъжд... " - вижте целия текст в "Песнопойка Блян - пионерските песни от нашето детство"... Разпорежда: "Събота - неделя извънреден труд"... Говори с работник и го награждава с орден "Герой на труда", пак носталгично... Нищо, че човекът има квалификация за хотелиер, *** сега хотелите... После вижда армия от валяци и багери - ми то друга армия няма... И накрая обещава кариерно развитие - шофьор на камион... Да живей ТЖ!
269
7
 
11
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Озъбени, с течащи лиги се строили пред прага на властта всякакви знайни и незнайни платени викачи и не си дават сметка че имаха шанс до лятото на миналата година. Баце ги е освободил и показва само какво трябва да се прави. Работа и работа. Лаенето е за другите. Затова ще има Борисов 4,5 и 6. Неизбежно е
268
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толко колкото той НЕ е направил за 10 години другите и за 100 не са. Абсолютна нула! 0 - ЗЕРО
267
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов реди "антипрезидентски блок" ГЕРБ, ДПС, ВМРО и "ВОЛЯ и НФСБ", а *** фабриката на комунистите пуши като печка Перник.
266
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ти си лъжец и гад ***. Печелиш благодарение на твоята мафия и нечестни избори
265
6
 
9
 
! Отговори
припомням: преди 3 години
2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев.
264
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ВарвАрОбикаля, ама и работи за хората. Ти лично какво направи за България, защото например Борисов я построи от нулата след трите фалита, които предизвика твоята партия?
263
7
 
15
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
И да незабравим тази неделя да сменим часовниците ,а другата правителството.
262
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте го съдили Човека
261
3
 
12
 
! Отговори
О...йе преди 3 години
"Не човек а желязо"казал агента от НАП,той от валяка слязал и казал:"Гербак"
260
1
 
9
 
! Отговори
аз съм 276 преди 3 години
Исках да напиша за Германия, че няма обявен лустрационен процес, но има федерален органфедерален комисар за архивите на службите на държавна сигурност на бившата ГДР BStU. Редактирах заради малкото символи и не ми стигна място да поясня. В интерес на истината тонове може да се напише за прехода на България и сега като виждам в листите на уж новите кандидати за НС-ми става ясно, че това са познати имена от миналото.Щом Румен Гечев е в листите-ясно, че БСП ще копаят дъното отново.Борисов 4 е факт
259
7
 
9
 
! Отговори
Бройко Чекмеджиев преди 3 години
Нема са карате. Утре е св. Чекмедаж. Прощавам ви. Олиу и брашно ще има за всички
258
10
 
12
 
! Отговори
KZL преди 3 години
Тия дето лаят срещу герб дайте да видим с кой да ги сменим и да спрем да бъдем бедни и корумпирани.Цв.цв, Корнела, Мая,Бабикян, Пинокио, Черепухата, Мангъра, Учиндолеца, Карадайъ, Копейкин???Вие сериозно ли бе?Герб остава! От мен имат подкрепа.