Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
8
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
30 МИЛИАРДА ВЗЕТИ ОТ НЕГО НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!! ДЪРЖАВАТА Е НАПЪЛНО РАЗОРЕНА СЛЕД БОРИСОВ!И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛЕЩИ , ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕЛ ДА ИЗТОЧВА КАТО ТЯХ ТОЛКОВА МНОГО!
54
3
 
8
 
! Отговори
Авера преди 3 години
Бойко къв е този концлагер в Перник!
53
2
 
7
 
! Отговори
Голям купон преди 3 години
То при таз несериозна и нестабилна държава вече и нас от нищо не ни е страх! Сигурен съм, че ако Луна се яви за кандидат за президент народа ще гласува 60% за нея - поне ще е весело!
52
8
 
15
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
разбра се, че никой няма да гласува за правителство на Баце, тогава ЗАЩО още пишете за протести срещу него и пускате измислици, заемайте се да правите кабинет със Слави Трифонов, защото иначе идват Нинова и Румен Гечев
51
14
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Служебното правителство няма да помогне на мUнчо да спечели президентските избори нито ще детронира ГЕРБ от Власт, напротив след него ББ ще се върне оже по-силен, а Румбата още по-категорично ще изпадне в своята несъстоятелност ... Уличната шайка която се намъкна през задния вход на Парламента, ще се загуби някъде из кулоарите му, дакото воюва както с ГЕРБ така и помежду си, а партиите на Копейкин, Малинов и тези на Черепа ще бъдат изметени напълно от бългаското политическо пространство ... !!!
50
26
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЕН НА ПРЕМИЕР ЩЕ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА И ТОРМОЗИ НАСЕЛЕНИЕТО!!!
49
18
 
20
 
! Отговори
Мутрата преди 3 години
Той уби България!
48
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засрамете се!За умрелите или добро или нищо.
47
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партиите да спрат временно процеса на смяна на правителството, заради сигурността на държавата ни!Обстановката в момента е опасна,нека изчакат!
46
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
боко тиквата увеличи три пъти дълга ни за тези 11 години .През това време сметките на тиквата и герб се увеличиха 300 пъти .боковите сметки са невидими но тези на герб могат да се видят. Как така държавата задлъжнява а сметките на герб през същия период нарастват в пити ???
45
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не те беше страх,щеше да подадеш оставка още през лятото.А сега бла,бла,друго не можеш и да кажеш.
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми защо взимаш отбранителна позиция тогава. !0 години не ви ли стихнаха да се наядете.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се защо лъжите за кражби се разпространяват така безпрепятствено и без необходимост от доказателства. Отговорът е логичен - хората говорят така, защото знаят, че ако те самите са във властта, ще крадат с всички сили и друго поведение не могат да си представят.
42
2
 
4
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
до баба мараТИ СИ НАЙ-УМНАТА И ИЗОБЩО не ръсиш лъжи и измислици, Бабикян ще те вземе в екипа си в Народното събрание
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай бай Бай Бай.
40
5
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боку Кюлче Чекмеджаноф е до...тук.Сриването му е трайно и...безвъзвратно.Зрелището...предстои,мола населението да заеме...удобни позиции за да наблюдава...сеира на десетилетието и да му се....наслади. (Прес...съобщение на Има...няма Такъв Народ и...приятели)
39
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата пак ще е премиер, само защото другите са още по невзрачни.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казаното е нищо ,направеното-всичко.?Борисов ,ще има ли наказани от твоите членове и депутати на герб ,които работят против общият интерес на обществото , а само за личен и родствен келепир Ще продължават ли да имат неограничена власт да се разпореждат със своите,, роби,, да ги продават, дори да ги ,,убиват,, ?
37
8
 
13
 
! Отговори
Интелектуалец преди 3 години
Народа е с Герб и Генерал Борисов! Мачкай Бойко комунистите!
36
15
 
9
 
! Отговори
Кофпомпа преди 3 години
Един ден всяко дръгливо куче бива изхвърлено с шутове.