Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Борисов!Не можете да му стъпите на малкия пръст.На следващите избори % му ще е по-висок. Не успях да гласувам сега, но на следващите съм там!
14
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От какво да го е страх като съвестта му е чиста, хайде да видим метежниците къде са, мутрата Капон вчера след поредната партия в която участва как се е държала, ако и така му управляват...
13
8
 
8
 
! Отговори
Край преди 3 години
Няма как да имаш над стотици милиони или даже милиард и да те е страх от нещо в БългарияНяма политик и държавен орган който да посмее да те репресира по някакъв начинЕдинствено Дебелото момче има такъв кораж ама те са си дружки и то точно за това
12
23
 
15
 
! Отговори
Да живее Борисов преди 3 години
С теб сме победителю ние мнозинството от българите!Няма да позволим България да бъде разкъсана от руските подллоги и комунистически изчадия.Да живее ГЕРБ да живее България в ЕС и НАТО!!!
11
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От какво да те е страх бе Бойко? Ти тилкова години пълниш чекмеджетата, че изобщо не ти пука дали ще си пак в парламента вече или не. Осигурил си бъдещето и на правнуците вече.
10
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умрели сте от страх та смъърдии. Ошашкали сте се и не знаете какво да правите, вижда се по непремерените ви изкавания и неадекватни реакции. ГЕП го закъсаха здраво тоя път начело с Великия Джипкатор. Хем спечелили, хем само Слави дъвчат с тая уста като топъл член. Хем кметица перфектна си имат, хем доверия свалят. Мишките бегат с 300 и са в страшен шаш и паника.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко е един и Ахмед Доган е неговия пророк .А залива Росенец ТЕЦ овете с резерби и Булгартабак са чииза на булката в тоя в този брак ;)
8
30
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никъде няма да ходи 1/4 от хората в бг са гласували за него.
7
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечка страх, Бойко го не страх.
6
6
 
25
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Готви се за парламентарен Контрол. Ще има доста въпроси, а пък *** вече не е председател.
5
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не те е..защо не хвърли оставка лятото на протестите и да отидеш на избори?
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали беше забранил думичката ЩЕ?
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стискаме палци някой да не му се одупи със "златен пръст" и верно да стане Борисов 4, че всички ще изтрещим на улицата :D
2
12
 
32
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Комунистът Боко Тиквата незабавно да бъде набутан в затвора !
1
10
 
25
 
! Отговори
IZrod преди 3 години
Ходи си там където отиде БСП.Стига вече са ни управлявали от Сарайте с подставени Прокурори и подставени премиери.