ГЕРБ готви състава на новото си правителство

Депутатите на Борисов готови да са опозиция
Обновена: 10 апр 2021 12:04 | 10 апр 2021 11:38, Камелия Цветанова
118
ГЕРБ готви състава на новото си правителство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В момента се обсъждат теми за правителството, което ще предложи ГЕРБ. Със сигурност има хора, които са подготвени за министри и в момента са министри. Това заяви пред БНТ социалният министър Деница Сачева, която беше избрана за депутат от ГЕРБ в новия състав на Народното събрание.

Още по темата

Така че, настоящият кабинет няма да бъде повторен напълно, но успешни имена от него ще намерят място в новия. Аз лично предпочитам да остана народен представител, допълни Сачева.

Ако не достигат 10 гласа за едно бъдещо стабилно управление, ние ще ги дадем за политики, които са отговорно и имат смисъл за хората, подчерта тя.

Отговорността в момента пада върху г-н Станислав Трифонов, те трябва да представят правителство като втора политическа сила. Надяваме се, че следващата седмица отговорът на този въпрос ще бъде факт, каза още Сачева.

Ние сме длъжни да предложим правителство с ясното съзнание, че то вероятно ще бъде отхвърлено, готови сме да бъдем опозиция, както и сме готови за предсрочни избори. Въпросът е кое е полезно в момента за страната, отбеляза още министърът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: ГЕРБправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ВОЛЕН СИДЕРОВ срамота и резил най истинската патриотичната партия да я няма .Сега там са само евроджендъри и ще ни продават както си искат за да угодят на скапаната европа ДАВАЙ ВОЛЕНЕ НИЙ СМЕ С ТЕБЕ
91
2
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Вече,не сте в състояние,да "предлагате" каквото и да било! Хайде тихо там!
90
3
 
11
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До 4epa: А СРУТИЩЕТО ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!Няма да има правителство на Бойко. Не и този път.
89
2
 
8
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 100; Не слагай всички в един кюп с Бойко. И преди изборите се знаеше, че той парламента не го има за нищо. Не беше се появявал там година и половина. Той сега раздава депутати, като че ли са наемници, които може да командва както си иска. Те, депутатите от ГЕРБ и винаги са си били такива. Да му берат грижата тези, които са гласували за него.Да се надяваме, че е дошъл краят на едноличното му управление.
88
5
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
А СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво е това след като си бил в листа и си избран да отказваш да си депутат-визирам и други партии.Какво е това да се раздават депутати от една партия на друга? Така подменяте избора на суверена,дори му се подигравате.Затова и хората не ви понасят 240те хрантутника и въжеиграчи.
86
3
 
5
 
! Отговори
Хайде вече без вас преди 3 години
До искате, не искате: Защо да не искаме? Нека се пробват да предложат правителство. Но няма да ги огрее. Никоя от новите парламентарни партии дори не иска да разговаря с Бойко и дружинката му.
85
7
 
12
 
! Отговори
искате, не искате преди 3 години
ГЕРБ спечели изборите, имат право първи да занимават обществото с предложенията си. Така е по закон.
84
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая и хареса да дава пачки на ромовете
83
9
 
14
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Тия не вдянаха ли че герб няма да управлява дори и някой да се продадът просто герб= масови протести.
82
2
 
14
 
! Отговори
Агент Смит преди 3 години
На г-н Станислав Трифонов ще му е много трудно имайки предвид, че целият ешалон службогонци неуспели БГ политици ще му се изреди на прага.
81
1
 
16
 
! Отговори
Агент Смит преди 3 години
ГЕРБ още е управляваща партия за онези, които са от паралелната реалност.ГЕРБ ще престанат да са управляваща партия в момента, в който правителството на г-н Станислав Трифонов встъпи в длъжност.Ако г-н Станислав Трифонов не съумее да излъчи правителство, ГЕРБ ще продължат да са управляваща партия, докато г-н Р.Радев не сформира служебно правителство.
80
3
 
3
 
! Отговори
питам преди 3 години
ПроСоТоКато говориш за тиквата, тя кога ще подаде оставка след като причини катастрофа на БСП. Заркухите около нея ще лягат ли пред амбразурата да я пазят. Очаквам голямо шоу.Предполагам че ще отстреля поне още десетина червени де били като нея, но да се пази от рикошети.
79
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия живеят в някакъв паралелен свят! Свят, в който ГЕРБ още е управляваща партия...
78
20
 
10
 
! Отговори
тя преди 3 години
Синпатична и умна жена !
77
0
 
9
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Тц,тц,тц,и ко ш прайм са?
76
8
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Аполитичен"Европейските пари" идват и ще идват,независимо кой е на власт!!!!Натресената по НЕЗНАЙНИ ПЪТИЩА ЗАБЛУДА,че ако не е герп и БОКО,"ВСИЧКО ЩЕ СЕКНЕ" ,е най-мръснишката ТАКТИКА на гробарите!!!!!България Е член на ЕС,а той си има своята си политика!НИКЪДЕ,НИКОГА някой,който и да е,вкл. чистачките в ЕП ,НЕ е намекнал дори,че ако не е Тиквата,и край-"свърши се с България"!../не е за вярване колко глупав може да бъде българина!!!..А уж сме втори по интелигентност след евреите../
75
1
 
19
 
! Отговори
Чичето преди 3 години
Състав на новото правителство - ***, калинка, бръмбар, роднина, милЮционер, и пак, и пак. Шафиора на жип нарочно ще подбере най-противните от старите мутри та да е сигурен,че ще ги отхвърлят!
74
0
 
10
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
И кво стана сега? - пременил се Алия,погледнал се,пак в тия.
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо опозиция бре? Вземете се с БСП, нали сте от същото Олд Скул! И аз така, разведох се, след години се събрахме пак със същата. Сега мога да кажа, първата беше змия, сегашната е фея!