ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!

Служебно правителство ще струва много
Обновена: 15 апр 2021 10:43 | 15 апр 2021 10:30, Камелия Цветанова
185

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отговорността е тежка и често пъти тя е непоносима за онези, които гледат на политиката като на средство единствено за изграждане на имидж. За това предупреди председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Време е шоуто да приключи, защото на политическа сцена няма скечове, рядко са аплодисментите, политиката изисква смелост и решителност, а днес най-висшата форма на смелост, която можем да проявим, е да си подадем ръка и да възстановим диалога“, посочи тя.

Атанасова припомни, че се намираме в здравна криза, а тя може да премине и в социална.

Още по темата

„Една криза не може да се управлява само с говорене, а само с действия и решения, а често пъти най-правилните решения са непопулярни. Ние сме победители за пореден път и сме длъжни да оправдаем доверието на избирателите си. Ще предложим кабинет, който от първия си ден може да заработи на същите високи обороти, които поддържаше и последното правителство на Бойко Борисов, ако не бъде подкрепено, отговорността се пада на ИТН“, каза тя.

„Чухме, че ГЕРБ трябва да бъде изчегъртвана, унищожена, приемаме всякакви обиди, но омразата не гради, единствено може да дълбае пропасти. Отрицанието на политическия опонент може да донесе временни успехи, след това обаче този, който е превърнал опонента си в свое политическо оръжие, трябва да покаже с какво е по-добър и то в среда на разделение“, каза Атанасова.

По думите й на 4 април избирателите не казаха ГЕРБ трябва да я няма, а избирателите са излъчили фрагментиран парламент.

"Ясно заявиха, че изискват от всички нас, техните представители, заедно да се борим с предизвикателствата пред страната ни, това е трудна и отговорна задача, която явно някои не разбират. Говоренето за нови избори в разгара на лятото най-ясно показва това неразбиране“, отсече тя.

Атанасова настоя, че ГЕРБ няма да носи отговорността, ако страната бъде хвърлена в хаос или безпътица, за да може една или друга партия да спечели още няколко хипотетични депутати на нови избори през лятото.

"Безвремието на един служебен кабинет ще се плати от всички българите, това ще доведе до икономическа криза“, каза тя.

"Вече разбрахме, че Картаген трябва да бъде унищожен, но не знаем какво следва после и този отговор го дължите на всички избиратели“, смята Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деса общата да престане с наглостта си , ходи арогантно по телевизиите и ръси глупости
96
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махайте тези мутри и шутове от парламента и приключвайте с това шоу. Няма такава европейска държава с мутри и шутове в парламента, откъде ги измислихте тези? Ако не знаете как да направите модерна европейска демокрация, прочетете в енциклопедията и направете. Събират се 10 000 души на площада, обявяват се за новата парламентарна власт и изземват функцията на шутовете и мутрите, елементарно е.
95
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3 месеца държавата ще се срине напълно и ще ви вземат всичко което имате само гледайте
94
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До софиянецПКП Караянчева Пекина, Винетуто, ЦЦ с "децата алтруисти" и Деси "антисемизма"... Още се питам как допуснахме във властта такива напълно лишени от интелект и всякакви достойнства същества
93
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шоуто няма да приключи, докато всичките корумпирани областни, общински наместници и шефове на на какви ли не комисии, не отидат в затвора. Затвор и само затвор!
92
2
 
26
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Напълно съм съгласен с Герб, те направиха много, но за себе си. Дори ваксините си разпределиха за тях скъпите и съответно за народа най-евтината и единствена. Единствената държава, която е най-бедна сме ние и това се отрича. Наглост...Колко от тях помогнаха на болни и нуждаещи се от средства за да спасят нечий живот? Високомерието им е просто скандално. Ясно е, че са си оплели кошницата и е наивно да се смята, че могат да бъдат осъдени. Както е ясно, че и така не може да продължава.
91
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като конфискуваме кинтите на Боко и ще изплатим целият външен дълг на Бг....
90
4
 
24
 
! Отговори
софиянец преди 3 години
Деската ,Сачева и ТПотК най-противните лица в ГЕРБ
89
5
 
18
 
! Отговори
Не, благодаря! преди 3 години
"Ще предложим кабинет, който от първия си ден може да заработи на същите високи обороти, които поддържаше и последното правителство на Бойко Борисов"Айде не мерси, знаем ги тези обороти вече ние! Иначе определено е време да свърши шоуто! Видяхме ви какво можете, само шоу. Айде сега се прибирайте и оставете другите да свършат това, което вие не успяхте за 12г.
88
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шоуто са Боко-тиквата и Калинките.Та наистина е време да ги приключим!!!Браво !!
87
4
 
12
 
! Отговори
друго предложение преди 3 години
Предлагам медицинската помощ за тях да е много скъпа и трудно достъпна ,както е за обикновения трудов човек ,който е изоставен сам за себе си.
86
7
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Шоуто сега...започва и ще приключи,когато Боку върне...кюлчетата и пачките.
85
0
 
16
 
! Отговори
Шоши преди 3 години
Ако знаеш колко си *** сама ще се гръмнеш в дуловския довар
84
4
 
25
 
! Отговори
:) преди 3 години
Отвратителната мафия ГЕРБ отива в историята. Да се надяваме, че виновните за кражбите на милиарди евро ще отидат в затвора.
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох свърши се.Можем да отдъхнем.
82
0
 
10
 
! Отговори
Дур. Ма Селски Боклу преди 3 години
Колкото по говориш си показваш колко умствен багаж имаш в празната ти глава
81
5
 
17
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Предлагам да изхврърлят герберугите от къщите ки от джипките които построиха и си купиха на наш гръб и да ги раздадат на народа да живееме в просторни къщи и да караме джипки!
80
15
 
8
 
! Отговори
Яшар Сали преди 3 години
ЗАЩО ГРОЗНИЯ ЧАЛГАДЖИЯ СЛАВИ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ---ИМА ОГРОМЕН СТРАХ ОТ БОЙКО..И НЕ ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА ДНЕС ??А ЗАЩО НА ЕДНО ИНТЕРВЮ СКОРО--ПРЕДИ ГОДИНА И 2 МЕСЕЦА..БОЙКО БОРИСОВ ДОЙДЕ В ПРЕДАВАНЕТО МУ--А ЧАЛГАРИНА УМРЯ ПАК ОТ СТРАХХ ,, И НЕ МУ ЗАДАДЕ НИТО ЕДИН СИЛЕН И КЪРВАВ ВЪПРОС..И ПАК СЕ НАА..А ОТ СТРАХ И СТРЕСС ОТ БОЙКО ?
79
3
 
29
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Деса-дуловската излъга най нагло от трибуната на НС. За това, че минималната пенсия била 300 лева! ТЯ ЛЪЖЕ! Като всички от Герб. На нея ли да вярвам или на банковата си сметка в която ми превеждат 212 лева пенсия!!!
78
1
 
24
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Как не се срамуват да се хвалят, че са направили пенсията 300 лева? Заслужават да получат същите пенсии. И накрая ваксина АстраЗенека, а за всички останали хора Пфайзер. Безобразно се подиграват, че са се окопали и осигурили и внуците си, за сметка на хората, които в момента точно оцеляват и от ковид и финансово.