ГЕРБ готви състава на новото си правителство

Депутатите на Борисов готови да са опозиция
Обновена: 10 апр 2021 12:04 | 10 апр 2021 11:38, Камелия Цветанова
118
ГЕРБ готви състава на новото си правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В момента се обсъждат теми за правителството, което ще предложи ГЕРБ. Със сигурност има хора, които са подготвени за министри и в момента са министри. Това заяви пред БНТ социалният министър Деница Сачева, която беше избрана за депутат от ГЕРБ в новия състав на Народното събрание.

Още по темата

Така че, настоящият кабинет няма да бъде повторен напълно, но успешни имена от него ще намерят място в новия. Аз лично предпочитам да остана народен представител, допълни Сачева.

Ако не достигат 10 гласа за едно бъдещо стабилно управление, ние ще ги дадем за политики, които са отговорно и имат смисъл за хората, подчерта тя.

Отговорността в момента пада върху г-н Станислав Трифонов, те трябва да представят правителство като втора политическа сила. Надяваме се, че следващата седмица отговорът на този въпрос ще бъде факт, каза още Сачева.

Ние сме длъжни да предложим правителство с ясното съзнание, че то вероятно ще бъде отхвърлено, готови сме да бъдем опозиция, както и сме готови за предсрочни избори. Въпросът е кое е полезно в момента за страната, отбеляза още министърът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: ГЕРБправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я вземете и го гласувайте,след което викайте постоянно на килимчето в НС Бойко и тази конформиска да дават обяснения,докато сами се откажат!
51
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДобре де, разбрахме - няма да има правителство на ГЕРБ, които са първи на изборите. Ами, тогава какво правителство искате? Правителство Славуца с подкрепа на ДПС, БСП, Мутрите и Бойкикев? В него Славуца ще е мин. председател, Р.Гечев ще е министър на финансите, Азис министър на културата, Мая на социалното министерство, *** на Еврофондовете, Бойкикев министър на Правосъдието, Тошко за председател на НС.... Такива реки от "мед и масло" ще потекат....
50
4
 
12
 
! Отговори
681 преди 3 години
Брех че нагла свинкя!!!!
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, знаем, че ГЕРБ имат много Калинки,те с това са известни. Лошото е, че от 2009 година досега, нямат един кадърен член на правителството. Сега готвят ново ято Калинки.
48
1
 
10
 
! Отговори
факт преди 3 години
До emigrantоди се прегледай за нефелност!
47
21
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Саобщение от пресцентъра на МВР,до всички едноклетъчни чалгари,БСПри,красиво умни и подобни!Когато сте с една гънка за равновесие и когато сте налапали само думата крадъ,крадъ и пак крадъ,което е типично само за вас и пак за вас и само за вас,както казваше Чалгаря,се вижда,че почвате с персонални обиди и характеристики!Уж се пенехте,че ДПС и Доган,БСП и креатурите му са демоните на прехода,а ще се прегърнете наново с тях!! До днес общата ви кауза е била кражбата,която обаче вменявате на ГЕРБ?!
46
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ да не се чудят и да предложат Севдето за премиер, *** се замогна, контролира тролчетата, гради имиджа на Бащицата, заслужи си го :))) Сачева е хамелеон, доказва че е верна на всеки, нея също да е издигнат на по висок пост....:)) Поредната селска хитринка на Боко, но имат право, главния заподозрян е в паника и се крие некъде, нека да се погаврят челяците :)))
45
2
 
9
 
! Отговори
Некрофил преди 3 години
Тая ми е толкова сексииииии...
44
4
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Няма Кой да ви Подкрепи,Вие си гответе,Сами си Свиррете и Сами си Играйте,Мустафата каза Сриналата се партия ГЕРБХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
43
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сачева е готова пак да си пълни за..дни..ка с човечета. Не ти ли стигнаха 4 години ***. Още ли човечета искаш. Щяла да бъде опозиция. И на кои на 130 депутата от управляващите. Ако се обединят партиите гърбавите са безгласна буква. Ще се облизват покрай щъркела както лисицата от приказката.
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да може с има такъв народ тире Слави 75 и 51 равно 126...)
41
1
 
7
 
! Отговори
До бай Баяни преди 3 години
Ми как ще видиш такива нещо. Аааа, отде да го видиш. То не се дава от жипа бе, дава се вътре.
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УРААААААААА. ЧЕСТИТО ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ
39
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази свинкя Сачева е толкова безумно нагла, че не мога да я понасям.
38
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте им телосложенията. Има ли един управляващ под 120 кг. , затова не се чудете защо в джобчетата ви дрънкат стотинки за бомбонки..
37
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
депутатите на ГЕРБ начело с Баце да не се готвят за никаква опозиция ами да се стягат за затвора,че им е време вече бая се застояха..
36
17
 
20
 
! Отговори
Историята на О преди 3 години
Правителство различно от това на ГЕРБ,означава обедняване на българина.Помнете какво съм ви казал.Ще има яко орязване!!!
35
8
 
8
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 3 години
Здравейте срутници,виждам че сте доволни,че баджанака се изхвърли и забърка дубре кашата,да да имат да ручат всички жабета!Баджанаците са умълчаха като пръдливи *** кога са попрекалили с бобът!!Деситу е на седмуту небе,щот постоянно и се въртят в главата неприлични мисли за тройки,за шведи и так дале!Аз пък си мисля,дали да са радвам,чи можи дъ упре ду мени да прая правителству?Ей трима баджанака сми и всичку пада на моя гръб!Деса,Конгреса и правителству!А само искам да лежа и да захлебвам!
34
7
 
6
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
Не знам кой цар Тулупев потрепери, но цар Славун остана без топки.
33
10
 
5
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 3 години
До ***, Престъпници в България с решение на Народното събрание са само КОМУНИСТИТЕ. Сега техните отломки и последователи ще управляват страната с единствената цел "Всички срещу ГЕРБ". Кокала е вече налапан.Само не знам как този партиен "миш-маш" ще си стокова програмите и предизборните обещания. Според мен е невъзможно да плеснат с ръце , па да се прегърнат.