Парламентът вече бил жив, а не само канцеларски печат

Правителство на малцинството бил добър вариант
Обновена: 20 апр 2021 09:30 | 20 апр 2021 09:28, Камелия Цветанова
124
Парламентът вече бил жив, а не само канцеларски печат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентът бил жив, а не канцеларски печат на Бойко Борисов, смята депутатът от „Изправи се! Мутри вън“ Николай Хаджигенов.

Още по темата

Според него е видно, че настоящето Народно събрание иска нещо да промени.

"Няма да видим Бойко Борисов утре в парламента", предполага Хаджигенов, след като вчера премиерът в оставка претърпя операция.

Политическите сили трябва да се научат да работят с други и в трудни условия,  смята още депутатът.

 "Можем да обединим около определени политики - правосъдна реформа, конституционни реформи. Това е достатъчно като обединение за всички. Правителство на малцинството е един работещ вариант", добави той пред БНТ.

"Ние искаме да направим определени неща по определен начин. Хубавото в тази политическа бъркотия е, че имаме 95% съгласие. ДБ избълваха една купчина законопроекти. Аз вкарах закон за премахването на фигурата на вечния обвиняем. Ние се допълваме, което е чудесно", каза депутатът.

"Това с щабовете и генералите с черни униформи мисля, че е прекалено. Ваксинационният план - това работи", каза Хаджигенов.

"Не бих подкрепил нито едно предложение на ГЕРБ", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема да стане, искам Тошко за премиер, накефи ме след като взе да реже части от журналист :)) Чекаме нови избори и мнозинство на Славчо, тез с нестабилните процентчета да не се надяват :))
44
12
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 57Аз съм си български българин, ама ти си май български турчин?!Щом си фен на васала на турчина Ердоган какъв да си?Бойко Борисов е приел поздравления по телефона от турския президент Ердоган, но няма куража да дойде в българското Народно Събрание!!!ТУРЧИН!!! ТУРЧИН!!!
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна отврат...
42
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алелуя!!! Ерата на мутрата Бойко Борисов свърши!!!Няма да забравя още с идването си на власт как ГЕРБ открадна парите на майките!Синът ми се беше родил наскоро и парите които получавахме по декларация се оказа, че не сме трябвало да ги получаваме и ни ги взеха със задна дата!!!Тези, които са имали малки деца по онова време помнят, не забравят!!!А сега България е с рекордно ниска раждаемост...
41
2
 
15
 
! Отговори
гост преди 3 години
Парламентът е срам за всеки нормален българин.
40
2
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Парламента няма как да оживее с рептили като Маямата, Татяната и Бойкикев изхвърлени от историята на парламентаризма на бунището на българската политика ... Нов живот няма как да му вдъхне и старата муцуна на Славчо Трифончук, който чалгизира и ци.га.низира част от младото поколение, които сега гласуваха за него и вкараха Ку-Ку-Бенда и Каналето му в българският парламент ... !!!
39
2
 
11
 
! Отговори
какъв българин си преди 3 години
До българин хубавото предстои,като се разкарат от НС,заели са места неподходящи за тях!
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До asdДа, живите мъртви, с 4%. Мале, колко са велики....
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да жив е, жив зян както казват по-възрастните хора.
36
1
 
19
 
! Отговори
asd преди 3 години
Парламента го съживиха няколко политически трупа и едни чалгарски мутри?
35
20
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
Браво на Николай Хаджигенов!Въпреки че съм умерен оптимист, дано да има надежда за България!Не бива да бързаме да се радваме.Слава Богу, свършиха мутренските времена.Наистина, изглежда че ще имаме работещ парламент и републиканското управление ще се възстанови.Добре стана, че щабът се разпусна. Народното Събрание сега трябва да избере нов орган. Но не щаб. Щабът е военно понятие. Не ни трябват генерали в черни есесовски униформи, а лекари вирусолози, специалисти които си разбират занаята!
34
6
 
1
 
! Отговори
измислици преди 3 години
До Анонимен за какво те е излъгал,кажи де?
33
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли измисли мутрата че е опериран,продълж ава да се излага и да е най големия лъжец ,нищожество отрежатеее му пищялите на крадеца вкарайте крумовите закони за това нищожество лъжливо ,по долен човек не съм виждал .
32
23
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ако по някаква причини избирателите на Герб, които са свикнали техния любим Вожда да ги псува и да им говори като каруцар, се мислят за по-възвишени от избирателите на Слави, само да им напомня, че болшинството от римляните и селяните гласуваха за Герб.
31
0
 
5
 
! Отговори
Каво ни чака ковчези преди 3 години
До Пенсионер
30
3
 
28
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Не уважаеми медии, спрете още от сутринта да давате тези чучела. Дайте възможност на хората поне кафето да си изпием на спокойствие
29
4
 
25
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Тоя в кой свят живее .Мечтите за министър председател много скоро ще умрат
28
5
 
17
 
! Отговори
Колко да е преди 3 години
жив този парламент, като умря преди да заработи. До месец ще бъдете издуха ни от там да веете на жълтите павета. И тизисква от крокодила реши,че е станал Аполон.
27
4
 
27
 
! Отговори
ПЕЧАТ преди 3 години
те тези и за ДРЪЖКА НА ПЕЧАТА на Баце не стават
26
4
 
26
 
! Отговори
Стиви преди 3 години
Хаджигенов,българите много ясно Ви показаха кой трябва да управлява.Трифонов или Борисов,всичко друго е измама и самозаблуда и няма да издържи.