От БСП: Нежеланието за съставяне на кабинет ще върне Борисов "на бял кон"

Партията на Трифонов да поеме отговорност и да направи кабинет, каза той
21 апр 2021 14:37, Ния Христова
64
Политически пъзели, мълчание и връчване на мандати. Ще има ли предсрочни избори?
 
"Нашата позицията е ясна и последователна - това не са нови лица, всяко има своето политическо минало". Това каза пред Bulgaria ON AIR депутатът от левицата Филип Попов.
 
Той изтъкна, че българският народ e определил ГЕРБ за първа сила, но те са в тотална изолация.
 
"Втората политическа сила на Слави Трифонов е тази, която следва да направи кабинет и да поеме отговорност в условията на криза, пандемия", подчерта народният представител.
 
Попов смята, че нежеланието за съставяне на правителство ще върне Борисов "на бял кон".
 
"На самия протест не видях нито един от партията на Слави Трифонов. Ние сме против статуквото, защото това означава ГЕРБ да остане на власт", допълни той.
 
"Категорично заявихме, че бихме подкрепили управление на Слави при определени политики, но не на всяка цена", подчерта Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Месеца на Афродита започна добре, смениха наглата Гербаджийска *** и сложиха поне читава жена от ИТН за пост председател на народното събрание. Б.Б пък играе цирк да замаже очите на хората, но и той няма много,много време за съставяне на правителство, изтече ли срока Президента деликатно ще му покаже, че е вън от управлението, нека поне на следващите нови партии да им се даде възможност да управляват и съставят правителство. Не подценявайте ИТН, който спокойно може да се коалира без ГЕРБ и ДПС
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се върне ами. За това сме го избрали, като водеща партия. Пинковци с детски манипулации
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите са прогонени от беднотията!Това е наследството от комунистите!С магическа пръчка не става да стигнеш богатите държави!
20
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие каго ще поемете отговорност за нещо, например задето прогонихте българите в чужбина Слави ще поемел отговорност. Слави ако покани всички хора дето са му били на гости в студиото един път да плюнат и ще ви удавят.
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Популиските партии съсипаха Италия!И ние вървим нататък!
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре системните партии,където се търси отговорност,отколкото популистите еднодневки!Скед тях и потоп крадат и бягат!
17
1
 
37
 
! Отговори
Ганди преди 3 години
Учиндолската пръчка никога не е имал намерение за кабинет ,просто е няма ъкъл за това,с разказване на вицове държава не се управлява а като гледам и дясната му ръка Тошко провинцията който не знае какво е четка за зъби и той завалията иска да бъде някой в голяма София.
16
1
 
28
 
! Отговори
1 преди 3 години
половин година хаос и безвластие ще докарат борисов на бял кон.от протстърите ни един не става за управленец,чалга сценаристите на слави , още по-малко.аз имам фирма с 6 човека персонал и бачкам,не мога да вдигна глава от ангажименти с държавната бюрокрация,данъчни,банки и какво ли не още.а да управляваш успешно министерство или цяла държава и то в тежка криза,си е много трудно,не виждам как лигльовците на слави и мутрите ще се справят.
15
1
 
10
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Белгия цяла година не можа да избере правителство ..Далече сме от тях
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партията на Трифонов да поеме отговорност и да направи кабинет,"---------Абе, кои сте вие, че да поставяте условия и да налагате мнението си на другите???Или съ надявате чрез Дългото да съ докопате до Власта?????Ми това шъ е "първата и последна грешка" в политическата кариера на Трифонов!!!
13
1
 
18
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Лошо другарю Попов , видя се че от ден нс ден губите влияние, не ставате, доведохте страната до 2 национални катастрофи!Как за премиер ще е човек , уволнен за корупция!Така че бъдете по ниски от тревата и по тихо от водата, за да оцелеете,
12
3
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 години
За съжаление са прави.
11
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали всички партии в парламента са против ГЕРБ? Защо се разединяват, като могат да се съединят и направят кабинет? *** работа! Използвайте тази възможност, не разочаровайте народа, който е избрал тези партии и който е казал НЕ на ГЕРБ и мутрите и това статукво! Румен Радев е много добър и почтен човек и е достоен за втори и повече мандати като Президент на Република България! Румен Радев Президент!
10
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бсп и гроп да говорят за отговорност е направо смешно, безпринципна сбирщина корумпирани дребни, алчни душици. Да се чудиш кое е по-голямото зло - партия на 100г. събрирала през годините утайката на обществото или партия - наследник, събрала нереализиралите се в първата.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омръзна ми да слушам врачки. Хайде да си гледат партията и да говорят за политики.
8
2
 
9
 
! Отговори
Край преди 3 години
Този е по пълничък вариант на мистър Бийн нали?
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ГРИЗНА ДРЪВЦЕТО. АМИ СЕГА ????????????
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Я, как се обиди на чалгар? А, ти не си ли?
5
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи политолози се извъдиха по коментарите, до оня ден не знаят кой ги управлява и ходят под команда да гласуват за ГЕРБ и БСП и изведънж всичк иразбират от какво се случва във партия ИТН , кой какъв е чалгар ли е къде е спал. Дано ви плащат, иначе жалка работа...
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дерзайте дрОгаре. Може вашия Прецедант да даде третия мандат на вас? Тогава??? Ще стане интересно, от една страна вашата лидерка, Импексова, ще се доближи да мечтата си да стане министър-председател, от друга няма с кого да се коалирате, освен отново с ДПС, но няма да имате мнозинство. Мъка, мъка....