Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тpoлчета нещастни, сега е момента да скочите мощно върху клавиатурите и п'люете по премиера на България.
34
25
 
11
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
държавана администрация налази и почна да защитава краля слънце. едно е очевадно. всички са маскари. трябва една малка революцийка най накрая с гилотина, бесилки, рязане на крайници. след това да идват доброволци. след две години гледаме свършената работа, точим сатърите и ако сме недоволни повторение на месарницата.
33
23
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защо не подадохте оставка през лятото а гласувахте лобиски закони ще променятеконституцията сега пък не ви е страх от служебно правителство всеки ден излизатес глу-пави изказвания вземете мандата и го върнете да не губим време
32
8
 
9
 
! Отговори
Ники Милев преди 3 години
Новия морал в България:- Слави чалгаря МУЛТАК- Наско ГНОМА крадливия приватизатор- Маяма комунистката лъжкиня- Лоените топки, които за лапачка и майка си ще продадат- БСП-арите - РАЗПАДАЛТЕРНАТИВАТА НА ГЕРБ е плашещо СМЕШНА и МОРАЛНА :D
31
8
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ!!!ТОВА НЕ Е БОРИСОВ!
30
10
 
11
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До АнонименНа кои протести да хвърли оставка лятото? На платените от мутрата череп и организирани от т.н. президент с 200 души редовни участници ли?
29
7
 
12
 
! Отговори
Ники Милев преди 3 години
Новия морал в България:- Слави чалгаря МЯЛТАК- Наско ГНОМА крадливия приватизатор- Маяма комунистката лъжкиня- Лоените топки, които за лапачка и майка си ще продадат- БСП-арите - РАЗПАДАЛТЕРНАТИВАТА НА ГЕРБ е плашещо СМЕШНА и МОРАЛНА :D
28
11
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СТРАХ ГО Е И ТО МНОГО!!!НАЙ-МАЛКОТО ЩОТО ЩЕ ПРОВЕДЕ МАЛКО ПО-ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!
27
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изцяло машинно гласуване и възможност за електронно гласуване. Това обаче ще даде поне милион гласа от чужбина, неконтролирани. От това се страхуват всички управляващи и отлагат със зъби и нокти възможността за неконтролиран от тях вот.
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я пък ти ,страх те е и още как ,много добре знаеш че до лятото може да бъдеш убит или вкаран в затвора.
25
10
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Не го е страх, защото тези които трябва да гонят Винету, всъщност са назначени от Винету. Само заради разговора заради Мишо Бирата Винету трябваше да влезе в затвора ако бяхме нормална държава. Без да му броим други прегрешения. Подкупването с по 50 лева на пенсионерите точно преди изборите също си е състав на престъпление, защото купуването и продаването на гласове е престъпление. А заради ругатните срещу кърджалийската няма дори морално право да огллавява държавата.
24
6
 
3
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
И ти да си чел "ВИНЕТУ" съкратено издание за баш банкенски ученик с връзките на мама няма да те е страх!Бацка я кажи за последното послание от онзи с белият костюм дето си пие всяка сутрин кафето на площад Теразия у Београду.....НЕ ТРЕПЕРИ ЙОЦА МОЖЕ ДЪЛГО ДА ТЕ ЧАКА....
23
6
 
7
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
ни тъ йе страг ама си притвори сфински очки свинчуго. да дойде некой истински българин на власт па да ви провеси по булевард бриксел за добре дошли на завръщащите се българи.
22
9
 
8
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 3 години
след служебното правителство, което ще се издъни яко следва БОРИСОВ 4, за да избегнете Баце трябва все пак да се разберете със Слави за кабинет, а не поотделно Хаджигенов да се урежда, отровното трио стана дуо, а забелязах, че в тарапаната е станала депутатка и Мария Капон, те двамата с Бабикян си вървят заедно
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай гробарите! :D
20
11
 
10
 
! Отговори
По-здрав преди 3 години
Бой-ко-мунизма си отива!Спете спокойно деца!
19
10
 
19
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Личи ти, че не се страхуваш- особено по погледа ти и как се оглеждаш на всички страни.Това беше - събирай чекмеджетата и не се връщай!
18
14
 
9
 
! Отговори
Ристо Божковия преди 3 години
Костови ТИКВИ - 250 хиляди наивника (от 6 милиона България) - 4% от българския народ! СМЯХ за Наско ГНОМА и останалите кандидат лапачи!Слави Мултитрупски Чалгари - 500 хиляди наивника (от 6 милиона България) - 9% от българския народ!БСП са в разпад до месец-два!Мая и лоените топки също са пред разпад, а на следващите парламентарни избори (Ноември 2021 година) няма да хванат и 2%!Та какво стана Бойкови противници ТИКВАРИ :D:D:D:DEдна шепа платени Божкови *трепки, обясняват на народа глупости
17
7
 
21
 
! Отговори
Герб победа преди 3 години
Като не ви е страх, що така мирише на пълен памперс?
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя вече никой, я вие продължавате всеки ден да пишете статии за него.