Заседава комисията, която ще ревизира управлението на Борисов

Тя ще прегледа 10-годишен период назад във времето
21 апр 2021 08:21, Елка Василева
155
Заседава комисията, която ще ревизира управлението на Борисов
Снимка: архив, БГНЕС

Временната анкетна комисия, която новият парламент създаде, за да провери дали има злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерския съвет, ще проведе първото си заседание днес.

Още по темата

Комисията ще прегледа 10-годишен период назад във времето, а обект на проверката ще бъдат още министерства, държавни органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50% държавно участие.

В състава ѝ влизат по трима народни представители от всяка от шестте парламентарно представени партии, а работата им ще оглави Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън“, припомня БНР.

На първото си заседание депутатите от комисията трябва да приемат вътрешни правила за организацията и дейността, както и да определят приоритетите в работата си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
7
 
! Отговори
Bai Asen преди 3 години
До 75: Значи да се разстрелва не можело, защото не било демократично, а да се краде и да оставиш хората с 40 години трудов стаж с 300лв може, така ли!
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега да премахнат и всички Калинки и да прегледат всички на държавна хранилка как са били назначавани.
63
0
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Намерете Мата Хари,тя ще ви каже всичко.Ако още е жива,де.
62
0
 
6
 
! Отговори
Bai Asen преди 3 години
До 75: Мен от народен съд не ме е страх, защото не съм крал, а съм съвестен гражданин и данъкоплатец. Докато има само престъпление, а няма наказание винаги ще сме на тоя хал, набий си го в простата глава!
61
2
 
10
 
! Отговори
За 80 преди 3 години
Къде го видя бедственото положение?Нямаш какво да ядеш може би?за такива като тебе бедствено положение е че не можеш да си купиш последния модел смартфон.
60
0
 
5
 
! Отговори
Да бе преди 3 години
Поредната предизборна кампания.Това народно събрание приключва работа най-късно до два месеца.За това време тия специално и един месец от тия години няма да могат да проверят.За сметка на това пък чакайте празни приказки.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо върнахте закона за инвалидите ромите да крадът.от 100 телка 50 са фалшиви да крадете пари.
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управление ,което преди време се обявило за социално съзнателно и системно пренебрегва потребностите в сферата на публичните услуги.Нито ви дреме за една социална държава ,нито сте социално отговорни.?Бедственото положение на 90% е за сметка на управленският ви комфорт.След като нагло си купи подкрепа с колко повишиха заплатите на медицинския персонал от началото на 2021 год -съзнателно и многогодишно подтискане на растежа.Мая картинката е жалка , ..... но ти си депутат
57
6
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 години
Да, Герб са икономически престъпници. Също така тази банда от престъпници, подържана от Москва, Атина , Тел Авив и Анкара извърши очевиден геноцид срещу етнически чистият български народ. Факт! България днес е една управлявана от евреи страна, която служи за сексуален туризъм, включая педофилия в титанически размери. Евреите трябва да бъдат изхвърлени от Царство България. Евреите са злобни фашисти. Хитлер и Сталин бяха евреи. До кога ще се прикриват фактите ?
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази на снимката е уникална с имитация на дейност. Ако спре да говори ще се разбере , че нищо неможе да прави. Освен да завлече.
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Bai AsenТи ще растрелваш ли или само ще гледаш сеир? *** то няма да е дърго, щото веднъж почнат ли да разстрелват, много бързо ще стигнат и до тези, които са искали да се растрелва.
54
4
 
20
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Горката Мая жива да я ожалиш .Няма от къде да смуче ББ я направи омбусман ,ама и на това беше недоволна,зетя и дъщерята работят за него пак недоволна.То тази няма угодия ,напълно изтрещяла с тези нейни викови ,обиди.Ще си докара пак някоя болест ,че ББ пак да си пуска връзките да я лекуват.
53
7
 
16
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
В парламента кипи безсмислен труд. Тон задава Галевица-най-голямата мутра в парламента.
52
5
 
11
 
! Отговори
обективен преди 3 години
До 64 изброяваш Галева ,Черепова и т.н .изпусна Илиева/ ВИС-2/
51
9
 
11
 
! Отговори
Bai Asen преди 3 години
Дали е имало нарушения? Почти няма човек бил във властта последните 30 години, дето да не е за пандела. Сега е за народен съд, а не 44-та!
50
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
70- РЕВАНШИЗМЪТ Е ПРИВИДЕН- ТОЙ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ В МОМЕНТА В КОЙТО ЕВРОПА ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕВЕЖДА МИЛИАРДИТЕ....А СЛАФЧУ ША ЗАМЪЛЧИ ОЩЕ ПО МЪДРО.
49
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Манолова уж щеше да вземе колите на депутатите. Е, взе една и я яхна с метлата. Лъжкиняяя. Драпа като къртица за депутатски приоритети. Дъщеря и Ралица и зет и Мартин работят все още в Кабинета Борисов 3. И двамата разпределят пари от евро фондовете. Мартин зетя отговаря за селските райони във Фонд Земеделие. Не е ли странно членове на БСП като дъщерята и зетя на Манолова да бачкат в кабинета на Борисов?Тази дъщеря Ралица Манолова да не е от Борисов? :D Защо децата на МаяМа са под крилото на Б?
48
4
 
15
 
! Отговори
ОЛИГАРСИТЕ ПОМОГНАХА преди 3 години
До БЕНАДИ СЕГА- И ЦВЕТАН И ЧЕРЕПА НАЛЯХА МИЛИОНИ ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ В БГ ИКОНОМИКА- ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ В ГЪРЦИЯ, В МАГАЗИНИТЕ И ПОТРЕБЛЕНИЕТО РАСТЕ...
47
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златния Век на България приключи. Чалгопитеци и куманисти ще изпуснат държавата докато се занимават с комплексарския си реваншизъм.
46
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая направила купон, за да каже името на новата партия. Гордо обявила - Изправи се! Мутри вън! И всички присъстващи си тръгнали?!