Нинова ще чуе оценката за изборите от структурите на БСП

Срещите ще се осъщесвят през уикенда по нейна инициатива
91
Нинова ще чуе оценката за изборите от структурите на БСП
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова инициира среща с общинските и областните председатели на партията, като те ще се проведат през уикенда.

"На срещата ще чуя оценката им за изборните резултати и действията, които трябва да се предприемат оттук нататък за стабилизиране на партията", съобщи Нинова и пред Bulgaria ON AIR.

По време на срещите ще бъде обсъдена и ситуацията в страната след вота на 4 април, както и поведението на парламентарната група на БСП в 45-то Народно събрание.

Още по темата
На изборите БСП остана на трето място след ГЕРБ и "Има такъв народ". След вота Нинова призна: "Отчитаме загубата, но и гледаме напред".

Тя заяви, че няма да подава оставка.

"Напълно разбирам, че отговорността ми е огромна и лична, но не мога да хвърля партията в тези 3-месечни вътрешни процедури в момент, в който се вземат важни решения", каза Нинова.

БСП вече изрази позиция, че няма да подкрепи правителство, предложено от ГЕРБ, независимо дали то е експертно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
10
 
! Отговори
Асан КарагъзЪ преди 3 години
Каква оценка? Печелят! Нали затова се тръшкаха по площадите.
14
10
 
2
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 години
Въртим, сучем и все едно и също. Корнелия Нинова щяла да довърши БСП. Г'лупости на търкалета.Сега на преден план е новата опозиция, но тя тепърва ще се доказва. А без подкрепата на БСП правителство няма да им се получи, или, ако го направят, няма да изкара дълго.Губещ е Бойко, дотук му беше едноличното управление.
13
0
 
7
 
! Отговори
Празников преди 3 години
Бсп се надяваха да са втори и с помощта на дпс да направят нещо, но какавица ги приземи яко и колкото повече стой и се показва, толкова повече ще потъват!!!!!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курнеллката такова бесепето с 200 ама отвътре. Ох ох ох не е любов, беше ми забавно.
11
9
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Сега вятърът духа в платната на бившата извън-парламентарна опозиция. Няма защо не виним Корнелия Нинова за това. Нека да видим те какво могат. Ако търсят подкрепата на БСП ще я получат срещу социална политика. А Бойко вече Министерския съвет през крив макарон ще го гледа.
10
7
 
3
 
! Отговори
Трето по-добре от пъ преди 3 години
БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само тази не нападна Слави за нищо и се държи държавнически. Не е време за хаос в никоя сфера. Мутрите почнаха да махат с бухалки над Слави, ама къде бил ама защо боледувал и обичайните им простотии.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеално си е БСП. Точно, където трябва, е.
7
0
 
13
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ТЕ ТЪРПЯТ
6
0
 
16
 
! Отговори
Валери преди 3 години
ОТЛИЧЕН нинова, оценката е отличен!.. Трябва да ги водиш и на другите избори и да вземе дасе бастита тая скапна кървава партия.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака Корни,жива и здрава да е!Съсипа БКП!Да и направят паметник на жената!
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече БСП на власт! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!
3
29
 
0
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
Герб изпаднаха в умряла кома !!
2
1
 
8
 
! Отговори
дони преди 3 години
Ще подадеш како,като те притиснат от тук оттам и ще снесеш яйцето.
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ПОБЕДА!