Адв. Хаджигенов: Мълчанието на Слави Трифонов е нетипично за политик

Ще работим трудно в "Изправи се! Мутри вън", смята юристът
Обновена: 14 апр 2021 13:39 | 14 апр 2021 13:33, Красимир Ангелов
278

Изказване на съпредседателя на "Изправи се! Мутри вън" адв. Николай Хаджигенов, че не се страхува да заеме министерски пост и че е готов на разговори с останалите партии за подкрепа в новия парламент, разбуниха духовете в обединението.

"Позицията ми е от няколко месеца. Нима има друг начин?! Ако искаме да направим нещо, а не да излъжем избирателите си - нещото е не коалиция, не брак, а приключване на режима Борисов, промяна в съдебната власт и правосъдието. Не е срамно да се каже, срамно е да го направиш тихомълком", заяви депутатът от 45-ото НС в студиото на "България сутрин".

Още по темата

И отбеляза, че няма да бъде политик в общоприетия смисъл на думата. На мнение е, че не е бил разбран правилно от партньорите си в обединението "Изправи се! Мутри вън" и затова се е стигнало до реплики от страна на Мая Манолова.

"Работихме заедно до изборите. Очевидно сега ще работим трудно. Демокрацията е труден, скучен и бавен процес, в който различни становища трябва да се обединят в едно. Формацията очевидно има две части -  "Изправи се!" и "Мутри вън", и очевидно аз представлявам втората част", обясни адв. Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

"Продължавам да не разбирам как е възможно да кажеш: Единственото нещо, което правим в политиката, е само с тези две формации. Вчера взехме решение първият ден на новото Народно събрание да е в сградата на Народното събрание, а не в Партийния дом. Това се случи с гласовете на БСП и ДПС, единствено ГЕРБ гласува против. Трябва да обединим всички сили, останалото са приказки в предизборна кампания. Отказвам да лъжа избирателите", настоя юристът.

Адв. Хаджигенов посочи, че не вижда смисъл от коалиции, а е нужно да има подкрепа. Според него "Има такъв народ" ще направи правителство и всичко останало е въпрос на подкрепа. Мълчанието на Слави Трифонов юристът определи като нетипично за политик. По думите му Татяна Дончева е великолепна възможност за председател на парламента.

"Бизнесът е умрял и има нужда от помощ. В Италия всички политици загърбиха различията си в името на това страната да се справи с кризата. Обединиха се в една обща цел. Това се опитваме да направим и ние - настоящето на България, за да има бъдеще", подчерта адв. Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
0
 
0
 
! Отговори
ГАБИ преди 3 години
ЕГАТИ ПАРЛАМЕНТА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА ГО ОТКРИ ТОШКО КОЗАРЕВ ЩЕ ГО ЗАКРИЕ
231
0
 
1
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Виенето на умряло на пъросигналните герберастки калинки показва правилността на събитията да тук !Музика за моите уши ...
230
0
 
1
 
! Отговори
Според този хулиган преди 3 години
типично за политик ли е хвърлянето на яйца и домати?Къде им е офисътна мутренската партия,че имам излишъци развалена храна?
229
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвокат ли е първото име на този герой.
228
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен мълчанието на слави и бърборенето на този педя човек са еднакво безумни, да вземе да ме покани и мен някой сутрешен блок да се изкажа?
227
10
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Гербавата пропаганда е фокусирана върху Хаджигенов, което ясно показва кой е най-опасен за бойковизма.
226
0
 
10
 
! Отговори
Че преди 3 години
Той не е политик, а чалгар !
225
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя е марионетка на бойко, ще се опита да разцепва партиите и да гласува за герб. пари са осигурени, кюлчета толупа има много
224
0
 
9
 
! Отговори
Хаджигьонов преди 3 години
Ей, да ме слушате какво ви казвам, че като стана министър...
223
0
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Кой каквото си направи Да са ни честити Бабикянови Маи Хаджигеновци
222
0
 
12
 
! Отговори
До Валентин Вацев преди 3 години
227 В предишните парламенти най-много псувах предимно Бялата Златка..Сега се чудя кой по -напред,този,ли Капонката,ли,Галева-Дубайска или Тошко Африкански.
221
0
 
12
 
! Отговори
Народна преди 3 години
Само като си представя че трябва да гледаме този,,,,,,,,,,,,,,, Хаджигенов лошо ми става. ЗА ТОВА ЛИ БЯХА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ТОЗИ УЖАС
220
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 3 години
И само да добавя: представете си, че сте изпълнителния директор на VW или друга голяма корпорация и си задайте въпроса - ще си хвърлите ли милиардите в държава с такова управление и такава политическа ситуация, на която ще станем свидетели всички? Защо ли? Защото ако няма такива инвестиции ние нямаме нищо.
219
0
 
10
 
! Отговори
X преди 3 години
Чета, чета, и се чудя колко мъка има в тая наша държава. Само си помнете думите, че след няколко месеца на площада да ги повторите.
218
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е калинка на ГЕРБ, затова мълчи.
217
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мълчанието на Славчо е нетипично, но логично. Мълчание от страх от отговорността и от сигурния бъдещ провал за България.
216
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интервюиращата бие по тъпота Цвети Ризова!От къде ги намират такива, все още не съм разбрал!Въпреки, че Хаджията не е моя идол, намирам го като не променил се досега! Това е за сега и за съжаление единствения път срещу Баце и Каскета даже и да вземат подкрепа от ГЕРП! Това не е коалиция - това е мнозинство както казва Хаджигенов!Досега няма изцепка!
215
0
 
1
 
! Отговори
Е преди 3 години
Какво да ви каже...
214
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещооо диво, НЕТИПИЧНО,все едно какво но нека е различно
213
2
 
5
 
! Отговори
ГОСТ преди 3 години
ПРИ ДЕПУТАТИТЕ НА СЛАВИ ИМА ВНЕДРЕНИ КАЛИНКИ... ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ГО ДЪРЖАТ И С КОМПРОМАТИ... ЗАТОВО Е ТОВА МЪЛЧАНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА ПОНЕЖЕ Е В ШАХ... А НА ГЕРБ И ДПС САМОДОВОЛНО ПОТРИВАТ РЪЦЕ...